Είμαι ιδιοκτήτης net cafe γνωστής αλυσίδας ..Η τακτική της εταιρείας είναι να στέλνει τον λογαριασμό για την γραμμή ( τιμολόγιο ) , στον οποίο όμως δεν φαίνεται κανένα στοιχείο του πάροχου. Οταν έλαβα τον πρώτο λογαριασμό άρχισα να διερωτώμαι , αν όλα πάνε καλά. Το μηνιαίο ποσό για την γραμμή ήταν 3.300 ευρώ. Ας μου πει κάποιος , είναι φυσιολογικό ? Επειδή δεν έχω και μεγάλη πείρα στον χώρο, τα υπόλοιπα net cafe, τόσα δίνουν? Η σύνδεση που έχω είναι 18αρα και την παίρνω ασύρματα κατά πάσα πιθανότητα από κάποιον αναμεταδότη. Αξίζει τον κόπο να δίνω τόσα λεφτά? Μπορώ να κάνω κάτι ποιό οικονομικό? Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Ιντερνετ Καφέ (γραμμή)
-
18-05-09, 09:24 Ιντερνετ Καφέ (γραμμή) #1
-
18-05-09, 15:05 Απάντηση: Ιντερνετ Καφέ (γραμμή) #2
Αν παίζεις με μισθωμένο πάλι καλά να λες, που δίνεις τόσα....
Η καλύτερη λύση, είναι το μισθωμένο κύκλωμα που σου παρέχει εγγυημένη απόδοση ταχύτητας, και uptime....
Τώρα, γιατί λες κατα πάσα πιθανότητα; Στον server δεν έχεις πάει να δεις...;
Τέσπα, το θέμα είναι ότι και 2 dsl να πάρεις, με load balance δεν μπορείς να εξασφαλιστείς 100%.... Καλή, οικονομική λύση είναι, αλλά αν έχεις πολύ κόσμο, και όπως είπες είσαι με μεγάλη αλυσίδα, καλύτερα να εμπιστευτείς την τακτική η οποία έρχεται από την μαμά εταιρεία....
Μπορείς να πάρεις 2 η και παραπάνω συνδέσεις, με κάνα Dual WAN Modem/router, αλλά........ χμ, load balance, η και multilink δύσκολα πετυχαίνεται, και θα έχεις το άγχος των pings της εταιρείας που διάλεξες για το online gaming, (βγάζουμε στην απόξω το LAN), η το uptime που ποτέ δεν είναι σίγουρο με μια DSL σύνδεση..... (πάντα με block με αρκετες static ip's.....)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 18-05-09 στις 17:18.
-
18-05-09, 17:12 Απάντηση: Ιντερνετ Καφέ (γραμμή) #3
Η τιμή είναι πολύ καλή για 18mbps συμμετρικό.
Από κει και πέρα, μπορεί με κάποια υβριδική υλοποίηση μισθωμένης+dsl (υποθέτοντας adsl2+ κάλυψη και ευνοϊκές συνθήκες) να μπορείς να μειώσεις αρκετά το κόστος, αλλα σε καμια περίπτωση δε θα πρότεινα να εξαλείψεις τελείως τη μισθωμένη. Η καλύτερη λύση βεβαια θα ήταν να απευθυνθείς στο αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας με την οποια συνεργάζεσαι. Μπορεί να έχουν κάποια συγκεκριμένη πολιτική όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Παρόμοια Θέματα
-
Γραμμη σε Ιντερνετ Καφε
Από panosbob στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-09, 21:02 -
πρόγραμμα διαχείρισης ιντερνετ καφέ
Από snowman στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-08, 21:45 -
ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ + ΟΤΕ Ιντερνετ
Από LOUKAS32 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-08, 23:15 -
Το καλύτερο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ στην αθήνα ?
Από kirki στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-05, 19:05
Bookmarks