Πεταξου μεχρι Καλοφορνια λεω γω.Με τοσους καρχαριες δεν παταει κανεις και θα εχεις και ησυχια
Spoiler:
Εμφάνιση 31-45 από 189
-
23-05-09, 13:36 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #31Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
23-05-09, 21:40 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #32
- Περιοχή
- Athens, Greece, Greece
- Downloads
- 14
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 1024/256
- ISP
- Conn-x OTE/Otenet
Αν θέλετε να νιώθετε Ροβινσώνες και όχι πολύ κόσμο, σας προτείνω Σχοινιά στους Πευκώνες (προσοχή όχι στο καράβι) υπ'όψιν ότι η παραλία Σχοινιά είναι πολλααα χιλιόμετρα …
Και για φυσική σκιά είναι τα τεράστια πεύκα τι ποιο όμορφο!
όπως επίσης αναφέρθηκε παραπάνω και στον οικισμό Δικαστικά μόνο που εκεί είναι λιγάκι άγρια έχει βράχια και με ωραίο βυθό όμορφα νερά και για κατάδυση- - «Ανθολογία της Οικονομίας»
Φιλόμουσοι της Τεχνολογικής Κοινότητας, "Άρωμα Γυναίκας" στο SNR.grτο ραδιόφωνο του ADSLgr.com
Πρόληψη/Ενημέρωση «Χρέος μας…η ζωή» . . .
-
25-05-09, 21:56 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #33
Αλεποχώρι - Ψάθα (65 χλμ)
Κινέττα (50 χλμ)
Αγίους Θεοδώρους (57 χλμ)
-
26-05-09, 00:26 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #34Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
26-05-09, 11:43 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #35
Επειδή δεν θυμάμαι σε ποιό μέρος της Αθήνας μένει ο ενδιαφερόμενος, θα κάνω μερικές εναλλακτικές προτάσεις:
Νότια Αθήνα-Πειραιάς: προτείνω Αγκίστρι με το πλοίο
Βόρεια Αθήνα: προτείνω αμάξι ή ΚΤΕΛ μέχρι Αρκίτσα (120 με 130 χλμ στην Εθνική), και πέρασμα απέναντι στην Αιδηψό με το καραβάκι (η αδυναμία μου είναι η ακτή 'Ριβιέρα', περίπου 3-4 χλμ βόρεια από τα λουτρά Αιδηψού)
Ανατολική Αττική: προτείνω πέρασμα με καραβάκι σε Εύβοια (υπάρχουν ένα κάρο παραλίες) ή Άνδρο (αν δεν σε πειράζει ο αέρας που φυσάει συχνά).
Εναλλακτικά, υπάρχουν παραλίες προς Πόρτο Ράφτη (έχω χρόνια να πάω εκεί)
Δυτική Αθήνα: θα πρότεινα Προαστιακό προς Κιάτο και παραπέρα
(π.χ. εμένα μου άρεσε παλιά να πηγαίνω με το τραίνο για μπάνιο στο Διακοφτό, κι αν είχε ελεύθερη θέση, να ανεβώ Καλάβρυτα με τον οδοντωτό)
Ν.Φ.
-
29-05-09, 14:35 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #36
Με αυτά που διαβάζω, να προσθέσω κι εγώ την Χαλκιδική (Καλλιθέα, Σίβηρη), καθώς και την "Παραλία Κατερίνης".
Όχι πάνω από μία ώρα...με αεροπλάνο.
Χωρίς πλάκα τώρα, πείτε και καμία ρομαντική παραλία κοντά στην Αθήνα, όχι πάνω από μία ώρα.
-
29-05-09, 14:44 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #37
-
29-05-09, 16:14 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #38
μμμ...
Ωραίες οι παραλίες.
Τώρα βέβαια που έδωσες πληροφορίες δε θα είναι άδειες...
Η πρώτη ίσως να φαίνεται κάπως μουντή, αν πέσει ο ήλιος.
Είναι λίγο επικίνδυνες όμως, έτσι?
Επίσης όταν λέω ρομαντική παραλία, δεν εννοώ απαραίτητα ερημική.
Eννοώ να έχει ρομαντικό τοπίο, καθώς να έχει να δώσει και λίγο ρομαντισμό κατά το ηλιοβασίλεμα.
-
29-05-09, 16:30 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #39
Για ωραιο ηλιοβασιλεμα υπαρχουν παντα οι παραλιες κοντα στο Σουνιο!
-
29-05-09, 16:35 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #40
Δηλαδή, δηλαδή...?...
Μήπως μπορείς να δώσεις κανένα ωραίο link όπως τα προηγούμενα?
