Εμφάνιση 1-5 από 5
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    8.9(dB) / 24.7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο demo της HOL θα έχετε μπεί στην διαδικασία να συμπληρώσετε την φόρμα που υπάρχει στο site της εταιρίας και απο εκει και πέρα περιμένεις να σου σταλούν 2 κωδικοί για να εγγραφεις σαν χρήστης στο site της (πάλι) ώστε να επιλέξεις username και password.
    Η όλη διαδικασία σε μένα πήρε 3 ημέρες. Αυτό όμως που είναι πολύ παράξενο και ίσως απαράδεκτο είναι ότι για να εγγραφείς σου ζητάνε τα πάντα! Κανονικό φακέλωμα δηλαδή!
    Ίσως να μπορείς να δηλώσεις λανθασμένο όνομα και λοιπά στοιχεία αλλά η προθέση της HOL δεν αλλάζει.

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος για να μην την βγάζουν κάποιοι με διαδοχικά demos, αλλά η forthnet πχ ακολουθεί πολύ πιο απλό σύστημα. Ένα τηλεφωνάκι, δίνεις όνομα επίθετο και αριθμό ταυτότητας και μέσα σε 15 λεπτά είσαι online. (3-5 ημέρες και όχι 5 ώρες με HOL)

Κάποιος θα πεί ότι δίνοντας τον αριθμό ταυτότητας είναι χειρότερο απο τα στοιχεία που ζητάει η HOL. Κι όμως, με την δική μου αντίληψη, η κίνηση της Forthnet είναι για να μπορεί να ελέγχει αν έχεις πάρει ξανά demo και πότε, ενω αυτό της HOL δείχνει κανονικό φακέλωμα.

Αν μπείτε στην διαδικασία θα καταλαβέτε τι εννοώ, και γιατί μου "χτύπησε" άσχημα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος octap : 18-01-06 στις 15:52.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Στην Vivodi επίσης ζητάνε αρκετά στοιχεία, και αν ξαναζητήσεις demo δεν σου ξαναδίνουν.
    Μήπως και η ΗΟL πάει να κάνει το ίδιο;

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Τα ντέμο είναι για χρήση .. όχι για κατάχρηση, καλός σου ζητάνε αρκετά στοιχεία, γιατί διαφορετικά ΔΕΝ μπορούν να επιβεβαιώσουν πόσα ντέμο πήρε και ποιος...

Ερώτηση... δεν φαίνεται ποιος αριθμός τηλεφώνου χρησιμοποιεί το ντέμο και με βάσει τον αριθμό να το κλειδώνουν ώστε να μην παίζει ντέμο εκεί ?

Εγώ όσες φορές και να ζήτησα ντέμο μου ζητούσαν αριθμό τηλεφώνου..
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Περιοχή
    Παλλήνη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Connx
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΜΑΚΡΗ
    Router
    Cisco
    Όσον αφορά την νομική διάσταση του θέματος σε σχέση με την αρχή προσωπικών δεδομένων η HOL είναι καλυμένη εφόσον τα στοιχεία του συνδρομητή του demo δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Όσον αφορά την διαδικασία από πλευράς πώλησης είναι απαράδεκτο να ταλαιπωρείς κάποιον υποψήφιο πελάτη σου με αυτόν τον τρόπο. Επειδή δυστυχώς η HOL δεν είναι η μόνη εταιρία με τέτοια προβλήματα, αυτό που συνιστώ εγώ είναι η επιλογή (όταν είναι δυνατόν) αυτού που παρέχει την πιο απλουστευμένη, γρήγορη και ασφαλή συλλογή στοιχείων.
    Μόνο με αυτόν τον τρόπο ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να επενδύσουν περισσότερα χρήματα στην σχεδίαση και κατασκευή των ιστοσελίδων τους.

Περιοχή
    NewWorld
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Router
    H288A
    Και εμένα μου ζήτησαν τηλέφωνο όταν ζήτησα demo.
    Και μετά κατάλαβα γιατί.
    Με πήραν τηλέφωνο την επόμενη να μου πουλήσουν σύνδεση !
    A Diary of Kyramas - Flickr
    ------------------------------------------------------------
    Asus Z97 Pro WiFi/USB3.1 - Intel i5 4690K - Cryorig H7 - G.Skill 16GB TridentX 2400 - GTX 1070 Ti - Samsung 850 Pro - CoolerMaster G650M - DELL U2312HM - Kingston HyperX Cloud II

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-07, 12:06
  2. Ερωτηση για ρυθμίσεις για Hol Demo
    Από thanasis38 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-06, 15:02
  3. Βοήθεια για Demo HOL
    Από phankiejankie στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-06, 15:20

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks