Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάνεις παρατήρηση σε κάποιον γιατί το ζώο του λερώνει
θα σου την πέσουν ακόμα 4-5 περαστικοί, από εκεί που δεν το περιμένεις,
και άντε να βγάλεις άκρη.
Εμφάνιση 6.076-6.090 από 8967
-
15-09-23, 13:12 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6076
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
15-09-23, 13:32 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6077Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
16-09-23, 04:56 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6078
-
16-09-23, 07:59 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6079
-
16-09-23, 10:39 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6080
Στην ίδια περιοχή ειμαστε. Τουλάχιστον όσοι ερχονταν κατω στην μεγάλη πλατεία τα μάζευαν. Ξέρω μερικές (κυρίως γριες να πω την αλήθεια) που δεν μαζεύουν. Παραδειγμα η γρια και πεθερά της τρελής γατομαμάς που ειχα αναφέρει και στο παρελθόν. Και δεν μαζεύει έξω. Και αφήνει το σκύλο χύμα να περπάτάει στο δρόμο (που μικρός είναι αλλά ο νόμος ισχύει για όλους-και δεν ειναι και στειρωμένος και δεν γουστάρω να ερχεται το σκυλί της να γ@@@σει το πόδι μου), και δεν μαζεύει (οταν τον βγάζει) και κυρίως-τον αφήνει και κατουράει και λερώνει το μπαλκόνι. Την τελευταία φορά χτυπούσε το μωσαικό με το σφυρί γιατί τα είχε αφήσει πανω από βδομάδα.
Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
-
16-09-23, 10:46 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6081
Έχω γείτονα ο οποίος μένει μόνος του και έχει σκύλο,όταν τον αφήνει μόνο του σπίτι και φεύγει,αυτό συνέχεια γαυγιζει ασταμάτητα,είναι ενοχλητικο αλλά αν πας να πεις μια κουβέντα,αμέσως γίνεσαι κακός,δεν αγαπάς τα ζώα,υπάρχει παρεξήγηση κοκ.
-
16-09-23, 13:29 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6082
Δεν έχω ζώο στο σπίτι
αλλά πιστεύω, από αυτά που βλέπω, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα πως να προσέχουν ένα ζώο και ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους.
Βλέπω την άλλη να περπατάει και να έχει αμολήσει τον σκύλο με το λουρί σε απόσταση 2-3 μέτρα.
Πιάνει όλο το πεζοδρόμιο και για να περάσεις πρέπει να κάνει άλμα πάνω από το λουράκι.
Και δεν μπαίνει καν στον κόπο να το μαζέψει.
Η άλλη αφήνει τον σκύλο να τρέχει εδώ και εκεί χωρίς λουρί, να γαβγίζει μπροστά σε περαστικούς ή να τρίβεται επάνω τους.
Άλλους τους τρομάζει, εμένα με ενοχλεί να τρίβεται το ζώο επάνω μου κλπ.
Άλλη έρχεται με το σκυλί, κατουράει στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε βλέπει και δεν μπαίνει στον κόπο να σου ζητήσει συγνώμη.
Για να μην μιλήσω για της ράτσες.
Βλέπω κοριτσάκια και γριές να τις σέρνουν στην κυριολεξία τα σκυλιά.
Νέα μόδα στην γειτονιά της μάνας μου: βλέπω 2-3 να κυκλοφορούν με δύο σκυλιά μαζί.
Το ένα την τραβάει από αριστερά το άλλο από δεξιά.
Περιττό να πω ότι θα πρέπει να κατέβεις από το πεζοδρόμιο για να περάσεις.
Τι έλεγχο να έχουν αυτοί πάνω στο ζώο αν συμβεί το οτιδήποτε;
Προχθές στο φαρμακείο άκουγα ιστορία από κάποιον γείτονα για κάποια με pitbull που αμολάει το σκυλί και σκοτώνει γάτες.
Φιλόζωος και αυτός με ζώο, την έκανε παρατήρηση και βρήκε και τον μπελά του.
Φαντάσου να πας να της την πει κάποιος χωρίς ζώο.
Όσο για την βρομιά.
Στο παρκάκι του Αγ. Δημητρίου έχω χρόνια να περάσω από μέσα.
Περνάω από τον δρόμο γύρω-γύρω και η μπόχα από αυτά που αφήνουν τα ζώα τους δεν περιγράφεται.
Υπάρχει κάπου γραμμένο ότι το γκαζόν/χώμα είναι επιτρεπόμενος χώρος απόθεσης περιττωμάτων;| "Anyone can build a fast CPU.
-
16-09-23, 15:42 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6083
Δυστυχώς συμβαίνει αυτο. Εμένα το κάνε όταν τον πρωτοπήγα Θεσσαλονίκη. Είχε μάθει να μας βλέπει και έπαθε σοκ. Δεν γαβγίζει. Έκλαιγε. Και καθότι έχει λύκο στο μείγμα του έκανε αουυυυυ. Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Πριν φύγω του μιλούσα. Τον χαϊδευα και του έλεγα ότι θα γυρίσω σε λίγο.
Το έκοψε σύντομα. Βέβαια ι δικός μου είναι υπόδειγμα. Δεν γαβγίζει ποτέ σχεδόν
- - - Updated - - -
Όχι πρέπει να τα μαζεύουν. Αλλά εγγυημένα πολλά είναι από γάτες. Έχει τόσες εκεί που δεν τον βγάζω από εκεί γιατί θα με ρίξει για να τις κυνηγήσει.
Πιο εύκολο θα είναι πάντως αν φωτογραφίσεις κάποιον με δεσποζομενο σκύλο να τα αφήνει και πας αστυνομία παρά να κάνεις θέμα για γάτες. Είμαστε στην ίδια περιοχή. Και εκεί κυκλοφορεί η τρελή γατομαμα. Άκρως επικίνδυνο άτομοShotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
-
16-09-23, 19:45 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6084
| "Anyone can build a fast CPU.
-
16-09-23, 20:02 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6085
-
16-09-23, 20:04 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6086
-
17-09-23, 16:01 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6087
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
Τελικά το Μετρό θα δούμε στη ΔΕΘ 2024
-
17-09-23, 16:17 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6088
-
17-09-23, 16:32 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6089
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
-
17-09-23, 16:56 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #6090
Παρόμοια Θέματα
-
Τα νέα των SSD
Από skel στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 994Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-24, 18:10 -
Μερική πώληση των καταναλωτικών προϊόντων της Opera σε Κινέζους, αντί πλήρους εξαγοράς
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-16, 12:10 -
Ε.Ε.: επικαιροποίηση των κανόνων για τα οπτικοακουστικά μέσα και στοχευμένη προσέγγιση για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 11:04 -
Οι εργοδότες μπορούν να παρακολουθούν τα εταιρικά e-mail των εργαζομένων!
Από 29gk στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-16, 01:24 -
Παράπονα για ιούς σε android tablet
Από JHRoss στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-15, 22:19
Bookmarks