μα δεν πέρασα κανένα πρόγραμμα με τον AMD ούτε με τη μητρική αν εξαιρέσεις τους drivres
Εμφάνιση 31-45 από 62
-
16-05-09, 23:04 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #31
-
16-05-09, 23:12 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #32
Ίσως είναι περασμένο κάτι στους άλλους υπολογιστές.
Περίμενε να μπει ο Patentman στο forum και θα απαντήσει αναλυτικά στο πρόβλημά σου.
Δυστυχώς τα καταναλωτικά αγαθά ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς, δε συνιστούν επένδυση. Έβαλες σε άσκοπα έξοδα έναν αναγνώστη του φόρουμ. Πιστεύω ότι είναι καλό να δείχνεις περισσότερη υπευθυνότητα όταν αποφασίζεις να συμμετάσχεις σε ένα νήμα όπου κάποιος ζητά βοήθεια.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
16-05-09, 23:17 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #33
-
16-05-09, 23:25 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #34
Πες ό,τι θέλεις για εμένα. Δε με πειράζει. Απλά σε παρακαλώ να εκφράζεσαι λιγότερο απόλυτα όταν προτείνεις κάτι σε αναγνώστη, ώστε να έχουμε σωστό αποτέλεσμα στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων των αναγνωστών κι όχι να τους παρασέρνουμε σε άσκοπες ενέργειες.
Προσπαθούμε να συνεργαστούμε για να λύσουμε ποικίλα προβλήματα. Η συνεργασία προϋποθέτει διαλλακτικότητα.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
16-05-09, 23:42 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #35
-
16-05-09, 23:55 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #36
καλά ρε παιδιά μη μαλώνετε. Σημασία έχει να λυθει το πρόβλημα.
κοιτάξτε αυτό που έχω γράψει παραπάνω. Πιστεύω ότι λέω χρησιμες πληροφορίες:
"Λοιπόν αλλαξα μια ρύθμιση στο ffdshow για H.264 από livacodec σε ffmpeg-mt και έφτιαξε το πρόβλημα σε κάποια video 1080p αλλά στα υπόλοιπα συνεχίζει το πρόβλημα.
Αν είναι δυνατόν. Πως γίνεται πάλι αυτό. Και να φανταστείς ότι σε ορισμένα video που έχουν ακόμα πρόβλημα το bitrate είναι χαμηλότερο από άλλα που δεν έχουν πρόβλημα.
Στους άλλους υπολογιστές που έχω και δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα το H.264 είναι στο livacodec.
ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ;
Επίσης παρατήρησα ότι όταν τσεκάρω το H264/AVC (DXVA) στο Transform Filters στο MPC-HC δεν εμφανίζει το εικονιδιο tray του ffdshow στα απροβληματιστα video και παίζουν πάλι κανονικά. Αλλά όταν τρέχω τα "προβληματικά" συνεχίζει να εμφανίζει το trayicon του ffdshow ενώ δεν θα έπρεπε.
Λες και κάποια video σώνει και καλά πρέπει να χρησιμοποιούν το livacodec. Παράλογα πράγματα."
-
17-05-09, 00:20 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #37
-
17-05-09, 00:35 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #38
Άρχισε τα γέλια:
Δοκιμάστηκε και στο λάπτοπ που έχει media player classic με Τ8100 επεξεργαστή, εκεί χτυπάει 70-80% αλλά και εκεί πάει νεράκι...
Φίλε μου ο λόγος που σου έφαγα τα αυτιά για να δοκιμάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα είναι για να καταλάβεις οτι δεν φταίει ο επεξεργαστής σου και να γλιτώσεις τα έξοδα. Εδώ ο ίδιος είπες ότι σε άλλο pc με παραπλήσιο επεξεργαστή δουλεύει 1 χαρά.
Εσυ επέλεξες να ακούσεις τη γνώμη του <<ειδικού>> και να αγοράσεις επεξεργαστή. Δηλαδή με το 1ό πρόβλημα που παρουσιάζεται πετάμε το pc και παίρνουμε καινούργιο επειδή κάποιος τυχαίος μας προτείνει ότι του καπνίσει.....
Κάνε 1 δοκιμή απενεργοποιώντας το cool n' quiet απο το bios, σε κάποιες μητρικές έχει αρνητική επίδραση στην αναπαραγωγή Hd video..
Αν σώνει και καλά θέλεις να δουλεύεις με mpc τότε σε βλέπω για format και να στήνεις πάλι από την αρχή το μηχάνημαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος leros2004 : 17-05-09 στις 01:08.
-
17-05-09, 00:41 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #39
παιδιά σας ευχαριστώ αλλά θα τα δοκιμάσω όλα αύριο γιατί η τηλεόραση είναι κατειλημμένη ελέω eurovision.
Πάντως ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν κλείνω το video συνεχίζει να παίζει ο ήχος για λίγο.
