Σελ. 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 712151617
Εμφάνιση 241-246 από 246
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Πυλαία
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Router
    thomson
    SNR / Attn
    9(dB) / 43.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάντως εγώ είχα πρόβλημα με τις nova-forthnet, δηλαδή:
    Έκανα αίτηση σε κατάστημα forthnet 29/9.
    Στις 6/10 μπήκε το nova.
    Στις 5/11 η forthnet.
    Στις 7/11 μου ήρθε ο λογαριασμός Nova χωρίς καμμία έκπτωση.
    Μετά από τηλεφώνημά μου μου είπαν ένα ποσό λογαριασμού το οποίο όμως είχε έκπτωση από 25/10 και μετά. (όλα αυτά τα υπολόγιζα και ρωτούσα γιατί ο υπάλληλος απλά μου έλεγε το ποσό που φαινόταν)Όταν ρώτησα γιατί μου είπαν ότι καθυστέρησε η forthnet και να πάω εκεί να βρω το δίκαιό μου. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να τρέχω από την μία στην άλλη δικιά τους εταιρεία και να το δούν και να μου τηλεφωνήσουν.
    Στις 11/11 μου διέκοψαν το Nova. Μετά από τηλεφώνημα μου ζήτησαν να πληρώσω το ποσό - το οποίο δεν είχε καμμία έκπτωση - και αφού ξαναεξήγησα το ιστορικό μου έβαλαν έκπτωση από τις 6/10 την αρχή δηλαδή αλλά μου βάλαν κάποιο ποσό έξτρα. Μετά από ψάξιμο είδα ότι μου έβαλαν 10€ για επανασύνδεση, το οποίο όμως μετά από ένα ακόμα μακρύ τηλεφώνημα μου αφαιρέσαν.
    Υπήρχε όμως και ένα υπόλοιπο διαφοράς το οποίο βρήκαμε που οφειλόταν:
    λέει ο εκπρόσωπος ότι στο pvr δεν υπάρχει έκπτωση 20% γιατί είναι πρόσθετη υπηρεσία.
    Έκανα φασαρία αλλά τίποτε, του εξηγώ ότι στο forthnet site ακόμη και σήμερα γράφει 20% σε όλες τις εμπορικές υπηρεσίες, αλλά λέει ότι να πάω στο κατάστημα που ο υπάλληλος μου πούλησε το πακέτο και να γράψει φαξ στη νόβα ότι έκανε λάθος για να το λάβουν υπόψην τους και να μου πουν τί θα γίνει. Ιστορίες κουραφέξαλα του είπα!!!!
    Καταλήξαμε ότι θα το σκεφτώ εάν θα συνεχίσω χωρίς νόβα ή με, αφού την ευθύνη την έριχνε στην forthnet. Ξαναπήρα τηλέφωνο στη νόβα και το έπαιξα νέος πελάτης ζητώντας ανάλυση του 20% σε σχέση με το pvr και ο πωλήτής μου είπε ότι είναι 20% επί του συνόλου ακόμη και για το pvr.
    Έξαλος ξαναζήτησα το προηγούμενο υπάλληλο ο οποίος κατά τύχη έκανε διάλειμμα....
    Οπότε ξαναείπα την ιστορία σε μια ακόμη υπάλληλο η οποία με ενημέρωσε ότι το ποσό που έπρεπε να πληρώσω για επανασύνδεση ήταν 129€ ????, αλλά το άλλαξε μετά από αναμονή και το γύρισε στο αρχικό φουλ ποσό χωρίς έκπτωση!!!!!

Άρχισα να φωνάζω και καταλήξαμε μετά από πολλές αναμονές και απειλές στο ποσό με όλη την έκπτωση από την αρχική υπηρεσία, αλλά όχι στο Pvr. Τους ζήτησα να μου το δώσουν κάπως υπεύθυνα (email, fax, mail phone) γιατί δεν θέλω να πάω να πληρώσω και μετά να δούμε ότι χρωστάω και άλλα και είπαν ότι θα μου τηλεφωνήσει η υπέυθυνος αύριο (12/11) και θα μου το επιβεβαιώσει, αφαιρώντας μάλιστα και την μία ημέρα που δεν είχα νόβα!!!
    Φυσικά δεν έλαβα κανένα τηλεφώνημα και δεν ξέρω να τους κάνω αγωγή γιατί δεν έχω τηλεόραση και έχω πληρώσει αγορά και εγκατάσταση αρκετά....

