Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 70
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gsenso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως θα τα έχει βγάλει τα λευτα του δηλαδή;
    Ο λογος που τον παίρνει τώρα ειναι ενας --> ταχυτητα, Access Time

Εφοσον εχει ψηθεί να παρει, ας τον πάρει, η τιμη του ειναι αρκετα ικανοποιητική.

Σε 2-3 χρονια (στα οποία χρονια το PC θα εχει τρομερη αποκρισιμοτητα) ΑΝ εχει χαλάσει, η αξια του ετσι κ αλλιως θα ειναι μηδενικη, αφου στα ιδια λεφτα θα παρει κατι 10 φορές καλυτερο σε ολους του τομείς.

Με αυτην την έννοια το λεω λοιπον
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_GPS : 16-07-09 στις 02:06.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    23997/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 585v8
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Προσωπικά η τεχνολογία των SSD δεν μ' έχει πείσει ακόμη. Γενικά αργό να αναπροσαρμόσω το υλικό μου και αν θα το κάνω θα επενδύσω σε αξιόπιστη και χρησιμοποιημένη τεχνολογία. Βέβαια ο καθένας κρίνει από τις ανάγκες του και φυσικά τα γούστα του!

Πιστεύω πως σε περίπου ένα με ενάμιση χρόνο από τώρα θα είμαστε στην SSD εποχή, ελπίζω με δοκιμασμένη, αξιόπιστη, συμβατή και οικονομική τεχνολογία.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Αξιόπιστοι είναι, συμβατοί είναι, δοκιμασμένοι είναι (είναι πλεον 2 ετών), οικονομικοί δεν είναι.

Αλλά είναι η καλύτερη αναβάθμιση, βλέπεις διαφορά, όχι χαζομάρες.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αξιόπιστοι είναι, συμβατοί είναι, δοκιμασμένοι είναι (είναι πλεον 2 ετών), οικονομικοί δεν είναι.

θα συμφωνήσω 100% στο παραπάνω ποστ.

Ειναι κοροϊδία να σκάμε τα λεφτά μας σε 4 πυρήνες ενω μπορούμε να βελτιώσουμε κατα παρα-παρα πολύ την αποκρισιμοτητα του συστήματος μας (ακομα και και του φθηνότερου Dual Core) με ενα SSD.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    23997/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 585v8
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath

Σαφώς και βλέπεις διαφορά στην απόκριση και στην ταχύτητα, έχω δουλέψει σε διάφορα συστήματα με SSD, όπως και διάφορους SSD. Το σωστό value for money δεν μου προσφέρει αυτή η τεχνολογία ακόμη ή οι ανάγκες μου δεν είναι τέτοιες ώστε να τους θεωρώ ακόμη απαραίτητους.

Ώριμη τεχνολογία δεν είναι ακόμη, νωπά είναι τα post με τις αισχρές αποδόσεις (κάποιον μοντέλων) και τις αδυναμίες τους σε πολλά επίπεδα ή και τις μανούβρες που θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς.

Εδώ καλά - καλά πολλοί χρήστες δεν λειτουργούν τους sata δίσκους τους στο σωστό mode με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται στο έπακρο το υλικό που ήδη έχουν έχουν. Για να μην αναφέρω και χρήστες SSD που τους δουλεύουν σε IDE mode.

Μια τεχνολογία θεωρείται ώριμη και αξιόπιστη όταν και ο τελικός χρήστης μπορεί να την αξιοποιήσει και να την εκμεταλλευτεί. Με τον τρόπο που πλασάρονται οι SSD προσπαθούν να με πείσουν να "στρώσω" την ολοκλήρωσή τους εις βάρος μου (οικονομικό, λειτουργικό και όποιο άλλο βάρος θέλεις).

Δηλαδή, να έχω αποκρισιμότητα στο λειτουργικό μου και σε ορισμένα προγράμματα, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου τη χαμαλοδουλειά (της αποθήκης, του γράψε - σβήσε) να την τραβάνε οι sata. Χμμμ...

Υποθετικά, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα του κόστους με τους SSD, θα τους εμπιστευόσασταν σαν μοναδικούς δίσκους στο σύστημά σας; Με λίγα λόγια, θα εμπιστευόσασταν τα κρίσιμα και πολύτιμα αρχεία σας σε SSD δίσκους, με όποια διάταξη νομίζετε και ασχέτως λειτουργικού;

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από soichiro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ καλά - καλά πολλοί χρήστες δεν λειτουργούν τους sata δίσκους τους στο σωστό mode με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται στο έπακρο το υλικό που ήδη έχουν έχουν. Για να μην αναφέρω και χρήστες SSD που τους δουλεύουν σε IDE mode.

