Down again ( μαλλον φταιει η βροχη)
Εμφάνιση 106-120 από 342
Θέμα: Πρόβλημα με Freemail!!
-
06-08-14, 20:04 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #106Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
20-11-15, 00:58 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #107
Επανέρχομαι στο μάλλον "γνωστό" πρόβλημα!
Παρατήρησα ότι, τον "τελευταίο" καιρό, έπαψε από μόνο του να συνεργάζεται το send κομμάτι του freemail. Και εννοώ βέβαια ότι έγινε χωρίς να πειράξω κάτι από τις ρυθμίσεις του στο Windows Live Mail μου Version 2012 (Build 16.4.3528.0331).
Συγκεκριμένα, μου βγάζει:
The connection to the server has failed.
Server: 'smtp.freemail.gr'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0E
Protocol: SMTP
Port: 25
Secure(SSL): No
Socket Error: 10060..."So, so you think you can tell, Heaven from Hell"...
-
20-11-15, 01:35 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #108
Έκανα δοκιμή μόλις τώρα, και έστειλα σε μιά απο τις άλλες μου διευθύνσεις (καμμιά δεν έχει σχέση με Windows).
Ήρθε αμέσως.
-
20-11-15, 10:33 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #109
Και σε μένα λειτουργεί. Μάλιστα επανήλθε μετά απο καιρό (μου είχαν κόψει τη δυνατότητα αποστολής επειδη κάποιος είχε υποκλέψει τα στοιχεία μου)
Ο SMTP server θέλει πλέον TLS security και port 587.
Με την ευκαιρία, μπράβο τους για την αναβάθμιση του site. Καιρός ήταν.
-
20-11-15, 14:25 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #110
Ενα μπραβο κιαπο μενα
Με την αναβαθμιση μου λυθηκαν αρκετα προβληματα κυριως στην
αναγνωση ορισμενων μηνυματων
-
20-11-15, 22:32 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #111
Δοκίμασα και με port 587 αλλά κάνει τα ίδια...
Αλήθεια, πώς βάζει κανείς "TLS security";;;!!! Δε βρήκα κάπου την ευχέρεια μιας τέτοιας ρύθμισης...
Πράγματι πάντως! Έκαναν πια καλή δουλειά ΚΑΙ στο site τους!!!
Ωστόσο δε βρήκα να αναφέρει πουθενά σχετικά με τις ρυθμίσεις προγραμμάτων (Outlook κ.ο.κ.) ώστε να γίνεται η διαχείριση μέσω POP. Παλιά το είχαν κάπου, όχι και τελείως φανερά αλλά υπήρχε....
- - - Updated - - -
Πολύ φοβάμαι πως υπάρχει πλέον γενικότερο πρόβλημα με το "Windows Live Mail" ή με τα "Windows 10" (ή και με τον συνδυασμό τους) ΚΑΙ με τη διαδικασία εξερχομένων emails μέσω SMTP.
"Τολμώ" και το λέω - γενικεύω έτσι καθώς, από δοκιμές μου σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές (όλοι με "Windows 10" & "Windows Live Mail"), έχουν πια ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα σε διαφορετικά email accounts!
Το ακόμα πιο ενδεικτικό ίσως είναι ότι τελικά το κάνει στα εξερχόμενα ακόμα και μέσω "GMail.Com" (άρα όχι μόνο μέσω FreeMail)!!!
Δε μπορώ να καταλάβω!!! Και δε βρίσκω και κάτι ν' αναφέρεται γενικότερα.
Ωστόσο το να συμβαίνει σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές, δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο!!!
Τέλος ν' αναφέρω ότι μιλάμε για υπολογιστές που βγαίνουν σε Internet μέσω HOL. Οι 2 τους από μία HOL σύνδεση κι ο 3ος από άλλη HOL σύνδεση. Λέτε να σχετίζεται κάτι με την HOL;;;..."So, so you think you can tell, Heaven from Hell"...
-
20-11-15, 22:36 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #112
Αναφερει εδω : http://blog.freemail.gr/
Και εδω : http://blog.freemail.gr/?p=78&cp=all#commentsPrima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
20-11-15, 23:47 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #113
Ευχαριστώ!!!
Δοκίμασα αυτό με το "587 Port" αλλά καμία βελτίωση.
Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω τρόπο στο "Windows Live Mail" να ορίσω το "STARTTLS" (Ούτε για "Ναι", ούτε για "Όχι").
Όσο πάει "φοβάμαι" και περισσότερο, μήπως έχουν κλειστή πια κάποια σχετική πόρτα από HOL μεριά (βάσει και των όσων είπα σε προηγούμενό μου post)......"So, so you think you can tell, Heaven from Hell"...
-
20-11-15, 23:49 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #114
HoL έχω και στέλνω χωρίς πρόβλημα με PopPeeper.
Θα δοκιμάσω αργότερα το Live Mail.
-
20-11-15, 23:57 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #115
HOL μια χαρα με MS outlook 2007
- - - Updated - - -
How to enable TLS on Windows Live MailPrima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
21-11-15, 00:37 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #116
Ειλικρινά λυπάμαι που χρειάζεται να το πω αλλά θεωρώ πως δοκίμασα πια πολλούς πιθανούς συνδυασμούς, σύμφωνα και με τα τελευταία links που μου δώσατε πριν και σας ευχαριστώ τέρμα πολύ γι αυτό αλλά τζίφος... Ποτέ δεν κατάφερε να στείλει το "Windows Live Mail"...
Κοίταξα μέχρι και ένα σκασμό ρυθμίσεις του router μου μήπως κι έβλεπα πουθενά να μου κλείνει κάνα σχετικό port αλλά δε φάνηκε κάτι τέτοιο.
Έχω αρχίσει ν' απογοητεύομαι...
Επισημαίνω ωστόσο ως "άκρως περίεργο" ότι, όλο αυτό, έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και σε 3 διαφορετικά PCs (μη τα περιγράφω ξανά και κουράζω)...."So, so you think you can tell, Heaven from Hell"...
-
21-11-15, 12:34 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #117
Το πρόβλημα δεν είναι του Freemail, μπορώ να στείλω με Thunderbird και PoPPeeper.
Το Live Mail βγάζει ένα παράξενο μήνυμα ζητώντας μου να ελέγξω τις ρυθμίσεις server για την διεύθυνση του παραλήπτη (!), όχι του Freemail.
- - - Updated - - -
Νομίζω βρήκα τη λύση. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το SSL:
-
21-11-15, 15:08 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #118
Stiw odhgiew lene όχι SSL διότι αλλάζει τον αριθμό της θύρας
Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
21-11-15, 15:21 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #119
-
21-11-15, 16:15 Απάντηση: Πρόβλημα με Freemail!! #120
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Το TLS είναι η εξέλιξη του SSL. Προφανώς το Live Mail δεν έχει ενημερώσει τα λεκτικά στις ρυθμίσεις.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με www.freemail.gr
Από Insomniac στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-10, 18:55 -
FREEMAIL ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Από fuorigioco1981 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-09, 13:52 -
freemail.gr
Από stelpas στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 13:57 -
freemail.gr Πρόβλημα σύνδεσης ?? ξερει κατι καποιος
Από manoulamou στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-06, 22:07 -
pop3; πρόβλημα σύνδεσης με freemail
Από aspirin στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-06, 08:43
Bookmarks