-
29-05-09, 16:55 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #41
Με την αναγνωσιμότητα που έχει το adslgr, προσωπικά θα μάζευα τις παραλίες που ξέρω ότι έχουν κόσμο, συν αυτές που αναφέρονται στο νήμα, θα τις έβαζα σε black list και θα επέλεγα κατόπιν οποιαδήποτε άλλη. Με τον τρόπο αυτό θα μεγιστοποιούσα την πιθανότητα να βρεθώ σε ήσυχο μέρος.
Ψηφίζω κι εγώ "δικαστικά" στο Σχοινιά, όπως είπε το μωσαϊκό. Δεν είναι παραλία, είναι ακτή με βράχια, καθαρά νερά, σχετικά λίγο κόσμο*, τέλειο τοπίο, ρομαντικό (έχω φάει απίστευτες χυλόπιτες εκεί...). Σε μερικά σημεία έχει βαθιά νερά και ψηλά σημεία για να κάνεις βουτιές από 5 έως 12 μέτρα. Με πολύ αέρα δεν πας, γιατί αν μπεις, θα σε χτυπάει το κύμα στα βράχια σα χταπόδι.
*Μέχρι να διαβαστεί το post από πολλά άτομα και να διαχυθεί η πληροφορία.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
29-05-09, 17:04 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #42
Μένω νότια προάστια και χρόνια τώρα τριγυρνώ τις παραλίες της νότιας Αττικής.
Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη έχουν καθαρίσει πλέον, αλλά παντού είναι με πληρωμή για το parking ή την είσοδο, με μόνη εξαίρεση το Καβούρι, που δε με ξετρελαίνει.
Βάρκιζα είναι αρκετά καλά και το YaBanaki μία από τις καλύτερες πλαζ.
Σαρωνίδα και Αγία Μαρίνα δεν ξαναπατάω γιατί πλακώνει πολύς κόσμος πια και είναι μικρές οι παραλίες. Μόνο στο Μαύρο Λιθάρι είναι λίγο πιο ήρεμα.
Γουστάρω Ανάβυσσο και Άγιο Νικόλα λόγω του bar, αλλά το ΣΚ γίνεται χαμός.
Από κει και κάτω και μέχρι το Σούνιο έχει παραλίες που είναι μόνο για ψαγμένους, αλλά είναι πεντακάθαρες και με πολλή ησυχία. Δηλαδή, παραλίες που δε φαίνονται από το δρόμο και για αυτό και δεν τις ξέρει ο κόσμος. Εκεί πραγματικά αξίζει.
Σούνιο δε με ξετρελαίνει κιόλας.
Από Σούνιο μέχρι Πόρτο Ράφτη δεν έχει τίποτα το τρομερό, άσε που έχει πολύ συχνά τσούχτρες σε εκείνο το σημείο.
Παλιά πήγαινα συνέχεια στην Ερωτοσπηλιά, αλλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά το ΣΚ γίνεται πανικός! Αξίζει όμως για καθημερινή.
Και μια προτροπή προς όλους:
Στις περισσότερες από τις ελεύθερες παραλίες που αναφέρω, έχει γεμίσει ο τόπος από αποτσίγαρα. Και εγώ καπνίζω αλλά αυτό χάλι παραπάει. Σβήστε τα τσιγάρα στην άμμο, μαζέψτε τα σε ένα σημείο και όταν είναι να φύγετε, βάλτε τα μέσα στο ποτηράκι του καφέ που πίνατε ή σε ένα χαρτάκι και πετάξτε τα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο!
-
29-05-09, 17:04 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #43
χαχαχα...ωραίος.
Τι μου θύμισες τώρα...περασμένα μεγαλεία...θέλει σχεδιασμό η υπόθεση...
Μήπως ξέρετε η παραλία στο σίριαλ "Θα βρεις το δάσκαλό σου", που δείχνει στο πρώτο και στο τελευταίο επεισόδιο, ποιο σημείο του Σχινιά είναι?...Έχει και ωραίο μπαράκι κολλητά στην αμμουδιά...τι ρωτάω τώρα ε?
-
31-05-09, 22:12 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #44
-
01-06-09, 10:17 Απάντηση: Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα #45
Παρόμοια Θέματα
-
Παιχνίδια στο μπάνιο! (a.k.a κάνετε μπάνιο τον από πάνω)
Από mrsaccess στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 12010Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-10, 00:40 -
Cosmote: Κοντά στην εξαγορά του ρουμάνικου 3G δικτύου Zapp
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-09, 16:44 -
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Χ2 (ΠΟΥ? ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?)
Από zoom_gr στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-06, 17:11 -
Τεχνολογικό πάρκο θα κατασκευαστεί σε πρώην ορυχείο κοντά στην Αθήνα
Από vasper στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-05, 18:59
Bookmarks