Εμφάνιση 8.896-8.910 από 8947
-
04-04-25, 19:06 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8896E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
Spoiler:
-
04-04-25, 19:19 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8897
το προχωρανε. ειδικος δεν ειμαι, αλλα απο αυτα που βλεπω το πανε γρηγορα.
δυστυχως, καθε τοσο βαζουν δυναμιτη. oh yes. και τρανταζεται η οικοδομη. φανταζομαι και οι γυρω μου το ιδιο. και δεν ειμαι δα και κολλητά. δηλαδή ρε μαστόρια πόσο βάζετε πιά. την 1η φορα νομιζα ηταν σεισμος. ο αδερφος μου του ειχε ξανατυχει γιατι δουλευει απο το σπιτι, εγω λιγο χ@στηκα πανω μου.
-
04-04-25, 19:35 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8898
-
04-04-25, 19:39 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8899
-
04-04-25, 20:03 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8900
-
05-04-25, 17:03 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8901
Εμένα δεν έκανε ποτέ φασαρία. Δεν μπορώ να φανταστώ σκύλο στο σπίτι να κάνει φασαρία. Βέβαια ξάπλωνε στο πάτωμα δίπλα στον καναπέ και όλο κάποιος τον χάιδευε με το χέρι. Ή ακουμπούσε το κεφάλι του πάνω.
Για να κάνει φασαρία ο σκύλος ειδικά ο μεγαλόσωμος φταίει ο κηδεμόνας. Πάντα τον είχαμε μέσα. Εμάς και μόνος στο σπίτι κοιμόταν απλά. Του λέγαμε πριν βγούμε "σε λίγο θα έρθουμε". Ένα χάδι. Και ήξερε ότι θα γυρίσουμε.Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
05-04-25, 17:14 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8902
Φυσικά και φταίει ο κηδεμόνας. Σκυλιά να γαβγίζουν στην οικοδομη είχαμε πάντα. Και όπου και αν έχω μείνει γενικά.
Εδω τις προάλλες σε φούρνο-Μπραντ-καφέ της ανατολικής Θεσσαλονίκης ένας ανέβασε το σκύλο στο τραπέζι και έτρωγε από το τραπέζι. Και όταν του έγινε παρατήρηση από το μαγαζί, απάντησε "σοβαρά? Δεν το ήξερα"VAMOS ARIS
-
06-04-25, 20:57 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8903
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ποιος φταίει για τις τεράστιες αποζημιώσεις
Αυτή η χώρα θα με ξαφνιάζει πάντα με την ευρηματικότητά της...| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-04-25, 21:22 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8904
Εδω το ζουμι:
Η μονομερής αλλαγή του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, δηλαδή, από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, όσον αφορά στην κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου, προκειμένου να ακυρωθεί η λύση που ήδη εφαρμόζονταν, η οποία επέτρεπε στα αρχαία να παραμείνουν στη θέση τους αμετακίνητα, έδωσε το δικαίωμα στον εργολάβο να διεκδικεί στο εξής εκείνος ρήτρες για καθυστερήσεις από το δημόσιο και όχι το αντίθετο που συνέβαινε μέχρι τότε. Γιατί από εκείνη τη στιγμή και μετά, το έργο προχώρησε χωρίς χρονοδιάγραμμα που να δεσμεύει τον εργολάβο και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του δημοσίου. Σύμφωνα με το μέχρι τότε χρονοδιάγραμμα, το έργο της βασικής γραμμής, από τη Ν. Ελβετία μέχρι τον Ν. Σιδηροδρομικό Σταθμό χωρίς, όμως, τον σταθμό Βενιζέλου, όφειλε να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020. Με τον σταθμό Βενιζέλου με τα αρχαία αμετακίνητα να ολοκληρώνεται εντός του 2023. Αν το έργο δεν παραδίδονταν από τον εργολάβο στην ώρα του στο τέλος του 2020, θα ήταν το ελληνικό δημόσιο εκείνο που όφειλε να διεκδικεί αποζημιώσεις από τον εργολάβο. Έτσι εξηγείται γιατί ο εργολάβος του έργου, πριν αναλάβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπόσχονταν δημοσίως ότι το έργο θα ολοκληρώνονταν στην ώρα του, στο τέλος του 2020. Γιατί αλλιώς θα πλήρωνε ρήτρες στο δημόσιο..
-
06-04-25, 22:35 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8905
-
06-04-25, 23:49 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8906
-
07-04-25, 12:52 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8907
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
07-04-25, 21:27 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8908
Ανάπλαση ΔΕΘ: Ξεκινά η καμπάνια για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος
Την έναρξη της καμπάνιας με στόχο τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στον Δήμο Θεσσαλονίκης για το μέλλον της Δ.Ε.Θ., κήρυξε σήμερα η νεοσύστατη «Οργανωτική Επιτροπή Δημοψηφίσματος». Η Επιτροπή συγκροτήθηκε εδώ και μερικές εβδομάδες με πρωτοβουλία πέντε φορέων, της Σύμπραξης «Όλη η ΔΕΘ ένα Πάρκο», των δημοτικών κινήσεων «Θεσσαλονίκη για Όλους», «Πόλη Ανάποδα» και «Οικολογία – Αλληλεγγύη» και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, ενώ στην πορεία, πολλοί ακόμα σύλλογοι και κινήσεις πολιτών έχουν δηλώσει τη συμμετοχή ή την υποστήριξή τους.
Η σελιδα για το δημοψηφισμα
Προσωπικα λεω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Για το δημοψηφισμα και μονο, δε γνωριζω και δεν εχω καμια σχεση με τους "φορεις".Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cbarbas : 08-04-25 στις 21:06.
Χριστοφορος
-
08-04-25, 19:02 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8909
Θα γίνει κάτι ωραίο? Προσωπικά αμφιβάλλω πολύ
VAMOS ARIS
-
08-04-25, 19:06 Απάντηση: Τα παράπονα των Θεσσαλονικιών #8910
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
Παρόμοια Θέματα
-
Τα νέα των SSD
Από skel στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 994Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-24, 18:10 -
Μερική πώληση των καταναλωτικών προϊόντων της Opera σε Κινέζους, αντί πλήρους εξαγοράς
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-16, 12:10 -
Ε.Ε.: επικαιροποίηση των κανόνων για τα οπτικοακουστικά μέσα και στοχευμένη προσέγγιση για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 11:04 -
Οι εργοδότες μπορούν να παρακολουθούν τα εταιρικά e-mail των εργαζομένων!
Από 29gk στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-16, 01:24 -
Παράπονα για ιούς σε android tablet
Από JHRoss στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-15, 22:19
Bookmarks