Πρσπαθώ να στείλω φωτός σε email με Forthnet ADSL 384 και ενώ μου λένε ότι μπορώ μέχρι 10ΜΒ ούτε μισό MΒ δεν μπορώ να στείλω... αυτό συμβαίνει και με το vodafone mail αλλά και με το gmail μου... ξέρετε τι ισχύει ακριβώς;;;
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: Forthnet email
-
19-01-06, 20:36 Forthnet email #1
-
19-01-06, 20:37 #2
Δοκιμασε να τις κανεις zip. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα παντος
-
19-01-06, 22:36 #3
Πρώτα απ'όλα όταν λένε 10Μb εννοούν μαζί με τα headers κλπ. Οπότε να υπολογίζεις περίπου 8,4 με 8,5 Mb. Από εκεί και πέρα, μια πιθανότητα είναι αν το στέλνεις το mail ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες να θεωρείται spam από τον mail client του παραλήπτη.
Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με την Forthnet μου είπαν με σιγουριά πως δεν κόβουν mp3's και photos, απλά μου εξήγησαν το σχετικό των 10Mb's.
Δοκίμασε να στείλεις ένα αντίστοιχο mail στον εαυτό σου (στο ίδιο mail) και πες μας φίλε τι γίνεται να το λύσουμε.
-
20-01-06, 10:34 #4
Οταν στέλνεις email με attachments σε binary μορφή, αυτά γίνονται uuencoded, δηλαδή μετατρέπονται σε ASCII ορατούς χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει ότι ένα αρχείο "μεγαλώνει", οπότε εαν είναι 3 με 3,5 MB θα πάει κοντά στα 5. Απο ότι ξέρω η Forthnet έχει όριο τα 5MB συνολικά για κάθε email. Οπότε για να περάσει το email σου πρέπει το σύνολο των attachments (στο ίδιο email) να μην είναι πάνω απο 3ΜΒ.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
20-01-06, 13:11 #5
10 Mb.
-
20-01-06, 13:27 #6
οταν λες " αυτό συμβαίνει και με το vodafone mail αλλά και με το gmail μου" τι εννοεις?
μεσω webmail παλι το ιδιο συμβαινει ή μεσω καποιου client εχεις βαλεις τις pop/smtp ρυθμισεις και προσπαθεις να στειλεις.
Για να μην μπορεις να στειλεις ουτε 1MB μεσω client ειτε θα εχει να κανει με τον client(ρυθμισεις) ειτε με το αρχειο που προσπαθεις να στειλεις (πχ να το βλεπει ως 'επικινδυνο') Αν δεν μπορεις ουτε με webmail τοτε σιγουρα φταιει το αρχειο (μηπως εχεις κολλησει κανενα ιο και 'μεταδιδεται' μεσω αυτων των αρχειων που θελεις να στειλεις πχ και σε κοβει)
παντως αν συμβαινει μονο με client δοκιμασε με διαφορα ηδη αρχειων (zip, doc , jpg κλπ) να στειλεις στο δικο σου email . Να δεις αν θα τα λαβεις.
-
20-01-06, 13:28 #7
προσεξε επισης το subject να μη δειχνει σαν spam ....
-
20-01-06, 13:34 #8
Τσέκαρε και το setup του router σου..firewall/mtu/κλπ...
Παρόμοια Θέματα
-
Forthnet Email
Από Rezwalker στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 19:14 -
Email
Από Aperanto_Galazio στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-08, 15:52 -
email
Από users στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 02:18 -
Email apo forthnet
Από Poseilus στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-03, 10:14 -
H Forthnet επιμένει με τα email της.
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-02, 16:21
Bookmarks