-
17-05-09, 01:39 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #40
Αν θες λυση στο προβλημα σου: ΠΕΤΑΞΕ τα.
θα χρησιμοποιησεις ειτε mpc-hc, ειτε KMPlayer + τον Cyberlink H.264/AVC decoder.
Εγω συνιστω το δευτερο αν και το πρωτο και αυτο καλο ειναι, απλα οχι τελειο (για τα δικα μου δεδομενα).
Τι θα πρεπει να κανεις:
Βασικη προϋποθεση το συστημα να ειναι καθαρο απο αχρηστα φιλτρα και αποκωδικοποιητες. Τα απεγκαταστεις, αλλιως δεν θα εχεις αποτελεσμα.
Εγκαθιστας τον KMPlayer και τον Cyberlink PowerDVD 7.3 (ή ανωτερο).
Πας στο options και στο external video decoders κανεις αναζητηση, θα βρει τον Cyberlink H.264/AVC decoder, τον επιλεγεις για την αναπαραγωγη mkv/H.264/AVC και πλι στο optionw επιλεγεις να παιζει με τους εξωτερικους αποκωδικοποιητες.
Οταν θα παιξει το αρχειο τοτε κατω κατω αριστερα σου βγαζει την ενδειξη του τυπου αρχειου που παιζεται εκεινη την στιγμη. Κανεις κλικ επανω του και βλεπεις τι φιλτρα και αποκωδικοποιητες χρησιμοποιουνται. Πρεπει να δεις τον Cyberlink.
Αυτη ειναι η επαληθευση.
Τωρα αν χρησιμοποιεις την SPDIF τοτε και παλι θα βρεις την καταλληλη ρυθμιση στα options.
Σε ενα σωστο συστημα με περασμενους σωστα ολους τους drivers παιζει τα παντα αψεγαδιαστα, ειτε με E2140 1.6Ghz, ειτε με E8400 @1.4Ghz (υποχρονισμενος για να γινει η δοκιμη μεχρι ποσο κατω μπορει να παιξει ανετοτατα).
Υποψη, παιζει ακομα και με 1.2Ghz, αλλά οχι ανετοτατα/αψεγαδιαστα.
Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου να εχω ανοικτο και τον KMPlayer να σου πω επακριβως τι θα πατησεις.
Aναπαραγεται απο 1.4Ghz αψογα, χωρις κανενα προβλημα και με φουλ καρε.
Και οχι μονο το elephants dream αλλά και το basketball που ειναι με μεγαλο bitrate και στα 60fps και οποιοδηποτε αλλο mkv/HD wmv/HD mpeg2/HD mp4/κοκ.
Απο τα απλα mkv 1080p παιζουν δυο ταυτοχρονα.
Απλα εσυ δεν μπορεις να το κανεις. Οχι οτι δεν γινεται.
Εσυ δεν μπορεις.
Και δυστυχως προτεινεις επεξεργαστη την στιγμη που αλλοι παιζουν και με μονοπυρηνους... (εγω δυστυχως τωρα εχω μονο Atom σε μονοπυρηνο) για να σου πω αν παιζει και το elephants dream).
Οπως και να εχει τα mkv που υπαρχουν δεν ειναι επιπεδου elephants dream (αλλά εσυ ουτε τα απλα δεν μπορεις να παιξεις ανετα φαινεται).
-
17-05-09, 12:37 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #41
pateman σε ευχαριστώ. Έχω κάνει format και θα τα περάσω όλα από την αρχή. Όταν φτάσω στην κατάλληλη στιγμή θα επανέλθω.
-
17-05-09, 13:20 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #42
Αφου εκανες φορματ απλα μην περασεις κανενα codec pack και φυσικα ουτε και τον media player classic.
Αφου τελιωσεις με τους drivers και το στησιμο του μηχανηματος περασε αυτα που ειπα.
Σε καθε περιπτωση εδω ειμαστε (δεν χρησιμοποιω μονο εγω τον KMPlayer).
ΥΓ. παιζει ολων των ειδων τα αρχεια, μονο αυτον θα βαλεις σαν player.
-
17-05-09, 13:46 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #43
από ποιότητα είναι εξίσου καλός με ffdshow;
-
17-05-09, 14:01 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #44
-
17-05-09, 14:11 Απάντηση: Αγορα νέου επεξεργαστή σε DFI Lanparty DK 790GX-M2RS μητρική #45
Παρόμοια Θέματα
-
DFI Lanparty DK790GX-M2RS
Από Mits στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 01:33 -
dfi lanparty problem..
Από eniac στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-07, 20:43 -
Πρόβλημα με dfi lanparty
Από narampa στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-07, 13:40 -
Συμβατότητα νέου επεξεργαστή σε παλαιότερη μητρική
Από zaxus στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 23:29
Bookmarks