Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα !
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω σύνδεση adsl forthnet. Το router είναι της linksys και ο υπολογιστής μου συνδέεται ασύρματα.
Τις τελευταίες 2 μέρες (ίσως κ λίγο παραπάνω),το ιντερνετ πέφτει κ ξανασυνδέεται σπάνια για μερικά λεπτά ή κάποια δευτερόλεπτα.
Μίλησα με την forthnet και μου είπαν οτι δεν είναι πρόβλημα της γραμμής και τελικά είχαν δίκιο γιατί με το laptop (που γράφω και τώρα) δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το ιντερνετ!
Επειδή με τα του ιντερνετ και τις συνδεσιμότητες δεν το έχω ιδιαίτερα θα σας πω τι έχω παρατηρήσει μπας και βοηθήσεις για την λύση του προβλήματος.
μετά απο repair που προσπάθησα να κάνω μήπως λυνόταν το πρόβλημα, συνήθως έβγαινε το μήνυμα limited access connectivity το οποίο μετά απο ώρα σταματούσε να εμφανίζεται (κ συνήθως ερχόταν το ιντερνετ για μερικά λεπτά).
το troubleshoot του msn βγάζει πρόβλημα στα ip-dns.
Οι ρυθμίσεις στον υπολογιστή είναι για να παίρνει ip - dns αυτόματα. Όταν δοκίμασα να βάλω χειροκίνητα ip - dns (αυτά που μου είπαν από την forthnet) δεν είδα φως και φυσικά δεν είδα ιντερνετ !!
Μήπως κάποιος από εσάς έχει καμιά ιδέα για το τι φταίει ή πως μπορώ να το διορθώσω;
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
26-06-09, 20:39 Πρόβλημα με ασύρματο internet ! #1
-
27-06-09, 15:15 Απάντηση: Πρόβλημα με ασύρματο internet ! #2
ποια windows εχεις;
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
28-06-09, 17:04 Απάντηση: Πρόβλημα με ασύρματο internet ! #3
windows xp sp2
-
28-06-09, 19:10 Απάντηση: Πρόβλημα με ασύρματο internet ! #4
Για πηγαινε πινακα ελεγχου/συνδεσεις δικτυου/τοπικη συνδεση/ιδιοτητες/Πρωτοκολο ιντερνετ(tcp/ap)/ οπου υπαρχει η λεξη αυτοματη εκχωρηση κλπ τσεκαρισμενο το τετραγωνακι και κατω δεξια για προχωρημενους ενα κλικ/ρυθμισεις ip/να φαινεται η φραση ενεργοποιημενο DHCP.
Ετσι ειναι σε μενα που ειναι ενσυρματη η συνδεση αρα μετα την 2-η καθετο πιθανον να μην λεει ''τοπικη συνδεση'' αλλα κατι αλλο(πχ τοπικο δικτυο ή τοπικο ασυρματο δικτυο).Οπως και αν τηνλεει εφαρμωσε τα παραπανω σε αυτην.
Αν δεν κανεις δουλεια τοτε απεγκατεστησε οτι λογισμικο εχει σχεση με την ασυρματη καρτα που του φορεσες,αφαιρεσε και την καρτα,κανε 1-2 επανεκκινησεις,και μετα ξαναεγκατεστησε τα απο την αρχη σαν να ειναι η πρωτη φορα που τα εγκαθιστας.
Εισαι σιγουρος οτι δεν πειραξε καποιος τις ρυθμισεις ασυρματου δικτυου στο ρουτερ; Αν οχι,ριξε τους μια ματια...
Aκυρο το τελευταιο ξεχασα οτι ο φορητος δεν εχει προβλημα με το ασυρματο...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mirtiano : 28-06-09 στις 19:52.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
29-06-09, 02:12 Απάντηση: Πρόβλημα με ασύρματο internet ! #5
Όταν λες το ίντερνετ πέφτει και ξανασηκώνετε τι εννοείς? Τη στιγμή που το ίντερνετ πέφτει, υπάρχει ασύρματη επικοινωνία με το ρούτερ σου? Το σήμα του ασυρμάτου είναι μονίμος καλό?
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με ασύρματο internet?
Από tsu1982 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-09, 18:50 -
Ασύρματο Internet
Από karaap στο φόρουμ Ασύρματη ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-08, 19:50 -
Ασυρματο internet
Από nikitas2 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-07, 16:07 -
Ασύρματο 'Internet
Από packetstorm στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-04, 20:10
Bookmarks