Τωρα και στα ελληνικα!Εχω πρόβλημα που λέτε με το αν έχω συνδεσει σωστά το modem FRITZ που υπήρχε στην broadband pack μου.Γνωρίζει κανεις πως θα συνδέσω το modem γιατι η τεχνικη υποστήριξη της HOL sucks?ο τυπος που τον ρωτούσα πώς θα βάλω τα καλώδια γιατι στο manula γραφει οτι το modem εχει γραμμένα απο πίσω την κάθε θύρα και το δικό μου δεν γράφει τίποτα.έχω αναλογική pstn συνδεση τηλεφώνου μπορει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ?
Εμφάνιση 1-15 από 39
-
20-01-06, 14:46 Πρόβλημα με συνδεση του modem απο broadband pack #1
-
20-01-06, 15:26 #2
Για δοκιμασε την παρακάτω εικόνα
http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZB...nschluesse.gif
-
20-01-06, 21:44 οδηγιες για εγκατασταση fritz? #3
καλισπερα,τηα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε.πηρα το 6+6 της hol στα 384 και δε μπορο να καταλαβω πωσ θα συνδεσω το μοντεμ,ειναι ολα σταγγλικα.υπαρχει πουθενα να μου λεει αναλυτικα και στα ελληνικα πωσ να το κανω?μου φαινονται ολα τοσο δισκολα¨(
,και 2)υπαρχει πουθενα στο σαιτ της hol που να μπορουμε να μαθαινουμε σε πιο σταδιο ωρισκεται η ενεργοποιηση της dsl που καναμε?
ειναι οντωσ τοσο δισκολη η εγκατασταση βρε παιδια?εγο πηρα το πακετο επειδη ολοι μοθ λεγαν πωσ ειναι πανευκολο,σιγνωμη αν σασ επρηξα απλα εχω αγχωθει πωσ δεθατα καταφερω κε ποτε δε θα χαρω dsl γραμμη,
-
20-01-06, 21:47 #4
-
20-01-06, 21:55 σευχαριστω...αλλα #5
σευχαριστω πολυ για την απαντηση ομωσ δε λεει πουθενα τα βηματα του πως θατο εγκαταστησω,απλα διαφημιζει το μοντεμ
,σευχαριστω παντως νασαι καλα
-
20-01-06, 22:19 σε ποια θυρα συνδεεται? #6
εχω το fritz απο το πακετο 6+6 κεθαθελα να μαθω που συνδεεται το μοντεμ στον υπολογιστη?σε μια usb?η στην παραλληλη?δεν εχω καρτα δικτυου,θαπρεπε?γιατο σπιτι το θελω
-
20-01-06, 22:49 #7
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Θα πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες . Εϊναι αναλυτικότατες και δεν είναι διαφήμιση , όπως γράφεις . Για να μην έχεις προβλήματα , ναι θα πρέπει να έχει κάρτα δικτύου ο υπολογιστής σου . Με την USB σύνδεση υπάρχει περίπτωση , κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις , να έχεις προβλήματα .
Καλώς ήλθες
-
20-01-06, 23:02 #8
ωχ σοβαρα μιλασ?αντε παλι τρεξιμο!!!κε ποια καρτα να παρω λεσ?δλδ αποκλιεται να δουλεψει με usb?
-
20-01-06, 23:19 #9
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Να υποθέσω πως είναι αρκετά παλιά η mobo σου , για να μην έχει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου σωστά ? Πάρε μία καλή pci κάρτα ethernet , θα βρεις αρκετές σε οποιοδήποτε μαγαζί υπολογιστών .
Για τη σύνδεση με usb , προσωπικά δεν είχα , αλλά μια ματιά αν ρίξεις στο φόρουμ (σχεδόν σε όλα τα subforums) θα βρεις ποστ για προβλήματα με τις usb .
