Ο λογος που τον παίρνει τώρα ειναι ενας --> ταχυτητα, Access Time
Εφοσον εχει ψηθεί να παρει, ας τον πάρει, η τιμη του ειναι αρκετα ικανοποιητική.
Σε 2-3 χρονια (στα οποία χρονια το PC θα εχει τρομερη αποκρισιμοτητα) ΑΝ εχει χαλάσει, η αξια του ετσι κ αλλιως θα ειναι μηδενικη, αφου στα ιδια λεφτα θα παρει κατι 10 φορές καλυτερο σε ολους του τομείς.
Με αυτην την έννοια το λεω λοιπον![]()
Εμφάνιση 46-60 από 70
-
16-07-09, 01:54 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_GPS : 16-07-09 στις 02:06.
-
16-07-09, 14:35 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #47
Προσωπικά η τεχνολογία των SSD δεν μ' έχει πείσει ακόμη. Γενικά αργό να αναπροσαρμόσω το υλικό μου και αν θα το κάνω θα επενδύσω σε αξιόπιστη και χρησιμοποιημένη τεχνολογία. Βέβαια ο καθένας κρίνει από τις ανάγκες του και φυσικά τα γούστα του!
Πιστεύω πως σε περίπου ένα με ενάμιση χρόνο από τώρα θα είμαστε στην SSD εποχή, ελπίζω με δοκιμασμένη, αξιόπιστη, συμβατή και οικονομική τεχνολογία.
-
16-07-09, 14:47 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #48
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Αξιόπιστοι είναι, συμβατοί είναι, δοκιμασμένοι είναι (είναι πλεον 2 ετών), οικονομικοί δεν είναι.
Αλλά είναι η καλύτερη αναβάθμιση, βλέπεις διαφορά, όχι χαζομάρες.
-
16-07-09, 14:53 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #49
-
16-07-09, 22:50 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #50
Σαφώς και βλέπεις διαφορά στην απόκριση και στην ταχύτητα, έχω δουλέψει σε διάφορα συστήματα με SSD, όπως και διάφορους SSD. Το σωστό value for money δεν μου προσφέρει αυτή η τεχνολογία ακόμη ή οι ανάγκες μου δεν είναι τέτοιες ώστε να τους θεωρώ ακόμη απαραίτητους.
Ώριμη τεχνολογία δεν είναι ακόμη, νωπά είναι τα post με τις αισχρές αποδόσεις (κάποιον μοντέλων) και τις αδυναμίες τους σε πολλά επίπεδα ή και τις μανούβρες που θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς.
Εδώ καλά - καλά πολλοί χρήστες δεν λειτουργούν τους sata δίσκους τους στο σωστό mode με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται στο έπακρο το υλικό που ήδη έχουν έχουν. Για να μην αναφέρω και χρήστες SSD που τους δουλεύουν σε IDE mode.
Μια τεχνολογία θεωρείται ώριμη και αξιόπιστη όταν και ο τελικός χρήστης μπορεί να την αξιοποιήσει και να την εκμεταλλευτεί. Με τον τρόπο που πλασάρονται οι SSD προσπαθούν να με πείσουν να "στρώσω" την ολοκλήρωσή τους εις βάρος μου (οικονομικό, λειτουργικό και όποιο άλλο βάρος θέλεις).
Δηλαδή, να έχω αποκρισιμότητα στο λειτουργικό μου και σε ορισμένα προγράμματα, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου τη χαμαλοδουλειά (της αποθήκης, του γράψε - σβήσε) να την τραβάνε οι sata. Χμμμ...
Υποθετικά, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα του κόστους με τους SSD, θα τους εμπιστευόσασταν σαν μοναδικούς δίσκους στο σύστημά σας; Με λίγα λόγια, θα εμπιστευόσασταν τα κρίσιμα και πολύτιμα αρχεία σας σε SSD δίσκους, με όποια διάταξη νομίζετε και ασχέτως λειτουργικού;
-
16-07-09, 23:06 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #51
Καλά τί λες τώρα φίλε μου;
Μιλάς σοβαρά;
Δηλαδή επειδή μερικοί χρήστες είναι άσχετοι, φταίνε οι SSD δίσκοι;
Και δεν φταίνε οι χρήστες;
Οι οποίοι πλέον έχουν σαφώς ωριμάσει.
ΥΓ: Ξέρεις εσύ κανένα δίσκο που να αποδίδει όλη τη δυνατότητά του σε IDE mode;
Κανένας.
Μόνο σε AHCI mode.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
16-07-09, 23:07 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #52
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Για value for money δεν το συζητάω, δεν αξίζει ακόμα.
Ώριμη τεχνολογία δεν είναι ακόμη, νωπά είναι τα post με τις αισχρές αποδόσεις (κάποιον μοντέλων) και τις αδυναμίες τους σε πολλά επίπεδα ή και τις μανούβρες που θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς.
Εδώ καλά - καλά πολλοί χρήστες δεν λειτουργούν τους sata δίσκους τους στο σωστό mode με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται στο έπακρο το υλικό που ήδη έχουν έχουν. Για να μην αναφέρω και χρήστες SSD που τους δουλεύουν σε IDE mode.
Μια τεχνολογία θεωρείται ώριμη και αξιόπιστη όταν και ο τελικός χρήστης μπορεί να την αξιοποιήσει και να την εκμεταλλευτεί. Με τον τρόπο που πλασάρονται οι SSD προσπαθούν να με πείσουν να "στρώσω" την ολοκλήρωσή τους εις βάρος μου (οικονομικό, λειτουργικό και όποιο άλλο βάρος θέλεις).
Δηλαδή, να έχω αποκρισιμότητα στο λειτουργικό μου και σε ορισμένα προγράμματα, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου τη χαμαλοδουλειά (της αποθήκης, του γράψε - σβήσε) να την τραβάνε οι sata. Χμμμ...
Υποθετικά, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα του κόστους με τους SSD, θα τους εμπιστευόσασταν σαν μοναδικούς δίσκους στο σύστημά σας; Με λίγα λόγια, θα εμπιστευόσασταν τα κρίσιμα και πολύτιμα αρχεία σας σε SSD δίσκους, με όποια διάταξη νομίζετε και ασχέτως λειτουργικού;
Τέλος, όπως σε κάθε καινούργια τεχνολογία υπάρχει μια προκατάληψη, και ειδικά όταν μια Jmicron έχει κάνει κακό προηγούμενο, αλλά όπως και να έχει εκεί θα πάμε. Ακόμα και τώρα υπάρχουν οικονομικές λύσεις που δίνουν μια ιδέα του τι θα έρθει.
Αλλά όπως πάντα με την τεχνολογία, όλα πάνε μπροστά, και όποιος περιμένει θα "πάρει την γη"
-
16-07-09, 23:07 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #53
-
17-07-09, 00:23 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #54
-
17-07-09, 00:30 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #55
ακομα με απλά SSD παιδεύεστε
Πάρτε ενα Texas Memory Systems να έχετε πραγματικά σούπερ performance.
Μια οικονομική λύση πχ είναι αυτή: http://www.ramsan.com/products/ramsan-20.htm
υπάρχουν και ακριβότερα για όσους έχουν βαθιές τσέπες και θέλουν το απόλυτο performance.
Και μην ξεχνάμε και το IO Fusion
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
17-07-09, 00:40 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #56
-
17-07-09, 00:54 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #57
Επαναλαμβανω
Το δισκακι ειναι μια χαρα και τα win 7 πανε σφαιρα
Δεν μετανιωσα για την αγορα του
Μην ποσταρετε με το σκεπτικά "Αφου ειναι του γείτονα η Ferrari μαπα ειναι"
Εχει δικιο ο Wan Ειμαστε ηδη στην εποχή των ssd
-
17-07-09, 01:08 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #58
Οι NAND Flash based (ίσως και μερικές άλλες τεχνολογίες που ακόμη βρίσκονται στα εργαστήρια) SSD είναι ακόμη σε νηπιακό στάδιο, όχι από άποψης ωρίμανσης σε σταθερότητα και απροβλημάτιστης χρήσης (βλέπε τους SSD από Intel, Samsung και indlinx) αλλά από άποψης επιδόσεων και δυνατοτήτων. Έχουμε να δούμε ΤΕΡΑΤΑ σε λίγα χρόνια και θα γελάμε μετα δακρύων με τους δίσκους που χρησιμοποιούσαμε μέχρι και φέτος. Με λίγα λόγια, το πόσο αργοί είναι οι σκληροί δίσκοι δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα (σε mainstream επίπεδο), αλλά θα το αντιληφθούμε καλά μέσα σε λίγα χρόνια.
-
17-07-09, 08:05 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #59
-
17-07-09, 14:34 Απάντηση: Νεος INTEL SSD χαμηλό write #60
δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα φιλε μου.
Απλα γενικά αυτη την αισθηση εισέπραξα.
Λεω οτι δεν μετανιωσα για την αγορά του ssd πράγμα που δεν ισχειει για την αγορα πχ της GTX295Ακομη κλαιω τα 500 € που εδωσα (x2)
edit: Βεβαια η αγορά τους εγινε για αλλο καλο σκοπό
http://folding.extremeoverclocking.c...php?s=&t=36673
Παρόμοια Θέματα
-
Intel SSD Firmware Update
Από NiKapa στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-09, 01:55
Bookmarks