Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια με το usbadvance...μηπος ξερεται καποιο αλλο παρομιο προγραμμα με το usbadvance ή καποιο τροπο για να ειναι συμβατο με ολα τα παιχνιδια; (συγκεκριμενα με το SUPERBIKES)-->κορυφαιο...
Παιζω τα παιχνιδια απο το φλασακι\σκληρο δισκο επειδη το ps2 <<γρατσουναει>> τα cd και ετσι μετα απο κανα δυο τρεις χρησεις το cd αχρηστευεται,δεν παιζει (δευτερο προβλημα)
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
31-07-09, 18:06 προβλημα με Usb Advance,γνωστο προγραμμα για να παιζεις παιχνιδια στο ps2 απο το usb #1
-
01-08-09, 07:24 Απάντηση: προβλημα με Usb Advance,γνωστο προγραμμα για να παιζεις παιχνιδια στο ps2 απο το #2
Εγω χρησιμοποιουσα το HDloader.Υπαρχει compatibility list για αυτο...δεν ξερω το πληρες τιτλο του παιχνιδιου που λες για να το ελεγξω σιγουρα.
Αλλα δεν ξερω και το προγραμμα που αναφερεις.
Μεχρι εκει που ειχα παρακολουθησει τα πραγματα στο hdloader εβαζες το παιχνιδι σε ενα σκληρο δισκο και φορτωνε απο κει αφου εκανες boot με ενα cd του hdloader για να εχεις προσβαση στο μενου του σκληρου δισκου.
Αλλα μπορουσες να φτιαξεις ενα elf file και να μπουταρεις το μηχανημα σου απο usb,δηλαδη να μπαινεις στο σκληρο δισκο με το φλασακι.
Οποτε δεν χρειαζοταν καθολου το cd του ps2,μονο μια φορα βαζεις cd-dvd για να το εγκταστησεις στο σκληρο το εκαστο παιχνιδι.Και αυτο περιττο μετα γιατι γινοταν και μεσω lan!!!!
Υπηρχαν ορισμενοι περιορισμοι οπως οτι το ps2 πρεπει να ειναι τσιπαρισμενο,πρεπει να ηταν η χοντρη εκδοση και οχι η slim κλπ.
Αλλα εχω χρονια να ασχοληθω μιας και το ps2 επεσε κατω απο απροσεξια του αδερφου μου και χαλασε.
Δεν ξερω τι λυσεις υπαρχουν τωρα.
Κριμα γιατι ειχα αγορασει σκληρο δισκο,ειχα αγορασει ενα ειδικο εξαρτημα για να συνδεσω το σκληρο δισκο και απειρο κοπο να δω τι παιζει με τα elf files και να το σεταρω οπως θελω εγω (εκανε πολυ περισσοτερα απο το να μπαινει στο hdloader...δεν θυμαμε τωρα) καθως κα να κανω μια αξιολογη συλλογη.
Τεσπα πονεμενη ιστορια (lol περισσοτερο ασχοληθηκα με ολα τα hack παρα ουσιαστικα να παιξω με το ps2).
-
01-08-09, 10:39 Απάντηση: προβλημα με Usb Advance,γνωστο προγραμμα για να παιζεις παιχνιδια στο ps2 απο το #3
το ιδιο κι εγω... απλα δεν εχω σκληρο δισκο και τα παιζω μεσα απο το φλασακι(16GB).με το HDLOADER χρησιμοποιεις και usbextreme για να περασεις τα παιχνιδια μεσα στον σκληρο δισκο?Αν ναι καπως ετσι δουλευει και το usbADVANCE
-
01-08-09, 13:24 Απάντηση: προβλημα με Usb Advance,γνωστο προγραμμα για να παιζεις παιχνιδια στο ps2 απο το #4
Ουσιαστικα η διαδικασια (οχι με lan που θελει περαιτερω,δεν το ειχα δοκιμασει και στην πραξη) ηταν:
Εβαζες το cd του hdloader φορτωνε το interface,εβγαζες το cd και εβαζες το dvd-cd του παιχνιδιου.
Το εγκαθιστουσες στο σκληρο και μετα δεν χρειαζοταν να το ξαναβαλεις.Απλως οποτε ξεκιναγε το interface του hdloader σου εβγαζε σε μια επιλογη του μια λιστα με τα παιχνιδια που εχεις στο σκληρο.
Εαν εφτιαχνες το elf file στο usb stick τοτε φορτωνε το interface απο κει και δεν χρειαζοταν να βαλεις το cd του hdloader.
Τωρα μεχρι τον καιρο που ασχολιομουν δεν χρησιμοποιουσαμε flashaki ωστε να αποθηκευουμε ολοκληρο παιχνιδι εκει.
Βεβαια αλλες εποχες τοτε...τωρα ουσιαστικα δεν εχει και νοημα να ασχοληθω μιας και δεν εχω ps2 και τον σκληρο με τα παιχνιδια τον φορμαρα.
Μου εχει μεινει ο network adapter το απαραιτητο εξαρτημα για να συνδεεις το σκληρο,να συνδεεσαι στο internet,να συνδεεσαι σε lan κλπ.Το ειχα παρει απο εξωτερικο γιατι δεν μπορουσα να το βρω Ελλαδα...τωρα δεν ξερω τι παιζει.
Εχεις την χοντρη εκδοση του ps2 ή την slim?
Βασικα στην slim δεν μπαινει καθολου ο σκληρος απο οτι ξερω.
Αλλα δεν νομιζω να θες να μπεις σε εξοδα και φασαριες,να αγοραζεις adaptor,σκληρο,να διαβαζεις διαφορα περι συμβατοτητας σκληρου-ανταπτορα κλπ,κλπ.
Βασικα επειδη δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις δεν μπορω να βοηθησω...το internet ειναι ο φιλος σου στην προκειμενη ή καποιο εξιδεικευμενο forum φανταζομαι.
-
01-08-09, 14:28 Απάντηση: προβλημα με Usb Advance,γνωστο προγραμμα για να παιζεις παιχνιδια στο ps2 απο το #5
οχι δεν θελω να ξοδεψω λεφτα για τετοιες λεπτομεριες...Οσο για το σκληρο δισκο στο slim δεν χρειαζεται να τον τοποθετισεις στο ps2 αλλα να τον συνδεσεις μεσω μιας θυρας usb (απο τις δυο που εχει)
Παρόμοια Θέματα
-
Camcorder-->Firewire-->Laptop-->USB-->Hard disk : Το USB θα δημιουργήσει πρόβλημα;
Από Wizard στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-12, 21:13 -
Προβλημα αναπαραγωγης DIVX απο το USB στο DVD.
Από sahel στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-09, 10:47 -
Πρόγραμμα για Hdd health - S.M.A.R.T. σε εξωτερικό usb/firewire
Από kostassite στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 22:49 -
Θα εχω πιο γρηγορη συνδεση αν αλλαξω το router απο USB 1.0 se USB 2.0?
Από clyde στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-07, 14:45 -
Πρόγραμμα για έλεγχο ταχύτητας USB
Από iron_gr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-05, 18:28
Bookmarks