Για σας παιδια εχο φορτνετ adsl 384 κε το modem Crypto F200 Αυτο που θελω ειναι να μοιρασω την συνδεση μου με ενα λαπτοπ τι πρεπει να κανο?
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
05-02-06, 01:36 Θελω να μοιρασω την Συνδεση μου ADSL 384 #1
-
05-02-06, 01:46 #2
Πρέπει αρχικά να έχουν και οι δύο υπολογιστές κάρτα δικτύου. Θα συνδέσεις τους 2 υπολογιστές με crossover καλώδιο και μετά θα πρέπει ο υπολογιστής που είναι στο modem να τον ορίσεις ως server που θα δίνει ip στο δίκτυό σου. Μετά στο λαπτοπ θα ορίσεις να παίρνει ip αυτόματα από το δίκτυο.
Θα πρέπει να κάνεις share και τη σύνδεση μέσω του modem.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../getsetup.mspx
Αν τα θές βήμα-βήμα πές μου να στα γράψω πιο αναλυτικά.Μήπως είμαι τρελός;;; Μήπως τα 'χω χαμένα;;;
-
05-02-06, 01:50 #3
αν μπορεις γραψτα πιο αναλυτικα κσερο πως να κανω μονο λαν αλλα οχι κε να μοιρασω τιν συνδεση για πες μου!!!
-
05-02-06, 02:23 #4
1. Πήγαινε στο παράθυρο Network COnnections
2. Δεξί κλικ στο AccessRunner DSL -> Properties
3. Στην καρτέλα Advanced
4. Επέλεξε το Allow other computer...
Αν είναι ο σταθερός σου server και ο άλλος παίρνει DHCP αυτόματα, πρέπει να δουλέψει κανονικά.
Θυμίσου ότι οι ρυθμίσεις για το λαν και τη σύνδεση θα ισχύουν όταν κάνεις πάλι connect (κλείσε την και ανοιξέ την πάλι)
Μήπως είμαι τρελός;;; Μήπως τα 'χω χαμένα;;;
-
05-02-06, 02:29 #5
Μιας και εχει και αλλο προβλημα ο Dark-Shadow με το Zonelarm τοτε καλυτερα να παει σε λυση μοντεμ/ρουτερ και να βαλει στην ακρη το Crypto. Παρε USR 9108.
-
05-02-06, 03:29 #6
Αρχικό μήνυμα από weater
Βέβαια με τo usr που θα πάρεις δεν θα έχεις τέτοια θέματα...
PS: Για το θέμα internet connection sharing υπάρχουν τουλάχιστον 4 threads ...
use the force ...
-
05-02-06, 17:52 #7
Ναι αλλα τους DNS Servers του ISP μου απο που θα τα βρω για να τα βαλω στο laptop?
-
05-02-06, 17:57 #8
Στην ιστοσελιδα του και πιθανον στην σελιδα τεχνικης υποστηριξης.
Η αλλιως με ενα απλο τηλεφωνημα στην τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη που εχει ο ISP.
-
05-02-06, 18:08 #9
μηπος ξερει κανενας τους DNS για την φορτνετ adsl?
-
05-02-06, 18:44 #10
Για αθηνα:
194.219.227.2
193.92.110.3
Αλλα καλυτερα να τους παρεις τηλ.
-
05-02-06, 18:55 #11
Αρχικό μήνυμα από Dark-Shadow
2. Έναρξη ->Πίνακας Ελέγχου->Συνδέσεις Δικτύου->Δεξί κλίκ στο AccessRunner DSL και επιλέγεις Ιδιότητες
Καρτέλα Για Προχωρημένους ενεργοποίησε το πρώτο checkBox "Να επιτρέπεται η σύνδεση άλλων χρηστών του δικτύου μέσω...". Τα άλλα δύο checkbox ενεργοποίησέ τα αν σε ενδιαφέρουν.
Πάτα ΟΚ
3α.Έναρξη->Θέσεις Δικτύου->Δεξί κλίκ ->Ανοιγμα
Στην αριστερή πλευρά , κάνε κλίκ στο : Εγκατάσταση οικιακού δικτύου ή δικτύου μικρού γραφείου
Ξεκινάει ο Οδηγός . Προσοχή : Όταν το εκτελέσεις στο PC που έχει το Modem να επιλέξεις "Αυτός ο υπολογιστής συνδέεται απευθείας στο Internet ...." (Επιλογή 1).Συνέχισε με Επόμενο -> Επόμενο -> ... επέλεξε την κοινόχρηστη σύνδεση AccessRunner για πρόσβαση στο Ιντερνετ και στην στην τελική φόρμα Επέλεξε "Τερματισμός Οδηγού.Δεν χρειάζεται...." από τις διάφορες επιλογές και πάτα Επόμενο και μετά το κουμπί Τέλος .
3β.Στο laptop Έναρξη->Θέσεις Δικτύου->Δεξί κλίκ ->Ανοιγμα .Τον οδηγό "Εγκατάσταση οικιακού δικτύου ή δικτύου μικρού γραφείου". Προσοχή :
Εδώ θα επιλέξεις ότι ο υπολογιστής συνδέεται μέσω άλλου υπολογιστή στο Internet (Επιλογή 2).Συνέχισε με Επόμενο -> Επόμενο -> ... και στην στην τελική φόρμα Επέλεξε "Τερματισμός Οδηγού.Δεν χρειάζεται...." από τις διάφορες επιλογές και πάτα Επόμενο και μετά το κουμπί Τέλος .
Κάνε επανεκκίνηση στα PC και θα είσαι ΟΚ. Μην πειράξεις τα IP της κάρτας.Τα σετάρουν οι οδηγοί.
Παρόμοια Θέματα
-
Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem
Από Alex2007 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-07, 22:03 -
Θέλω να μοιράσω την σύνδεση....
Από jenni στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-06, 15:52 -
θέλω να βελτιστοποιήσω την ADSL γραμμή μου
Από tsosmi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-05, 19:55 -
Θέλω την γνώμη σας για την σύνδεσή μου...(1024/256)
Από Dagalidis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-05, 14:23
Bookmarks