-
21-01-06, 04:56 #10
δεν εχω ουτε εγω καρτα δικτυου.το εχω συνδεσει μεσω γιουεσμπι και εβαλα και ντραιβερς και δουλευει νορμαλ.το θεμα ειναι οτι απο την εικονα που εβαλε ο φιλτατος πιο πανω ετσι τα εχω συνδεσει και τον ευχαριστω πολυ που με μια εικονα μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν καταλαβα απο ολες τις οδηγιες της εταιριας αλλα δεν καταλαβαινω κατι αλλο.το subscriber line/local loop που σε εμενα γραφει DSL/HPNA KAI PHONE και καταληγει σε LINE εχει δυο υποδοχες που εκει βαζω το βυσμα asdl το γκρι και το βυσμα isdn/pstn και καταληγει στην τηλεφωνικη γραμμη και με τα δυο μαζι το θεμα ειναι οτι μαλλον πρεπει να παρω και δευτερο να το συνδεσω στην συσκευη του σταθερου τηλεφωνου?
-
21-01-06, 11:58 Προβλημα Με Fritz!box Fon #11
Παιδια για σας
Ειμαι νέος χρήστης του adsl και νεοτατο μέλλος του forum, ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το modem και τις ταχύτητες
Πήρα την προσφορά της HOL και το πακέτο που δίνει προσφορά.
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ απευθείας στο internet παρα μονο αν κανω διαφορα κολπα
Π.Χ το router εχει αμαμένα τα φωτακια power και DSL (είναι συνεχεια αναμένα) πραγμα που δηλώνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το internet επιτυχώς.
Αλλά δεν μπορεί ο browzer να βρεί και να επικοινωνήσει με το Hardware/router . Το Λειρουργικό ειναι Windows Xp prof .
Το Modem/router ειναι συνδεδεμένο με USB θυρα ,το Λειτουργικό βρισκει το modem αλλά , οπως ειπα πιο πάνω δεν μπορεί να επικοινωνισει ο browzer με το router
Επίσης το router εχει και την επιλογή συνδεσης με καρτα δικτύου την οποια διαθετω.
Υπάρχει καποιος απο τα μέλη του forum να μου πει πως θα κανω την σύνδεση βήμα - βήμα (λογω οτι είμαι αρχάριος με τα δίκτυα κλπ) με απλά λόγια , ωστε οταν οταν ανοίγω το pc να είμαι απευθείας και στο internet ?
Ευχαριστώ πολυ
Alexander
-
21-01-06, 14:16 #12
επισης παιδια οσο εχω το μοντεμ στην πριζα αναβοσβηνει το φωτακι power δεν ξερω γιατι δεν μενει σταθερο
-
21-01-06, 14:38 #13
Αρχικό μήνυμα από eazy
-
21-01-06, 14:42 #14
μελοντας ξερεις κατι που μπορω να κανω γι'αυτο?
-
21-01-06, 14:59 #15
Αρχικό μήνυμα από eazy
1. Τη γραμμή του ΟΤΕ που έχεται από το τοίχο τη βάζουμε στην υποδοχή line του splitter
2. Από την υποδοχή DSL του spliter καλώδιο συνδέουμε με το adsl router
3. Απο την υποδοχή Phone του spliter καλώδιο με τηλεφωνικές συσκευές
Παρόμοια Θέματα
-
Μηνιαία χρέωσή μετά την λήξη του Broadband pack
Από pasxos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-07, 00:27 -
Πρόβλημα με συγχρονισμό / Splitter HOL Broadband Pack
Από Spanos στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-06, 16:32 -
HOL Broadband Pack από την Hellas On Line: 6 μήνες ΑDSL + 6 δώρο από 199€ έως 31-1-06
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 324Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-06, 14:10 -
Πρόβλημα με wi-fi στο broadband pack HOL 384
Από yantheo στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-06, 22:55 -
Αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα δωρεάν από την Hellas On Line στους χρήστες του HOL Broadband Pack
Από dantouan στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-05, 18:03
Bookmarks