Μια τεχνολογία θεωρείται ώριμη και αξιόπιστη όταν και ο τελικός χρήστης μπορεί να την αξιοποιήσει και να την εκμεταλλευτεί. Με τον τρόπο που πλασάρονται οι SSD προσπαθούν να με πείσουν να "στρώσω" την ολοκλήρωσή τους εις βάρος μου (οικονομικό, λειτουργικό και όποιο άλλο βάρος θέλεις).
    Καλά τί λες τώρα φίλε μου;

Μιλάς σοβαρά;

Δηλαδή επειδή μερικοί χρήστες είναι άσχετοι, φταίνε οι SSD δίσκοι;

Και δεν φταίνε οι χρήστες;

Οι οποίοι πλέον έχουν σαφώς ωριμάσει.

ΥΓ: Ξέρεις εσύ κανένα δίσκο που να αποδίδει όλη τη δυνατότητά του σε IDE mode;

Κανένας.

Μόνο σε AHCI mode.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Σαφώς και βλέπεις διαφορά στην απόκριση και στην ταχύτητα, έχω δουλέψει σε διάφορα συστήματα με SSD, όπως και διάφορους SSD. Το σωστό value for money δεν μου προσφέρει αυτή η τεχνολογία ακόμη ή οι ανάγκες μου δεν είναι τέτοιες ώστε να τους θεωρώ ακόμη απαραίτητους.
    Για value for money δεν το συζητάω, δεν αξίζει ακόμα.

Ώριμη τεχνολογία δεν είναι ακόμη, νωπά είναι τα post με τις αισχρές αποδόσεις (κάποιον μοντέλων) και τις αδυναμίες τους σε πολλά επίπεδα ή και τις μανούβρες που θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς.
    Οι αδυναμίες ξεπεράστηκαν, ακόμα και στους πονεμένους Jmicron (με προσθήκη cache), όσο για τις μανούβρες τώρα... προσωπικά δεν έκανα καμιά μανούβρα.

Αυτό πάλι ποιανού το πρόβλημα είναι; Σίγουρα δεν φταίνε οι SSD.

Δεν έχεις άδικο, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοί, "the explorers get the arrows, the settlers get the land"

Δηλαδή, να έχω αποκρισιμότητα στο λειτουργικό μου και σε ορισμένα προγράμματα, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου τη χαμαλοδουλειά (της αποθήκης, του γράψε - σβήσε) να την τραβάνε οι sata. Χμμμ...
    Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό, έκαστος στο είδος του.

Υποθετικά, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα του κόστους με τους SSD, θα τους εμπιστευόσασταν σαν μοναδικούς δίσκους στο σύστημά σας; Με λίγα λόγια, θα εμπιστευόσασταν τα κρίσιμα και πολύτιμα αρχεία σας σε SSD δίσκους, με όποια διάταξη νομίζετε και ασχέτως λειτουργικού;
    Ναι, δεν θα είχα θέμα, λιγότερες πιθανότητες βλέπω να χαλάει κάποιος SSD από κάποιον μηχανικό. Και τα πολύτιμα αρχεία δεν τα έχουμε σε ένα μόνο μέρος...

Τέλος, όπως σε κάθε καινούργια τεχνολογία υπάρχει μια προκατάληψη, και ειδικά όταν μια Jmicron έχει κάνει κακό προηγούμενο, αλλά όπως και να έχει εκεί θα πάμε. Ακόμα και τώρα υπάρχουν οικονομικές λύσεις που δίνουν μια ιδέα του τι θα έρθει.

Αλλά όπως πάντα με την τεχνολογία, όλα πάνε μπροστά, και όποιος περιμένει θα "πάρει την γη"
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Πιστεύω πως σε περίπου ένα με ενάμιση χρόνο από τώρα θα είμαστε στην SSD εποχή, ελπίζω με δοκιμασμένη, αξιόπιστη, συμβατή και οικονομική τεχνολογία.
    Έχουμε φτάσει ήδη εκεί.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    23997/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 585v8
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τί λες τώρα φίλε μου;

Μιλάς σοβαρά;

Δηλαδή επειδή μερικοί χρήστες είναι άσχετοι, φταίνε οι SSD δίσκοι;

Και δεν φταίνε οι χρήστες;

Οι οποίοι πλέον έχουν σαφώς ωριμάσει.

ΥΓ: Ξέρεις εσύ κανένα δίσκο που να αποδίδει όλη τη δυνατότητά του σε IDE mode;

Κανένας.

Μόνο σε AHCI mode.
    Μιλάω πάντα με σοβαρότατα και ας κρατήσει ο καθένας την άποψή του.

Για το IDE mode νομίζω ότι λέμε το ίδιο πράγμα.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    ακομα με απλά SSD παιδεύεστε
    Πάρτε ενα Texas Memory Systems να έχετε πραγματικά σούπερ performance.
    Μια οικονομική λύση πχ είναι αυτή: http://www.ramsan.com/products/ramsan-20.htm
    υπάρχουν και ακριβότερα για όσους έχουν βαθιές τσέπες και θέλουν το απόλυτο performance.
    Και μην ξεχνάμε και το IO Fusion

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    23997/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 585v8
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Για value for money δεν το συζητάω, δεν αξίζει ακόμα.

