Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.21Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 169.24kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the link
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!
Που την βρικε απασχολιμενη την γραμη??? Ενας θεος ξερει τι αλλο τρικ θα σκαροσουν παλι απο την 4νετ για να μας πουν και καλα οτι φταιμε εμεις...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ α!!! και παρεπιπτοντος οταν ρωτησα για αναβαθμιση μου ειπαν οτι αυτη εγινε μονο στην θεσσαλονικη
![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Είστε ικανοποιημένοι από την FORTHnet μετά την τελευταία α
- Ψήφισαν
- 170. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (Όλα τέλεια)
11 6,47% -
Είμαι ικανοποιημένος (Αρκετά μεγάλη βελτίωση, αλλά μάλλον έχει ακόμα περιθώρια)
24 14,12% -
Είμαι δυσαρεστημένος (Τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με πριν)
50 29,41% -
Είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος (Τα ίδια με πριν ή χειρότερα)
85 50,00%
Εμφάνιση 46-60 από 60
-
04-02-06, 04:34 #46
-
04-02-06, 10:44 #47
Your connection is: 433 Kbps (about 0.4 Mbps) You downloaded at: 53 kB/s Your TRuSPEED: ^info^ 463 Kbps :: 57 kB/s (7% overhead factored) Bottom Line: You are running: 8 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 19.32 second(s) Diagnosis: ^info^ Awesome! 20% + : 22.66 % faster than the average for host (forthnet.gr)
Στη δικία μου περίπτωση δεν εχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή προς το χειρότερο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έγινε κάτι προς το καλύτερο μετα την αναβάθμιση.Βεβαια 463 including overheads για 512 είναι κάπως.... απογοήτευση αλλά.....
-
04-02-06, 11:30 #48
Καλή ταχύτητα έχεις dtoubi. Εδώ στο Γαλάτσι η ταχύτητα για 512 (στην περιοχή που μένω τουλάχιστον) είναι 54 KB/s.
-
04-02-06, 11:40 #49
greekfragma, το ίδιο πράγμα βασικά εννοούσα. Γιατί και με την OTEnet και τον OTE την σύνδεση DSL την πληρώνεις όταν έρθει ο λογαριασμός του τηλ.
Για πες μας όμως ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μην πληρώσεις λόγο προβλήματος? Σου είπαν ή δεν έχεις ιδέα? Για να ξέουμε κι εμείς.
Δλδ εγώ τώρα που έχω **** ping συνήθως το μεσημέρι, όταν συνδέομε με server του εξωτερικού μέσω τον international γραμμών PCCW, PCCW2 και MCI της HOL, μπορώ να μην πληρώσω το 1/Χ του ποσού του μήνα? Αφού και εγώ έχω πρόβλημα με ping και με ταχύτητα κάθε φορά που είναι full αυτές οι γραμμές (το μεσημεράκι).
-
04-02-06, 15:43 #50
Παιδια βλεπω εγινε η αναβαθμιση του ΟΤΕ ειδα να πω την αληθεια αλλαγες. 0 αλλαγες στα πινγκ των παιχνιδιων αλλα....για να περιμενουμε το βραδυ οπου τα thread θα πιασουν 50000 post απο τα παραπονα παλι
-
04-02-06, 16:37 #51
Αρχικό μήνυμα από babality
-
04-02-06, 17:59 #52
Αρχικό μήνυμα από BoGe
-
04-02-06, 18:04 #53
Αρχικό μήνυμα από [DSL]MANOS
ακριβως τις προυποθεσεις δεν τις γνωριζω.τουλαχιστον εγω παντως δεν ειμαι διατεθειμενος να τους πληρωσω ουτε μισο ευρω εαν τα πινγκ δεν επανελθουν στο φυσιολογικο 40-100ms που ειχα πριν το προβλημα.
το ανεφερα συγκεκριμενα στο mail που εστειλα και με βαση την απαντηση που μου εδωσαν το δεχτηκαν το αιτημα μου.
οριστε και η επικοινωνια που ειχα
Καλησπέρα σας.
Είμαι πελάτης της Forthnet σε πρόγραμμα adsl dynamic 384 και χρησιμοποιώ κυρίως υπηρεσίες VoIΡ και άλλες
που στηρίζονται σε χαμηλα ping και μηδενικά ποσοστά χαμενων πακέτων.
Η συνδρομή μου ξεκίνησε στις 24/1/2006 και μέχρι και σήμερα μετά την αναβάθμιση του δικτύου σας(όπως
ανακοινώθηκε στο www.forthnet.gr)η κατάσταση παραμένει η ίδια:
Μεγάλο ποσοστό packet loss/high pings σε servers εξωτερικού(είτε Ευρωπαϊκούς είτε Αμερικάνικους) με
αποτέλεσμα η υπηρεσία σας να μην καλύπτει τις ανάγκες μου.Μιας και δεν είμαι άτομο που αρέσκεται σε ακραίες
λύσεις αρχικά αιτούμαι την πίστωση των παγίων για το διάστημα που έχω και θα έχω πρόβλημα.
Εάν διαπιστωθεί εκ μέρους μου οτι το διάστημα αυτό υπερβαίνει τα όρια που προσωπικά έχω βάλει σε τέτοια
θέματα τότε θα προχωρήσω σε διακοπή της συνδρομής μου με την εταιρία σας.
(θέλω να ελπίζω οτι θα μεριμνήσετε σύντομα για την επίλυση του προβλήματος όπως με καθησύχασε συνάδελφός
σας στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης)
Σε περίπτωση που η πίστωση που δικαιούμαι ως καταναλωτής ευρυζωνικών υπηρεσιών δεν καταστεί δυνατή
θα ήθελα να με ενημερώσετε λίαν συντόμως ωστέ να διακόψω άμεσα την συνδρομή μου και να επιλέξω κάποιον άλλον παροχέα που θα μου προσφέρει σωστά τις υπηρεσίες που χρειάζομαι.
