Εμφάνιση 16-30 από 417
Θέμα: Μικρές στιγμές απόλαυσης
-
23-06-09, 14:54 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #16"Happiness is not about getting what you want all the time, it's about loving what you do have"..;)
-
23-06-09, 14:56 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #17
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το πρώτο banιο της ημέρας
Το περπάτημα σε μέρη απόλυτης ησυχίας, ακόμα και μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια, που σε αφήνουν να καθαρίσεις από οποιαδήποτε σκέψη το μυαλό σου, προσφέροντας νοητική χαλάρωση.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
23-06-09, 14:57 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #18
Πριν από μερικά χρόνια δεν καταλάβαινα τι βρίσκει κανείς τόσο όμορφο στις μυρωδιές των λουλουδιών. Πλέον όταν περπατάω και έχω χρόνο, μπορεί και να κάνω μερικά βήματα πίσω για να βρω το λουλούδι που μου τράβηξε την προσοχή και να το μυρίσω καλύτερα.
Το ίδιο παθαίνω όταν πηγαίνω στο σπίτι φίλου που έχει κανένα μυρωδικό κερί ή ποτ πουρί.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
23-06-09, 15:00 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #19
Το αισθημα χαλαρωσης μετα απο ενα πληρες και ποικιλο γευμα οπου εχεις φουσκωσει και πλεον καθεσαι, χαλαρωνεις και κοιμασαι.
Επαυξανω και το δροσερο αερακι σε μια ζεστη μερα και προσθετω και το φιλι με μια ομορφη κοπελα.
εδιτ:
Το περπάτημα σε μέρη απόλυτης ησυχίας, ακόμα και μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια, που σε αφήνουν να καθαρίσεις από οποιαδήποτε σκέψη το μυαλό σου, προσφέροντας νοητική χαλάρωση.Quality is not an act, it is a habit.
-
23-06-09, 15:00 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #20
Γενικότερα μου αρέσει το περπάτημα, αρκεί να μην έχει πολλή ζέστη. Χτες περπάτησα στον παραλιακό πεζόδρομο του Παλαιού Φαλήρου, κοντά στο Φλοίσβο. Δεν το είχα ξανακάνει. Ιδιαίτερη εντύπωση που έκανε το κιόσκι που έπαιζαν σκάκι ηλικιωμένοι με πιόνια 50-80cm, με πολύ κόσμο μαζεμένο να βλέπει. Μόνο σε ταινίες είχα δει τέτοιες καταστάσεις. Ωραίο πράμα οι ελεύθεροι δημόσιοι χώροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 23-06-09 στις 15:06.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
23-06-09, 15:04 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #21
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Είναι ωραία περατζάδα εκεί και κρίμα που δεν έχουν αναπτύξει όλη την παραλιακή έτσι.
Παραμονές της Ολυμπιάδας που ήταν όλα καινούρια, είχα πάει από το Beach volley μέχρι τον Άλιμο με τα πόδια, παραλιακά.
Γενικά περπατάω πολύ.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
23-06-09, 15:07 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #22
Τον Αύγουστο νύχτα σε μια παραλία χωρίς φώτα να κοιτάς τον ουρανό για τα πεφταστέρια...
-
23-06-09, 15:16 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #23
Toν Ιουλιο πεφτουν τα πιο πολλα αστερια..
"Happiness is not about getting what you want all the time, it's about loving what you do have"..;)
-
23-06-09, 15:24 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #24
Εμένα μου αρέσει να κάθομε με την κοπέλα μου αγκαλιά και να κιτάμε το ηλιοβασήλεμα ακόμα καλύτερα τον χειμώνα έχει φανταστικά ηλιοβασηλέματα (αμα δεν βρέχει και δεν έχει πολλά σύνεφα)
Επίσης μου αρέσει να ακούω την βροχή και τους κεραυνούς να πέφτουν ο ενας μετα τους άλλους ο ήχος τους και η όψη τους τρελέέέέέένομαι.
Μου αρέσει η ανατολή με λίγα συνεφάκια που έχει αυτο το πορτοκαλο-κοκκινο-πρασινο-μανταρινί χρώμα και να έχει ενα απαλό δροσερό αεράκι είναι όλα τα λεφτά.
Άλλη στιγμή που χαλαρώνω είναι όταν ακούω meditation μουσική και μου κάνουν μασάζ
Ζεστή νύχτα στην επιφάνια της θάλασσας να είμαι ξαπλομένος και να έχω κλιστά τα μάτια μου και να με πηγένει βόλτα η θάλασσα
Και κάτι άκυρο όταν πάω να κιμιθώ θέλω να ακούω τον ανεμιστίρα της ζωής μου να γυρνάει [Taurus 3V]
-
23-06-09, 15:28 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #25
Μάλλον τότε παίρνεις άδεια και βλέπεις πολλά.
Στα τέλη Ιουλίου έχουμε το Δέλτα του Υδροχόου με μικρή βροχή μετεωριτών. Στις αρχές Αυγούστου με τις Περσίδες είναι το υπερθέαμα.
........Auto merged post: ipo πρόσθεσε 2 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ειδικά χωρίς φεγγάρι, ώστε να μην έχει φως. Ανοίγεις τα μάτια σου και κοιτάς προς τα βαθιά (ώστε να μη βλέπεις τα φώτα της ακτής). Νομίζεις ότι πλέεις στο διάστημα, αφού δε βλέπεις τίποτα. Όλα μαύρα κι εσύ να επιπλέεις στη θάλασσα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 23-06-09 στις 15:34. Αιτία: auto merged post
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
23-06-09, 15:31 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #26
-
23-06-09, 15:32 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #27
Το να κάθομαι δίπλα σε τζάκι κοιτώντας την θάλασσα από το παράθυρο μετά από windsurf σε μια άδεια παραλία μια κρύα μέρα του χειμώνα.
-
23-06-09, 15:33 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #28
Να αραζω στο μπαλκονι μου μαζι με τη φραπεδουμπα μου και να θαυμαζω τα υπεροχα ποδια της γειτονισσας που δε λεει να τα
κλεισεικρυψει
-
23-06-09, 15:33 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #29
-
23-06-09, 15:35 Απάντηση: Μικρές στιγμές απόλαυσης. #30
Παρόμοια Θέματα
-
Συναρπαστικές στιγμές στην κινητή τηλεφωνία προβλέπει η μελέτη της Ericsson
Από mob στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-11, 13:41 -
Στιγμές Αμηχανίας
Από giannis12a στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-09, 19:33 -
Αποσυνδέσεις σε άκυρες στιγμές
Από eLeKtriK EyE στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-09, 14:59 -
Για στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο....
Από octap στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-05, 16:37
Bookmarks