Οι αδυναμίες ξεπεράστηκαν, ακόμα και στους πονεμένους Jmicron (με προσθήκη cache), όσο για τις μανούβρες τώρα... προσωπικά δεν έκανα καμιά μανούβρα.

Αυτό πάλι ποιανού το πρόβλημα είναι; Σίγουρα δεν φταίνε οι SSD.

Δεν έχεις άδικο, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοί, "the explorers get the arrows, the settlers get the land"

Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό, έκαστος στο είδος του.

Ναι, δεν θα είχα θέμα, λιγότερες πιθανότητες βλέπω να χαλάει κάποιος SSD από κάποιον μηχανικό. Και τα πολύτιμα αρχεία δεν τα έχουμε σε ένα μόνο μέρος...

Τέλος, όπως σε κάθε καινούργια τεχνολογία υπάρχει μια προκατάληψη, και ειδικά όταν μια Jmicron έχει κάνει κακό προηγούμενο, αλλά όπως και να έχει εκεί θα πάμε. Ακόμα και τώρα υπάρχουν οικονομικές λύσεις που δίνουν μια ιδέα του τι θα έρθει.

Αλλά όπως πάντα με την τεχνολογία, όλα πάνε μπροστά, και όποιος περιμένει θα "πάρει την γη"
    Δεν έχω καμία προκατάληψη. Το ότι κάποια στιγμή θα δουλεύω σε SSD είναι σίγουρο, απλά αναμένω αυτού που πρόκειται να ρθει και όταν το κρίνω κατάλληλο θα κινηθώ αναλόγως . Και στο κάτω - κάτω μια σκέψη μου ανέπτυξα.

Downloads
    24
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Path Level
    Interleaved
    Επαναλαμβανω

Το δισκακι ειναι μια χαρα και τα win 7 πανε σφαιρα

Δεν μετανιωσα για την αγορα του

Μην ποσταρετε με το σκεπτικά "Αφου ειναι του γείτονα η Ferrari μαπα ειναι"

Εχει δικιο ο Wan Ειμαστε ηδη στην εποχή των ssd

Downloads
    40
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    300M/30M
    ISP
    ΟΤΕ FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Οι NAND Flash based (ίσως και μερικές άλλες τεχνολογίες που ακόμη βρίσκονται στα εργαστήρια) SSD είναι ακόμη σε νηπιακό στάδιο, όχι από άποψης ωρίμανσης σε σταθερότητα και απροβλημάτιστης χρήσης (βλέπε τους SSD από Intel, Samsung και indlinx) αλλά από άποψης επιδόσεων και δυνατοτήτων. Έχουμε να δούμε ΤΕΡΑΤΑ σε λίγα χρόνια και θα γελάμε μετα δακρύων με τους δίσκους που χρησιμοποιούσαμε μέχρι και φέτος. Με λίγα λόγια, το πόσο αργοί είναι οι σκληροί δίσκοι δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα (σε mainstream επίπεδο), αλλά θα το αντιληφθούμε καλά μέσα σε λίγα χρόνια.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    23997/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG 585v8
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναλαμβανω

Το δισκακι ειναι μια χαρα και τα win 7 πανε σφαιρα

Δεν μετανιωσα για την αγορα του

Μην ποσταρετε με το σκεπτικά "Αφου ειναι του γείτονα η Ferrari μαπα ειναι"

Εχει δικιο ο Wan Ειμαστε ηδη στην εποχή των ssd
    Χαίρομαι που αισθάνεσαι δικαιωμένος από την αγορά που έκανες. Με τα παραπάνω posts μόνο ζήλια ή φθόνο δεν ήθελα να εκφράσω, αν το κατάλαβες έτσι τι να πω.

Downloads
    24
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Path Level
    Interleaved
    Χαίρομαι που αισθάνεσαι δικαιωμένος από την αγορά που έκανες. Με τα παραπάνω posts μόνο ζήλια ή φθόνο δεν ήθελα να εκφράσω, αν το κατάλαβες έτσι τι να πω.

δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα φιλε μου.

Απλα γενικά αυτη την αισθηση εισέπραξα.

Λεω οτι δεν μετανιωσα για την αγορά του ssd πράγμα που δεν ισχειει για την αγορα πχ της GTX295 Ακομη κλαιω τα 500 € που εδωσα (x2)

edit: Βεβαια η αγορά τους εγινε για αλλο καλο σκοπό
    http://folding.extremeoverclocking.c...php?s=&t=36673

Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Intel SSD Firmware Update
    Από NiKapa στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-09, 01:55

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία