Εγώ είμαι Χίο και δεν μπορώ να παραστώ δυστυχώς, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεισφέρω στην κάλυψη των εξόδων σου, κάτι που έκανα.
Καλή επιτυχία και πάλι σε ευχαριστώ για την προσπάθειά σου.![]()
Εμφάνιση 16-30 από 61
-
26-06-09, 10:39 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #16Best Regards,
Frontier
-
26-06-09, 15:11 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #17
Όσοι δεν έχουμε paypal πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε?
Good luck anyway.
-
26-06-09, 15:37 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #18
Καλησπέρα!Μόλις διάβασα το post που δημοσίευσες για την 7η Ιουλίου & σου εύχομαι καλή δύναμη & καλή επιτυχία! Δεν ήμουν μέσα στους 510 της καταγγελίας αλλά σαν χρήστης της FORTHnet θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί όλα όσα έκανες σίγουρα μόνο καλό μπορεί να φέρουν στους συνδρομητές που παρέμειναν & σε όσους θα επιλέξουν FORTHnet μελλοντικά! Δεν έχω δυστυχώς paypal για να σου στείλω έστω ένα συμβολικό ποσό των 5€-10€ αλλά αν υπάρξει άλλος τρόπος -π.χ. μέσω λογαριασμού τραπέζης- θα ήταν καλό να μας το γνωστοποιήσεις εγκαίρως για να συμβάλλουμε όλοι όσοι το επιθυμούμε & με ότι ποσό μπορέσουμε!
Με εκτίμηση
Βασίλης - Billmg81
-
26-06-09, 15:39 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #19
Δεν μπορω να παρασταθω για λογους υγειας αλλα παραλληλα γιατι δεν εχω τις απαιτουμενες γνωσεις. Μπορω ομως και θα συνεισθερω στην καλυψη των εξοδων μιας και το θεμα αφορα ολους εμας που συμμετειχαμε στην καταγγελια και οχι μονο την nmavro73.
-
26-06-09, 16:01 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #20
Συναγωνιστές την προσοχή σας παρακαλώ για λίγο
Μαζί σας και επικροτώ να πάτε στην ΕΕΤΤ για να είστε διπλα στην φίλη Αναστασία, αλλα μέσα στην ΕΕΤΤ δεν μπορούν να πάνε όλοι και δεν γίνετε να μιλήσουν όλοι.
Μέσα μαζί με την Αναστασία θα πρέπει να πάνε 2-3 άτομα που θα μπορούν να στηρίξουν την θέση μας περισσότερο ΝΟΜΙΚA και έπειτα και ΤΕΧΝΙΚA. Αλλα να έχετε υπόψη σας πως την ΕΕΤΤ την ενδιαφέρει περισσότερο το νομικό κομμάτι της υπόθεσης οποτε θέλει άτομο με γνώσεις πάνω σε αυτό
Οποτε καλο είναι για εμενα και το προτείνω να στέλνετε ένα PM στην Αναστασία ότι θέλετε να πάτε για συμπαράσταση η προτίθεστε να πάτε γιατί μπορείτε να μιλήσετε και επί νομικά και τεχνικά.
Έτσι μέχρι της 6 του μηνός να γνωρίζει η Αναστασία σε ποιους θα υπολογίζει, δίνετε και ένα ραντεβού στις 12:00 το μεσημέρι για καφέ και κανονίζεται τα υπόλοιπα μέχρι της 13:00 που είναι η ακρόαση στην ΕΕΤΤ.
Τέλος παρακαλώ όλους σας το έξεις και το λέω από τώρα που είναι νωρίς.
Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες ότι οποιος και να πάει θα μπορέσει να τελείωση την forthnet, θα μας αποζημίωση η forthnet, θα κόψει η ΕΕΤΤ ένα μεγάλο πρόστιμο στην forthnet κτλ κτλ.
Οι νομοι και οι οροι χρήσης που υπογράψαμε είναι κομμένοι και ραμμένοι πάνω τους, κάτι παραθυράκια ίσως υπάρξουν και πατήσουμε πάνω σε αυτά.
Να έχετε υπόψη σας πως η forthnet θα παρευρεθεί με τους δικηγόρους της, οποτε ότι και να γίνει μην βγει κανεις σας και την πει στα παιδιά που θα πάνε ότι αποτύχανε η ότι άλλη λαλακια του έρθει στην ανεγκέφαλη κεφαλα του.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στείλουμε 2-3 άτομα που να έχουν τα παραπάνω κριτήρια που έθεσα για να μας εκπροσωπήσουν όσο καλύτερα μπορούν και από εκεί και πέρα ότι βγει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 26-06-09 στις 16:08.
-
26-06-09, 16:58 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #21
Λοιπόν, έστειλα & εγώ μια μικρή βοήθεια μαζί με ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Αναστασία & ας μην ήμουν ανάμεσα στους 510! Ελπίζω όλοι να την στηρίξουμε γιατί έτσι πρέπει & της αξίζει για όλα όσα έχει τραβήξει & πρόκειται να τραβήξει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα!
