Ένα σπαστικό που κάνει ο VLC είναι που όταν παίζεις .flv αρχεία κλείνει όταν κάνεις drag&drop την progress bar. Νομίζω το είχα παρατηρήσει και σε άλλου είδους αρχεία (.asf?). Έλλειψη είναι και η απουσία κάποιας μπάρας στο fullscreen που θα "αυτοκρύβεται". Ίσως θα έχει τελειοποιηθεί στην έκδοση 1.0!
Εμφάνιση 16-24 από 24
-
05-02-08, 15:12 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #16
-
18-02-08, 21:59 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #17
Φίλε WAntilles, (με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια) μού κάνει εντύπωση η...στροφή σου 180 μοιρών στο συγκεκριμένο θέμα! Όπως είπα δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό σε προγράμματα και προγραμματισμό, πάντως σαν απλός χρήστης έχω να πω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα παίζει κυριολεκτικά οτιδήποτε είναι "άγνωστο" ή "παράξενο" (και αρχεία που δεν μπορώ να ανοίξω με άλλα προγράμματα), ενώ ακόμα και ταινίες βλέπω κανονικά με υπότιτλους χωρίς πρόβλημα (μόνο το...pause δεν λειτουργεί ρε γμτ!). Αυτά!
-
23-02-08, 17:40 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #18
Ο videolan είναι παρεξηγημένος. Για μένα είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε μου setup. Τον έχω όμως για τα δύσκολα αρχεία και μόνο.Πραγματικά δε νομίζω οι δημιουργοι του να τον προωθούν για innovative media player. Μου μοιάζει πιο πολύ για το σκεπάρνι μου βγάζει την πρόκα!
Βασική του δουλειά είναι τα preview στο emule. Καλύτεροι Players φυσικά είναι ο bsplayer, media player classic και ο πολύ ξεχασμένος (και κακώς) zoom player (επίσης καλός για τα δύσκολα αρχεία έχει αποδειχτεί και η μαούνα της M$ Windows Media Player).
-
24-02-08, 11:37 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #19
Αν θελεις εναλλακτικες τοτε εχε στα υποψη σου τον KMPlayer
Υπαρχει και εδω: KMPlayer (x86-Win-All) 2.9.3.1428 Final Release στην εννοτητα ADSLgr.com :: Downloads >> Media Players
Πολυ καλυτερος απο ολους που ανεφερες. Καλα σε avi+srt τα σπαει. Καμια σχεση οι δυνατοτητες του.
Κρατας αυτον, τον VLC, το PowerDVD και τον windows media player.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 24-02-08 στις 11:37.
-
24-02-08, 12:51 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #20
Είσαι ΠΟΛΥ σωστός φίλε.
Φανταστικός player. Τα κάνει όλα μόνος του και συμφέρει! Παίζει idx/sub υπότιτλους χωρίς directvobsub! Έχει καταπληκτικό dsp filter με max volume οπότε να μη το αφήνει να ξεφεύγει ψιλά ξαφνικά και τρομάζει η μάνα μου!
Κάνει auto resize στους υπότιτλους όταν εισαι/δεν εισαι full screen και στους srt και στους idx/sub. Έχει προγραμματιζόμενο mouse επειδή έχω συνηθίσει double click/full screek, wheel volume κλπ.
Μου την έσπασε το default always on top αλλά το βρήκα.Με λίγο ψάξιμο βρήκα πως να κρατάει σταθερό το μέγεθος του playback window και όχι να το προσαρμόζει στην ανάλυση του αρχείου όταν ξεκινάει το playback.
To μόνο που δεν μου άρεσει είναι ότι δεν έχει επιλογή για διαφορετική χρήση του wheel, when full screen and when window. Πχ το bsplayer όταν είσαι full screen τo wheel γίνεται volume control, ενώ σε window κάνει resize. A επίσης δε βρήκα πως δείχνει την ανάλυση του αρχείου στο control window αλλά το ψάχνω. Αντι για αυτό βέβαια δείχνει codec video+sound+channels info που είναι πολύ καλό!
Εν ολίγοις νομίζω οτι βρήκα αντικαταστάτη player. Thanks mate!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psolord : 24-02-08 στις 12:51.
-
24-02-08, 18:56 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #21
Ειναι πραγματι πολυ καλο ειδικα για avi+srt.
Εχει πανευκολο συγχρονισμο υποτιτλων με χρηση των "[" & "]" καθως και πατωντας το [shift].
Πανευκολο resize στο καδρο, κεντραρισμα και οτι αλλο.
Με λιγο ψαξιμο στο μενου (δεξι κλικ) θα βρεις δεκαδες που θα ηθελες, και ολα εχουν συντομευσεις πληκτρολογιου.
Εκτος οτι δεν θελει νταντεμα με κοντεκ και κοντεκακια που καταστρεφουν το συστημα ή/και τους αλλους players.
Που το βαζεις αυτο;
Παιζει και ημιτελη αρχεια.
Γενικα τα σπαει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 24-02-08 στις 18:57.
-
24-02-08, 21:27 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #22
Και για μενα απο τους καλυτερους και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΣ players
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος romeo1 : 24-02-08 στις 21:27.
-
25-02-08, 02:52 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #23
Παίζει τα ΠΑΝΤΑ ! ... άρα είναι ΠΑΝΤΑ απαραίτητος ... έστω και αν δεν χρειαστεί ποτέ..
-
25-02-08, 03:15 Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τον VideoLan Player? #24
Μετά από 2 χρόνια εξακολουθεί να είναι ο βασικός player στο σύστημα μου.
I see dead pixels
Παρόμοια Θέματα
-
Ποια η γνώμη σας για mobo MSI?
Από civil στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-07, 13:10 -
Ποια η γνωμη σας για το LABELFLASH;
Από @ST στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-06, 19:58 -
Ποιά η γνώμη σας για το Mazda 6 Sedan?
Από zardoz στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-05, 19:53 -
ποια η γνωμη σας για αυτο
Από macuser στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-03, 15:38
Bookmarks