Τώρα και 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς κινητά με τα αναβαθμισμένα ΟΤΕ talk και conn-x talk
Δελτίο Τύπου: Αθήνα, 14 Ιουλίου 2009 – Ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, προσφέρει από 15/07/09 αναβαθμισμένα τα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά!
Συγκεκριμένα, τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι πελάτες του ΟΤΕ talk , μπορούν τώρα με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 16,90 ευρώ το μήνα:
.
- να μιλούν απεριόριστα αστικά και υπεραστικά προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όλη μέρα, κάθε μέρα και επιπλέον
- να μιλούν 60 λεπτά προς όλα τα κινητά, εντελώς δωρεάν
Αντίστοιχα, για όσους επιθυμούν να έχουν και ευρυζωνική σύνδεση και να μιλούν απεριόριστα, το conn-x talk (1) προσφέρει με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα:
- και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα αλλά
- και 60 λεπτά δωρεάν προς όλα τα κινητά.
Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν και με τα πακέτα OTE mobile.
Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, καθώς και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα, είτε καλώντας δωρεάν το 134, είτε με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή online μέσω του www.oteshop.gr.
(1) Προϋποθέτει εξάμηνη παραμονή στο πρόγραμμα. Χρειάζεται νέα εγγραφή και για υφιστάμενους πελάτες OTE talk 24/7 και conn-x talk 24/7.
Πηγή: ΟΤΕ
Εμφάνιση 1-15 από 147
-
14-07-09, 15:15 OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x talk #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
14-07-09, 15:18 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #2
εξαιρετικά ωραίο νέο
για το ote -talk δεν χρειάζεται κάποια τηλεφωνική ενεργοποίηση στο 134 για τους υφιστάμενους πελάτες;
Λογικά όχι μια και δεν έχει έξτρα χρέωση
-
14-07-09, 15:20 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #3
Ένα βήμα προς τα εμπρός από τον ΟΤΕ και αυτούς που τον περιορίζουν. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη κυρίως σε επίπεδο τιμών. Για κλήσεις προς εξωτερικό τίποτα;
-
14-07-09, 15:20 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #4
Πολυ ενδιαφερον αυτο, μιας και εχω connx talk, αν και δεν με αφορα και τοσο πολυ τελικα.. εχω κινητο με συνδεση και μου προσφερει καπου 1 ωρα δωρεαν τηλεφωνα.
"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
14-07-09, 15:23 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #5
Δηλαδή όλα μαζί απεριόριστα + 60 για κινητά + DSL είναι 32 ευρώ ; Καλή φάση..
Edit : νομίζω έμπλεξα τα μπούτια μου...Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
14-07-09, 15:27 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #6
ναι αλλά έχεις ανεβασμένο πάγιο
θα μπορούσες να έχεις μικρότερο αν είχες 0 δωρεάν ώρες
Από την στιγμή που έχει το talk και το πληρώνεις, μπορείς να μειώσεις το πάγιο στο κινητό και να έχεις την 1 ώρα στο σταθερό
Σκέψου και την έξτρα φορολογία που έβαλε η κυβέρνηση στα κινητά, ανάλογη με το ποσό πληρωμής
-
14-07-09, 15:31 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #7"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
14-07-09, 15:36 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #8
Επιτέλους άφησαν τον ΟΤΕ να βγάλει μια σωστή προσφορά. Σιγά-σιγά κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΟΤΕ-Εναλλακτικών και πρέπει οι τελευταίοι να κάνουν κάτι για να κρατήσουν το μερίδιο αγοράς που τους αντιστοιχεί.
-
14-07-09, 15:41 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #9
hol+adsl+free land lines calls στον γνωστο κοσμο+60 λεπτα κινητα=30€/μηνα
ουτε για παγια δεν φτανουν στον οτε.
ποια ψαλιδα αρχισε να κλεινει?
ψιχουλα ειναι και διαφημιστικο τρυκ για ολες τις εταιριες διοτι στην ουσια δεν ειναι πανω 30-35 λεπτα,ετσι οπως οι κυριοι αυτοι υπολογιζουν τον χρονο στης κλησεις για κινητα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 14-07-09 στις 15:48.
-
14-07-09, 15:50 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #10
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
14-07-09, 15:56 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #11
Ο ΟΤΕ δεν ειναι ακομα ανταγωνιστικος στις τιμες. Υπερεχει ομως στην ποιοτητα των υπηρεσιων.
-
14-07-09, 15:57 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #12
άντε επιτέλους.
-
14-07-09, 16:10 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #13
Σύμφωνα με το 134:
Από αύριο, όσοι έχουμε Conn-x Talk ή ΟΤΕ-Talk, πρέπει (όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου) να καλέσουμε για την ενεργοποίηση του νέου προγράμματος και θα μπούμε έτσι και στην εξάμηνη δέσμευση. Αν δεν κάνουμε ενεργοποίηση, δεν μπαίνουμε στα 60 λεπτά δωρεάν κινητά...
-
14-07-09, 16:15 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #14
-
14-07-09, 16:22 Απάντηση: OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά στα πακέτα ΟΤΕ talk και conn-x t #15
Δεν το έγραφες πιο πριν βρε χριστιανή μου;
Μόλις πήρα κι εγώ τηλέφωνο και μου είπαν "από αύριο δεχόμαστε αιτήσεις".
........Auto merged post: ipo πρόσθεσε 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ναι, εκείνο το 6ευρω εξαφανίστηκε για τις κλήσεις προς εξωτερικό;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 14-07-09 στις 16:22. Αιτία: auto merged post
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
Παρόμοια Θέματα
-
ΟΤΕ: Αναβαθμισμένο OTE talk για κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα
Από ariadgr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-08, 19:10 -
Θελουμε δωρεαν λεπτα ομιλιας για κλησεις προς κινητα
Από guzel στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 62Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-08, 20:15 -
Conn-x Talk & Ote Talk: κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα
Από Art2007 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-08, 08:36 -
CONN-X TALK ή OTE TALK 7/24 πρόγραμμα-χρέωση συναγερμού
Από hel στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-07, 21:30
Bookmarks