Περιοχή
    ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    THOMSON 585
    Εις επίρρωση των λεγομένων του Kime:

Από την ημέρα που κάλεσα τη multichoice για να ενημερωθώ για την προσφορά Forthnet+Nova μαζί (29/9), μέχρι τις 6/11 που έγινε η ενεργοποίηση τηλεφώνου από Forthnet και πήρα τη multichoice για ενεργοποίηση της Nova...

...έχω μιλήσει με 5 τηλεφωνικούς εκπροσώπους της nova σχετικά με τις χρεώσεις και έχω λάβει ισάριθμες διαφορετικές απαντήσεις!!!

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται κυριολεκτικά! Χαρακτηριστικά αναφέρω το εξής:

Κυριακή 8 Νοεμβρίου ώρα 16.00
    καλώ τη multichoice για ενεργοποίηση και με ενημερώνει η κυρία Α ότι η χρέωση nova full pack για τον 1ο μήνα θα είναι €29.99 - 20% λόγω forthnet = €24.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου ώρα 16.15
    καλώ τη multichoice για ολοκλήρωση διαδικασίας ενεργοποίησης (χρειάζονται περίπου 15 λεπτα για ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του panasat, γι' αυτό κάλεσα πάλι) και με ενημερώνει η κυρία Β ότι η χρέωση για τον 1ο μήνα θα είναι €59,99 γιατί ήμουν παλια (2007) συνδρομητής nova μέσω της ON άρα δεν ισχύει η προσφορά που έχω υπογράψει και δεν ισχύει ούτε το 20% γιατί δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα από την Forthnet...!!!!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου ώρα 16.20
    αφού τσακώνομαι και δε βγάζω άκρη, ακυρώνω την ενεργοποίηση...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου ώρα 16.30
    καλώ τη Forthnet η οποία με ενημερώνει ότι σαφώς και έχει σταλεί η ενημέρωση από πλευράς τους στη multichoice για το πακέτο Forthnet+nova....

Ελλαδιστάν 2009.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Πυλαία
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Router
    thomson
    SNR / Attn
    9(dB) / 43.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά ξαναπήρα σήμερα τηλ και όλα ήταν από την αρχή, όλες οι τιμές χωρίς τις εκπτώσεις και χωρίς τις διορθώσεις κλπ κλπ, σαν παλαιά α/μ ελληνική ταινία......
    Απαίτησα ξανά να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα και είπα δώστε μου το όνομά του και μου το έδωσαν!
    Ο τύπος πράγματι με κάλεσε μετά από 5' και μου είπε ότι έκανε από μόνος του επανασύνδεση χωρίς χρέωση, έβαλε την έκπτωση (20%) από την αρχική ημερομηνία και διόρθωσε το υπόλοιπο, ώστε να φαίνεται στην καρτέλα μου σωστά. Δεν είχα να πω τίποτα Μπράβο στον πρϊστάμενο!

Ας ελπίσουμε ότι θα ακολου΄θήσουν και άλλοι τον τρόπο του!

Το avatar του μέλους efo355
    efo355 Guest
    Παντως εξακολουθεί να είναι εξοργιστηκά ακριβή η νοβα και δεν αξίζει καθόλου

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    zte
    SNR / Attn
    (dB) / 26(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από efo355 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως εξακολουθεί να είναι εξοργιστηκά ακριβή η νοβα και δεν αξίζει καθόλου
    συμφωνω απολυτα μαζι σου,εβαλα forthnet περισυ περιμενωντας να ριξει την νοβα και να βαλω επιτελους,αλλα τσαμπα περιμενα και τελικα την πεμπτη εκανα αιτηση για ον.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Πυλαία
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Router
    thomson
    SNR / Attn
    9(dB) / 43.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από adok13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνω απολυτα μαζι σου,εβαλα forthnet περισυ περιμενωντας να ριξει την νοβα και να βαλω επιτελους,αλλα τσαμπα περιμενα και τελικα την πεμπτη εκανα αιτηση για ον.
    Εσείς τουλάχιστον έχετε και την ΟΝ εμείς από τη σκύλα στη χαρίβδη... ή στον ακριβό πΟΤΕ

Σελ. 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 712151617

Παρόμοια Θέματα

1. Η NOVA ΚΑΙ ΤΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012
    Από liomelissinos στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-09, 19:53
  2. Μηνύματα: 132
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-09, 11:52
  3. forthnet 2play και icall μαζι?
    Από gouzou στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-08, 12:52
  4. Forthnet και otenet μαζι?
    Από Witchcraft στο φόρουμ Nova ADSL