Χαίρετε, έχω την iiyama HM903DΤ 19" εδώ και 3,5 χρόνια και μέχρι πριν μια ώρα δεν μου είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Εδώ και μια ώρα τρέμει συνέχεια και αυξομειώνεται το μήκος προβολής ( Δεν ξέρω αν το έθεσα κατανοητά.. ). Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω.. καμία βοήθεια?
Εμφάνιση 1-15 από 15
Θέμα: HELP με την οθόνη!!
-
05-02-06, 05:50 HELP με την οθόνη!! #1Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up again...
-
05-02-06, 06:15 #2
Κλεισε την και ας την να κρυωσει.
Τι εννοεις ομως με το "αυξομειώνεται το μήκος προβολής" ?
Μικραινει η εικονα παρα πολυ?
Αν συρικνωνεται η εικονα μεχρι και σαν κουκιδα το πιθανοτερο ειναι να θελει αλλο πολλαπλασιαστη.
BTW και γω τετοια εχω.
-
05-02-06, 06:29 #3
Εννοώ ότι αυξομειώνεται πολύ γρήγορα στα άκρα η εικόνα.. Δεν πολυ γίνεται μικρή, το πολυ 1 cm να μικρύνει αλλα το κάνει συνέχεια κ γρήγορα.
Α, να σημειωθεί οτι η οθόνη είχε να κλείσει αρκετό καιρο (λόγω adsl) και την έκλεισα κατά τις 8 χθες το βράδυ και την άνοιξα στις 3:30 σήμερα. Λες να εχει να κάνει κάτι αυτό..?Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up again...
-
05-02-06, 06:33 #4
Φυσικα και εχει να κανει.
Να την κλεισεις και να την αφησεις να κρυωσει. Μετα πιστευω πως δεν θα εχεις προβλημα. Αντιθετα με ενα αλλο thread δεν πολυσυμφωνω πως δεν κανει να κλεινουμε την οθονη αλλα καλυτερα να την βαζουμε stand-by. Προσωπικα παντα την κλεινω απο τον διακοπτη εδω και ποσα χρονια.
-
05-02-06, 06:37 #5
thanx a lot φίλε μου. Θα δοκιμάσω, και για αλλα προβλήματα ξαναποστάρουμε...
Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up again...
-
05-02-06, 10:46 #6
όλα μια χαρά.. την έκλεισα για κανά 2ωρο και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής..
Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up again...
-
05-02-06, 14:24 #7
Ωραιο αυτο, ευτυχως σου εκανε κολπακια απο υπερθερμανση του πλεγματος μαλλον.
Να σε ρωτησω, τοσα χρονια πως την λειτουργεις... Οταν δεν την χρησιμοποιεις την κλεινεις απο τον διακοπτη ή την αφηνεις να μπει stand-by?
-
05-02-06, 14:33 #8
Αν δεν έχεις σταθεροποιητή τάσης ή UPS που να έχει, καιρός να αγοράσεις ένα.
-
05-02-06, 14:45 #9
Αναλογως σε ποια περιοχη ειναι. Δεν εχουν ολες οι περιοχες προβλημα (ή μαλλον εγω μενω σε καλη για την ΔΕΗ περιοχη
)
-
05-02-06, 15:15 #10
Αρχικό μήνυμα από Patentman
Όσο λειτουργούσε κάηκαν τηλεοράσεις, CD player, monitors κ.α.
-
05-02-06, 15:23 #11
Ναι καταλαβαινω και δεν ειναι μονο οι τορνοι που ρουφανε το ρευμα και κανει πτωσεις και υπερυψωσεις μετα...ειναι και συνεργεια και αλλα πολλα, ειναι και οι παλιοι μετασχηταστιστες που εχει η ΔΕΗ σε αρκετα σημεια και εχουν υπερθερμανση λογω παλαιοτητας του χαλκου μεσα τους. Εγω οντως ειμαι σε καλο σημειο. Το μονο που εχω ειναι ενα παμφθηνο πριζακι προστασιας υπερτασης που δεν κανει και πολλα πραγματα ουτως η αλλως (το ξερω).
-
12-02-06, 14:39 #12
Sorry που άργησα την απάντηση...
Πάντα την άφηνα να μπει stand-by, πολύ λίγες φορές την έκλεινα από το διακόπτη. Τώρα την κλείνω από τον διακόπτη και μόνο.Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up again...
-
12-02-06, 14:52 #13
Και εγω απο τον διακοπτη την κλεινω ειναι καλυτερα "ξεκουραζεται" η οθονη. Οσο για το προβλημα της τασης και εγω εδω Γαλατσι δεν εχω κανενα προβλημα...πολυ σπανια να υπαρξει προβλημα.
-
13-02-06, 09:33 #14
Εγω ειμαι προφανως απο τους τυχερους....
Περισυ επεσε ενας κεραυνος διπλα στο σπιτι μου και εκαψε 2 τροφοδοτικα και 1 μοντεμ 2 φιλων μου και 1 κεραια τηλεορασης...Τα σπιτια τους ειναι λιγοτερο απο απο 10 μετρα σε ευθεια απο το δικο μου...Εγω συνεχισα αταραχος να παιζω SWGalaxies
Υ.Γ. Ααα ρε Sony τι μας εκανες
-
13-02-06, 10:28 #15
Πάντως σε μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ (ελληνική) έλεγε οτι οι stand by συσκευές μας κοστίζουν ουκ ολίγα ευρώ συνολικά στο χρόνο και ως γνήσιος σκρούτζ προσπαθώ να τις σβήνω
.
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με την οθόνη
Από diegito στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 00:23 -
Πώς καθαρίζουμε την οθόνη;
Από Τοξότης στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 17:32 -
video απο την οθόνη
Από emman στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-07, 15:32 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
Από xrysa στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-06, 14:37 -
ενα πρόβλημα με την οθονη
Από philipp στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-04, 00:13
Bookmarks