Και όπως είπε ο φίλος pxyxakias & συμφωνώ απόλυτα : "Τέλος, να υπενθυμίσω ότι η nmavro73 δεν κάνει 500+ χλμ για διακοπές μερικών ωρών, ούτε "τρέχει" στην ΕΕΤΤ για αποκλειστικά προσωπικό της συμφέρον (όπως θέλει να το παρουσιάσει η Forthnet) αλλά και για όλους εμάς, οπότε καλό θα ήταν να βοηθήσει ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί."
-
26-06-09, 17:05 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #22
-
26-06-09, 20:58 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #23
Μέχρι στιγμής στο paypal έχω αυτά. Σύνολο 65 ευρώ. Και είναι και άλλα δύο άτομα που κατέθεσαν μέσω τράπεζας.
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Θα ενημερώνω τακτικά τη λίστα
-
26-06-09, 21:54 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #24
Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστούμε nmavro73 για την εκπροσώπηση. Εμπρός παιδιά όλοι να συνεισφέρουμε για τα έξοδα της κοπέλας.
-
26-06-09, 23:01 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #25
-
27-06-09, 00:00 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #26
Σύνολο 95
-
27-06-09, 00:09 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #27
Μόλις συνεισέφερα και εγώ τον οβολόν μου. Να ευχηθώ στην Αναστασία καλή δύναμη και καλή επιτυχία
. Ελπίζω όσοι μένετε Αθήνα και μπορείτε να βοηθήσετε και με την παρουσία σας.
Τέτοιες συλλογικές κινήσεις έχουν μεγάλη σημασία σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του.
Ευχαριστούμε nmavro.
-
27-06-09, 11:47 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #28
- Εγγραφή
- 06-06-2006
- Μηνύματα
- 5.607
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
Η αλήθεια είναι ότι και εγω δεν περιμένω και πολλά να κάνει η ΕΕΤΤ.
Το να ριξει ένα ακόμα χρηματικό πρόστιμο στην εταιρία Forthnet δεν είναι λύση.
Στη θέση της Forthnet θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε εταιρία.
Το θέμα είναι η ΕΕΤΤ να θεσπίσει κάποια ποιοτικά στανταρ για τις ευρυζωνικές συνδέσεις.
Η φράση "έως 24mbps" να σημαίνει περισσότερα απο το γεγονος οτι το η adsl συνδεση μπορεί να κλειδώσει απο "1ΜΒit μέχρι 24MBit".
Δεν εχει νόημα να κλειδώνει το modem στα 20Μbit και να μην μπορείς να δεις ενα streaming βιντεο χωρίς διακοπές.
Να χρησιμοποιείς τη συνδεση για να επικοινωνήσεις με φιλους και γνωστους σε όλο το κοσμο και οι skype κλησεις να ειναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.
Να έχεις always-on σύνδεση και να μην μπορείς να παίξεις online games λόγω καθυστερησεων στη συνδεση με σερβερ του εξωτερικού.
Να θέλεις να σερφάρεις στο ιντερνετ και οι σελίδες να ανοιγουν με σημαντική καθυστερηση και πολλές φορές ανολοκλήρωτες λόγω time-out στη συνδεση.
Τα παραπάνω για κάποιους μπορεί να ειναι εφαρμογές ψυχαγωγικού χαρακτηρα, για όσους ομως χρησιμοποιούν το ιντερνετ τα παραπάνω ειναι αυτονόητες επιλογές τη στιγμή που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το πανίσχυρο και αναγκαίο πλέον εργαλείο που λέγεται internet.
Ο λόγος που πρέπει όλοι να συμμετέχουμε και να υποστηρίζουμε τέτοιες κινησεις είναι γιατι πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι.
Να ακουστούμε όπου μπορούμε μπας και βελτιωθεί η ποιοτητα των υπηρεσιών που μας παρεχονται.
Αν δεν κανω λάθος είναι η πρωτη φορά που γινεται μαζική (ομαδική) καταγγελία τόσων πολλών ατόμων (510) και γι'αυτό προσπαθούν να την υποβαθμίσουν σε προσωπική και τα προβλήματα του δικτύου τους σε τοπικού χαρακτήρα πρόβλημα.
Το ξαναλέω, ένα πρόστιμο δεν θα διορθωσει τίποτα.
Ενα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών ευρυζωνικής σύνδεσης όμως, θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα των υπηρεσιων.
-
27-06-09, 11:56 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #29
+1 στο φίλο prodromosfan από πάνω.
-
27-06-09, 15:58 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #30
Δυστυχώς είμαι από Ρόδο και είναι δύσκολο να ανεβώ Αθήνα. Θέλω όμως να συνεισφέρω στείλε μου σε παρακαλώ ένα αριθμό λογαριασμού τραπέζης.
Παρόμοια Θέματα
-
Kοινοποίηση της ΕΕΤΤ στην HOL σχετικά με την καταγγελία μας
Από Georgevtr στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-09, 17:02 -
Καταγγελια στην ΕΕΤΤ για Forthnet
Από dantekavala στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 16:57 -
Προσωπική καταγγελια στην ΕΕΤΤ για τα προβληματα της Forthnet
Από tupolev στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-09, 20:25 -
Καταγγελία στην ΕΕΤΤ αναφορικά με την Forthnet
Από cohones στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-06, 21:26
Bookmarks