pts, θα πέσεις σήμερα; Στο Σχοινιά βλέπω σπηλιάδες των 18-20 κόμβων.
![]()
Εμφάνιση 16-30 από 65
Θέμα: windsurfing
-
03-07-09, 15:16 Απάντηση: windsurfing #16Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
03-07-09, 15:36 Απάντηση: windsurfing #17
-
03-07-09, 15:43 Απάντηση: windsurfing #18Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
03-07-09, 17:14 Απάντηση: windsurfing #19
Πολύ ωραίο το windsurfing αλλά δημιουργεί εξάρτηση και εθισμό με όλα τα επακόλουθα.
-
05-07-09, 22:22 Απάντηση: windsurfing #20
Σήμερα με τα 4 μποφόρ έκανα μία δοκιμή με σανίδα 130L. Πολύ όμορφα ήταν, αλλά ο αέρας δεν κράτησε πολύ από την ώρα που πήγα. Όσο κάνω, τόσο πορώνομαι.
Άντε να αρχίσουν τα μελτέμια.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
05-07-09, 22:48 Απάντηση: windsurfing #21
-
05-07-09, 23:06 Απάντηση: windsurfing #22
Περαστικά. Ξεκούρασε τον ώμο όσο μπορείς, ώστε να είσαι καλά τον Αύγουστο που θα έχουμε τα μελτέμια. Κάτι είπε ο pts, ότι αρχίσουν οσονούπω.
Κι αν είσαι Αττική, κάνε καμία βόλτα από Ανατολική Αττική να τα πούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
05-07-09, 23:20 Απάντηση: windsurfing #23
Τώρα είμαι 1 χαρά, είναι παλιότερο ατύχημα αλλά ο γιατρός μου το απαγορεύεσαι δια ροπάλου
Ξέχνα: βόλεϋ, surfing, κτλ κτλ αν δεν κάνεις εγχείρηση (τάδε έφη ο γιατρός). Φυσικά δεν τον άκουσα και τον ξαναέβγαλα 3-4 φορές (1 κάνοντας surfing), από τότε δεν έχω ξανακάνει .........
Ευχαριστώ πάντως .....
-
06-07-09, 00:22 Απάντηση: windsurfing #24
-
06-07-09, 09:31 Απάντηση: windsurfing #25
Μπα. Βλέπω windguru και meteo σήμερα και είναι σκέτη πίκρα για την επόμενη εβδομάδα. Μάλλον μας έχει βαρέσει η άπνοια στον εγκέφαλο και φτιάχνουμε σενάρια φαντασίας στο μυαλό μας. Κλείνουμε 7η εβδομάδα απόλυτης άπνοιας στα ΣΚ και φτάσαμε να περιμένουμε θερμικό ρεύμα για να κάνουμε λες και είμαστε στο Ιόνιο. Μερικοί άρχισαν και το ποδήλατο για να εκτονωθούν. Δεν πάει άλλο.
Είναι σίγουρα γιατί ακούγεται ότι η Αλίντα έχει πολύ chopαδούρα και ότι ο αέρας είναι στεριανός; Θα ήθελα πραγματικά να μάθω γιατί το νησί λόγω της φυσικής του ομορφιάς είναι πολύ ενδιαφέρον προορισμούς.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pts : 06-07-09 στις 09:39.
-
07-07-09, 12:36 Απάντηση: windsurfing #26
ωπ ένας Βραυρόνιαν (κατα το Λούτσιανς, την ειδική αυτή κατηγορία ατόμων
)
καλά περνάτε εκεί ε; απο surf εννοώ, χαλαρά, χύμα στο κύμμα και άγιος ο θεός(αν και ψιλομπερδεύω όλα αυτά τα μέρη δίπλα δίπλα κει κάτου
)
έτσι είναι όπως τα λες για Άλιντα, το chop-άκι είναι στάνταρντ και αναγκαίο "καλό" (για να μη βαριέσαι), όμως είναι σταθερο, χαμηλό συγκριτικά, ομαλό και παράλληλο με τον άνεμο (οι θερμικοί είναι επίσης παράλληλοι με τον φυσικο και αρκετά σταθεροί) και δεν θυμαμαι αέρα μη στεριανό. Για την ακρίβεια
40-5030-40 μοίρες με την παραλία (περίπου ε
Chop hops, aerial jibes, bodydrags και τρέλα με κορδέλα
Πιστεύω μοιάζει κάπως με το Σχοινιά στα καλύτερά του, αλλα έχω μείνει κι εκεί 15 μέρες, χωρίς ούτε να κουνηθεί φύλλο και τον μίσησα..pray for wind καταστάσεις, μπύρες, γυναίκες, κοψίδια... παρακμή ....
.