Φιλικά,
Αγαπητέ κ. ******,
σας ενημερώνουμε ότι πολύ άμεσα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Οσον αφορά στην αποζημίωση σας, φυσικά και θα σας δοθεί ο χρόνος κατά την διάρκεια του οποίου οι υπηρεσίες που σας παρείχαμε δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις όχι μόνο τις δικές σας αλλά και στο επίπεδο που εμείς σαν εταιρία θέλουμε να παρέχουμε. Παρακαλούμε πολύ με την αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρέχουμε δωρεάν το χρόνο αυτό.
Πάντα στη διάθεσή σας,
Με εκτίμηση,
-
04-02-06, 18:22 #54Αγαπητέ κ. ******,
σας ενημερώνουμε ότι πολύ άμεσα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Οσον αφορά στην αποζημίωση σας, φυσικά και θα σας δοθεί ο χρόνος κατά την διάρκεια του οποίου οι υπηρεσίες που σας παρείχαμε δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις όχι μόνο τις δικές σας αλλά και στο επίπεδο που εμείς σαν εταιρία θέλουμε να παρέχουμε. Παρακαλούμε πολύ με την αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρέχουμε δωρεάν το χρόνο αυτό.
Πάντα στη διάθεσή σας,
Με εκτίμηση,
-
04-02-06, 21:27 #55
Αρχικό μήνυμα από greekfragma
Συγχαρητήρια και από εμένα.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
04-02-06, 22:22 #56
NAI - έχω προβλήματα και δεν είμαι ευχαριστημένος με τη Forthnet τελευταία 269 72,51%
ΟΧΙ - δέν έχω κανένα πρόβλημα και η Forthnet πάει σφαίρα! 86 23,18%
Δεν το έχω ψάξει 16 4,31%
Αυτά είναι μεχρι τώρα τα αποτελέσματα της προηγούμενης δημοσκόπησης που άρχισε πριν την αναβάθμιση.
Μία απλή σύγκριση μεταξύ των δύο δημοσκοπήσεων δείχνει ότι μετά την υποτιθέμενη αναβάθμιση το ποσοστό των δυσαρεστημένων έχει αυξηθεί και πλησιάζει πλέον στο 80%
Υπάρχει διαφοροποίηση ως πρός τον αριθμό των μελών που έχουν ψηφίσει κάτι όμως που δεν επηρεάζει την γενικότερη τάση.
Πιστεύω ότι τα παραπάνω αποτελέσματα πρέπει να σταλούν στην FORTHNET.
-
04-02-06, 23:04 #57
Νομιζω οτι πρεπει να τους δωσουμε μερικες μερες ακομα περιθωριο.και να δουμε στο τελος της επομενης εβδομαδας τι γνωμες ακομα θα αποκομισουμε.
Σαββατο σημερα και ασφαλη συμπερασματα μονο καθημερινες κατα τη γνωμη μου πρεπει να βγαζουμε μιας και καθημερινες υπαρχει το σχετικο πηξιμο.ισως σημερα το βραδυ που οι μισοι θα βγουν για διασκεδαση αλλα και αυριο που αρκετοι θα ειναι σε ταβερνες να τρωνε μιας και εχει και καλο καιρο λιγα πραγματα θα δουμε.
προτεινω λοιπον μια παραταση μεχρι τριτη τεταρτη.
-
04-02-06, 23:20 #58
παιδιά εγώ αγόρασα λίγες μέρες πριν την αναβάθμιση (για την ακρίβεια 2) ε μετά την αναβάθμιση τα πινγ με εξωτερικό παραμένουν φρικτά.(από ταχύτητες οκ)
-
04-02-06, 23:52 #59
:::.. Download Stats ..:::
Connection is:: 201 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 579 kB)
Download Speed is:: 24 kB/s
Tested From:: http://testmy.net (server1)
Test Time:: Sat Feb 4 22:35:48 UTC+0200 2006
Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB download in 42.67 sec
Diagnosis: May need help : running at only 56.62 % of your hosts average (forthnet.gr)
Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-KPR9HNVW4
:::.. Upload Stats ..:::
Connection is:: 106 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 579 kB)
Upload Speed is:: 13 kB/s
Tested From:: http://testmy.net (server2)
Test Time:: Sat Feb 4 22:34:20 UTC+0200 2006
Bottom Line:: 2X faster than 56K 1MB upload in 78.77 sec
Diagnosis: Looks Great : 4.95 % faster than the average for host (forthnet.gr)
Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-W65FKY4T9
Kαλό upload, κακό download, που όταν κατεβάζω με Azureus πάει από 2-15 ΚΒ/sec. Kαι από ping... άστα να πάνε
-
05-02-06, 01:46 #60
Το παρόν νήμα κλείδωνει,
Παρακαλώ ας κρατήσουμε τα παράπονα και τις μετρήσεις μαζεμένα σε δυο νήματα
Προβλήματα Forthnet τελευταία, γενικά
dsl test της forthnet και ταχύτητες
Παρόμοια Θέματα
-
Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas?
Από giavel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-07, 18:01 -
Δημοσκόπηση μετά την αναβάθμιση
Από NeK στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 211Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-07, 00:39 -
Είστε ευχαριστημένοι απο την Altecnet μετά την αναβαθμισή σας;
Από teo_L20 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 173Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-07, 11:06 -
Εισαστε ευχαριστημενοι απο την vivodi?
Από jara στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 117Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-05, 16:04
Bookmarks