Και ρωτώ εγώ ο απλός χρήστης...
από τη στιγμή που το dsl cube με 99 ευρώ μου δίνει 5 μήνες πρόσβασης με ταχύτητα 512 (έρχεται 19,8 το μήνα) γιατί να μην το προτιμήσω από την σύνδεση DSLnet 512 που πάει 23,90 τον μήνα;;;;
Υ.Γ. Γραμμή ADSL διαθέτω ήδη, καθώς και router οπότε απλά θα χρησιμοποιήσω το username και το password για την σύνδεση που προσφέρει το DSLCube ή μήπως δε γίνεται αυτό;;;
Εμφάνιση 1-15 από 16
Θέμα: ADSL Cube or DSLnet
-
24-01-06, 23:54 ADSL Cube or DSLnet #1
-
24-01-06, 23:57 #2
To cube προυποθετει οτι ενεργοποιεις νεα γραμμη ADSL που ανηκει στην Vivodi (ειτε από δικτυο ΟΤΕ ειτε απο το δικο της)!
-
24-01-06, 23:59 #3
Δε μπορώ δηλαδή να παρακάμψω το βήμα της ενεργοποίησης της γραμμής και απλά να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση;;
Έχουν τέτοια ασφαλιστική δικλείδα ;;
-
25-01-06, 00:01 #4
Αποσο ξερω, η διαδικασια ενεργοποιησης προυποθετει να ενεργοποιηθει πρωτα το κυκλωμα και μετα να σου αποστειλουν κωδικους ενεργοποιησης υπηρεσιας!
-
25-01-06, 00:13 #5
Αρχικό μήνυμα από Crosstalk
Αν τότε κάνω το εξής... αγοράσω το dsl cube, βάλω ένα φίλο μου που δεν ασχολείται με Internet να το στείλει με τα δικά του στοιχεία, οπότε και να του ενεργοποιήσουν τη γραμμή ADSL και απλά να βάλει το splitter στο netmod του και μετά εγώ να χρησιμοποιήσω το username και password που θα μου στείλουν...
Θα παίξει ή υπάρχει περίπτωση να "συνδέουν" το username και το password με το νούμερο που έγινε η ενεργοποίηση της γραμμής;;;;
-
25-01-06, 00:23 #6
Αυτη ειναι ισως η μοναδικη περιπτωση να παιζει και αυτο θα ελεγα!
Αρκει βεβαια ο φιλος σου να μην χρησιμοποιει την υπηρεσια!
Δεν νομιζω να εχουν πρακτικες monitoring εαν χρησιμοποιεις user/pass για να εισαι online αποκλειστικα και μονο απο το ενεργοποιημενο κυκλωμα!
Απλα κανονισε να λαμβανεις εσυ τον λογαριασμο και να πληρωνεις εσυ μετα τους 5 μηνες που γυρναει αοριστου.......εκτος και αν ο φιλος σου τελικα αποδεχθει να συνεχισει να εχει αυτος την υπηρεσια!
-
25-01-06, 00:26 #7
Πήρα στο 13880 και μου είπαν ότι αν είναι μέσω δικτύου ΟΤΕ όλα καλά.
Αν είναι shared ή full llu τότε το username παίζει αποκλειστικά με την γραμμή που έχει γίνει η ενεργοποίηση!!!!
Φίλε crosstalk σχετικά με την αορίστου χρόνου σύνδεση μετά τους 5 μήνες, φαντάζομαι ότι μπορείς να την διακόψεις επί τόπου χωρίς να πληρώσει ούτε μήνα παραπάνω; Ή κάνω λάθος;
-
25-01-06, 00:29 #8
Δεν ξερω......θα επρεπε να το ρωτησεις στο 13880, σε περιπτωση που επιθυμεις να διακοπει αμεσα μετα το 5μηνο τι χρειαζεται να κανεις!
Σιγουρα θα εχει ψιλα γραμματα στους ορους!
Λογικο να μπορουν να κανουν monitor στα LLU τους!
-
25-01-06, 01:08 #9
Αρχικό μήνυμα από Crosstalk
Μου είπα ότι εάν τους ειδοποιήσεις 1 βδομάδα πριν από τον τελευταίο ημερολογιακό μήνα της σύνδεσης, τότε θα διακοπεί η σύνδεση μετά το τέλος των 5 μηνών και δε θα χρεωθείς τίποτα παραπάνω...
Οπότε μάλλον θα προχωρήσω στην εφαρμογή του σχεδίου... χεχε
-
25-01-06, 04:01 #10
Καλά ρε θα κάνεις όλη αυτήτην πατέντα για 4 ευρώ το μήνα; Και χωρίς σίγουρη επιτυχία; Και τους κωδικούς θα τους λάβει ο φίλος σου; Και όταν θα τον πέρνουν τηλ για διάφορες μ..κίες (παίρνουν πολλές φορές) θα σου προοωθεί την κλήση; Και σιγά μη δε βλέπουν ποιος μπαίνει από που..Και στο κάτω κάτω ρώτα τους ευθέως μπορώ να χρησιμοποιώ τα user/pass για άλλη γραμμή Vivodi; Απλό είναι το θέμα..
-
25-01-06, 04:33 #11
Δεν είναι οικονομικό το θέμα (τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ) , κυρίως τουλάχιστον.Είναι θέμα αντίστασης και λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς.Άσε που 5Χ4=20 ευρώ δεν τα βρίσκεις κάτω,ειδικά τη σήμερον ημέρα...
Και στο κάτω-κάτω άμα δεν ψαχτείς και δεν κάνεις και καμιά πατέντα στην πληροφορική,τί νόημα έχεις να ασχολείσαι ( καινα ποστάρεις στις 3:34 το πρωι
) ???
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
25-01-06, 09:38 #12
Απλα το θεμα με τα "κουτια" εχει γινει πολυ σπαστικο!
Ολοι οι παροχοι κοιτανε να αποκτησουν συνδρομητες και εχει ανοιξει ενας τεραστιος πολεμος προσφορων με τα κουτια!
Δημιουργειται σιγουρα ανισορροπια μεταξυ των υπαρχοντων συνδρομητων και των νεων του κουτιου!
Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τους παροχους δεν τους συμφερει να αποκτουν πελατες μεσω των κουτιων γιατι τα κοστη ειναι μεγαλυτερα απο την απλη διαδικασια αποκτησης!
-
25-01-06, 10:42 #13
Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ με σενα tyremporas2.
Στο κάτω-κατω φιλαράκι με αίμα τα βγαζουμε τα λεφτα γιατι να τα πετάμε άδικα!
-
25-01-06, 13:35 #14
Αρχικό μήνυμα από geodimis
Υ.Γ. Πέρα από 4 ευρώ το μήνα θα μου μείνει και ένα usb router
-
25-01-06, 22:50 #15
Αρχικό μήνυμα από harryal
Παρόμοια Θέματα
-
DSLnet@Θεσσαλονίκη=ADSL Speed X2
Από Rajar στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-05, 17:55 -
Θέλω κιτ. Adsl in A box, Ondsl kit, adsl cube τι ???
Από alex_000 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-05, 05:25 -
Μετατροπή από DSLnet σε DSLnet Static
Από nevian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-03, 22:44 -
ADSL Hardware compatible with Vivodi DSLnet
Από nevian στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-03, 12:29
Bookmarks