Γεια σας,εχω αγορασει αυτο το ρουτερ και επειδι εχω αγορασει πραγματικα ΙΡ απο τον παροχεα μου θελω να κανω απενεργοποιηση το ΝΑΤ.Αλλα δε βλεπω καπου περι ΝΑΤ!!!!![]()
Μπορει καποιος να βοηθησει???
Ευχαρηστω!!
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Level One WBR-3407B
-
19-01-06, 15:32 Level One WBR-3407B #1
-
19-01-06, 16:20 #2
Το πραγματικό IP που έχεις πάρει από τον παροχέα σου, αντιστοιχεί στο εξωτερικό interface του router σου (το WAN). Από εκεί και μέσα όλα τα PC ή λοιπός δικτυακός εξοπλισμός πέρνουν private διευθήνσεις. Το ΝΑΤ δεν απενεργοποιείται γιατί τότε κανένα σύστημα από το εσωτερικό δίκτυο δεν θα δρομολογείται στο εξωτερικό (internet). Μάλλον έχεις μπερδέψει τι σημαίνει το πραγματικό με το σταθερό (fixed IP). Πραγματικό είναι και το δυναμικό IP που πέρνουν όλοι οι απλοί πελάτες τον ISP. Fixed σημαίνει ότι όταν συνδέεσαι παίρνεις πάντα το ίδιο IP.
Εξήγησε τι θέλεις να κάνεις για να βοηθήσουμε.
-
19-01-06, 16:36 #3
Αυτο που ρωταω δεν εχει να κανει με αυτο που μου ειπες.
Αυτο που ζηταω ειναι πως κανω disable το ΝΑΤ στο συγκεκριμενο router.
Eυχαρηστω!!!
-
20-01-06, 15:54 #4
Αν κάνεις το ΝΑΤ disable τότε όλα τα συστήματα πίσω από τον router θα πρέπει να έχουν και αυτά πραγματικές IP. Δηλαδή θα χρειάζεσαι μία IP για τον router και άλλες τόσες όσα τα συστήματα που έχεις συνδεδεμένα στον router.
Γιατί δεν εξηγείς τι θέλεις να κάνεις να καταλάβουμε.
Παρόμοια Θέματα
-
[Level One] Level One WBR-3407B modem/router
Από jimcob στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-08, 01:27 -
[Level One] LEVEL ONE WBR-3407B
Από kwstaspunto στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-07, 01:21 -
[Level One] Level One wbr 3407b κλείνει όταν δεν δουλεύει ο ΙΕ
Από loudbass στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-06, 14:56 -
[Level One] Πρόβλημα με το WBR-3407B
Από bousias στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-06, 11:10 -
[Level One] wbr-3407b annex b σε a
Από Terrium στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-05, 20:24
Bookmarks