Όπως μπαίνεις στα Άλιντα, είναι το καλύτερο σημείο για surf, απο εκεί "ξεκινάνε" και οι ανέμοι, αν βρεις έναν ντόπιο Surfer (είχε μια σχολή εκει) θα σου δείξει που δεν πεφτει ποτε ο αέρας (μεγάλη "πίστα" συγκριτικά και όχι μακριά απο την παραλία).
η άλλη άκρη έχει λιμανάκι και κόβει στα ρηχά, αλλά και γυρνάει περισσότερο στεριανός στα βαθιά. Εναλλαγές πολλύ ομαλες και προβλέψιμες όπως είπα (μεγαλείο το λέγαμε στα χρόνια μου).
Σαν Βραυρόνιαν που είσαι, αν έχει αέρα, μπορείς να πας στην πίσω πλευρά του νησιού, στην Γούρνα και να βρεις όσο κύμμα μπορείς να φανταστείς. Αν όχι, περιμένεις τον θερμικό το μεσημεράκι στα ΆΛιντα
Αν αποφασίσεις να πας, απο 10 ΑΥγούστου και μετά είναι σιγουράτζα (και θεού θέλοντος βέβαια). Εγώ πήγα τέλη Ιουλίου, τυχαία κατα το περισσότερο (ήξερα απλά οτι "σηκώνει") και τον επόμενο χρόνο καταλήξαμε εκεί όλο το team.
Σπαστήκαμε μόνο που δεν είχαμε κανένα ταχύμετρο...
Το νησί έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον και τουριστικά. Μπόλικη ιστορία απο τον Β παγκόσμιο και μέρη ατόφια ακόμα. Βέβαια πάνε αρκετά χρόνια απο την τελευτάι α μου επίσκεψη, αλλα΄πόσο να έχει αλλάξει... ; Ενα μικρό-μεγάλο νησί
Πιστεύω να σου έδωσα μια εικόνα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wireless_surfer : 07-07-09 στις 15:21.
-
07-07-09, 14:13 Απάντηση: windsurfing #27
Wireless_surfer προς στιγμήν νόμιζα ότι είσαι ο συνονόματος του awmn που έχει το link από Λούτσα προς ...Τήνο! Πού πέφτεις τακτικά εσύ;
Θερμικό θα βγάλει σήμερα καλό στο Σχοινιά; Είναι offline το ανεμόμετρο και δεν έχουμε εικόνα.Edit: [ Τώρα άνοιξε αλλά με 10 κόμβους άνεμο δεν κάνουμε δουλειά... ]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 07-07-09 στις 14:30.
-
07-07-09, 15:14 Απάντηση: windsurfing #28
-
07-07-09, 15:22 Απάντηση: windsurfing #29
Νάσαι καλά για τις πληροφορίες Αλίντιαν (κατά το Βραυρόριαν). Για φέτος έχω κλείσει αλλά του χρόνου νομίζω ότι θα είναι από τις πρώτες μου επιλογές. Πρέπει μόνο να πείσω και τους υπόλοιπους γιατί το ταξίδι νομίζω ότι είναι μακρύ.
Γενικά τι πράγματα παίζουν εκεί τον Αύγουστο; Το θερμικό κάτω από ποιες συνθήκες βγαίνει στην Αλίντα;
Ο Σχοινιάς είναι λογικό να φαίνεται χάλια σε κάποιον που έχει γράψει χιλιόμετρα σε μέρη όπως αυτά που περιγράφεις. Είναι καλά μόνο τον Αύγουστο που αραιώνει ο κόσμος και τον χειμώνα βέβαια. Έχει όμως πολύ καλές συνθήκες όταν φυσάει ΒΑ για slalom και Νοτιάδες για wave.
Όσο για το κύμα είμαι Βραυρόριαν αλλά της δεξιάς πλευράς (εκεί που κάνουν slalom στα νησάκια της Λούτσας) προς το παρόν. Μου αρέσει πολύ να κάνω σε κύμα άλλα έχω πολύ δρόμο ακόμη.
-
07-07-09, 15:28 Απάντηση: windsurfing #30
"Που λες Μαρία, μου είπαν κάτι φίλοι ότι η Λέρος είναι καταπληκτική. Γαλαζοπράσινα νερά, ήρεμη θάλασσα, φρέσκο ψάρι, ευχάριστοι άνθρωποι. Τέλεια θα είναι και για το παιδί με τις αμμουδιές για να φτιάχνει πυργάκια. Μάλλον δεν κάνει για windsurfing, επειδή δεν έχει αέρα, αλλά θα το πάρω καλού-κακού μαζί, έτσι για να νιώθω ότι μπορεί και να κάνω, αν βγάλει για 1-2 ώρες αέρα.
Φανταστικό και το φρέσκο ψάρι που θα φάμε εκεί. Το δε ταξίδι είναι μακρύ σαν κρουαζιέρα με όμορφα καράβια και διαδρομή που βλέπεις πολλά νησιά."
Παρόμοια Θέματα
-
WindSurfing Forum?????
Από EgwEimai στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-06, 01:46
Bookmarks