Σελ. 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 81
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    7559/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    7(dB) / 38(dB)
    Open Source
    Μετά από πολύ καιρό ανεπίσημων ελληνικών εκδόσεων του OpenOffice.org έχουμε επιτέλους επίσημες builds της έκδοσης 3.1.1 χάρη στην συμμετοχή και προσπάθεια όσων βοήθησαν κάνοντας testing στις Release Candidate builds και μεταφράζοντας το OpenOffice.org !

Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86 (rpm)
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86-64 (rpm)
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86 (deb)
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86-64 (deb)
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Windows x86
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για MacOSX
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Solaris Sparc
    Ελληνικό OOo 3.1.1 για Solaris x86

Οι μεταφράσεις συνεχίζονται για το OpenOffice.org 3.2 και καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο ελληνικό OpenOffice.org βοηθώντας στον εξελληνισμό του με οποιονδήποτε τρόπο: http://www.opengr.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=65

Πηγή: OpenGR.net
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 02-09-09 στις 01:57.

Το avatar του μέλους lamargosx
    lamargosx Guest
    Επιτέλους... πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα (σπεύδω να το κατεβάσω!).

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Παρόλα τα συγχαρητήρια που αξίζουν στα παιδιά, το OpenOffice θέλει ακόμα πολύ δουλειά τουλάχιστον στον κειμενογράφο του για να θεωρηθεί σοβαρό εργαλείο. Τουλάχιστον όταν χρειάζεσαι editor σε πιο "σοβαρές" καταστάσεις.

Πχ εγώ μιλώ για την πτυχιακή μου που παραλίγο να με πάρει στο λαιμό του με κάποια πράγματα που θεωρούσα πολύ βασικά αλλα αργότερα ανακάλυψα οτι δεν τα έκανε ή οτι τα έκανε με τρόπο απαράδεκτο (Layout, αρίθμηση). Και δεν φταίει κανείς απο την ομάδα ανάπτυξης φυσικά, αλλα απο την Sun (?) που το παρουσιάζει ως άξιο ανταγωνιστή του Word 2007 το οποίο είναι έγκλημα για όποιον πάει να του εμπιστευτεί σοβαρή δουλειά.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Thomson Speedtouch 530v6
    SNR / Attn
    7.5(dB) / 23.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρόλα τα συγχαρητήρια που αξίζουν στα παιδιά, το OpenOffice θέλει ακόμα πολύ δουλειά τουλάχιστον στον κειμενογράφο του για να θεωρηθεί σοβαρό εργαλείο. Τουλάχιστον όταν χρειάζεσαι editor σε πιο "σοβαρές" καταστάσεις.

Πχ εγώ μιλώ για την πτυχιακή μου που παραλίγο να με πάρει στο λαιμό του με κάποια πράγματα που θεωρούσα πολύ βασικά αλλα αργότερα ανακάλυψα οτι δεν τα έκανε ή οτι τα έκανε με τρόπο απαράδεκτο (Layout, αρίθμηση). Και δεν φταίει κανείς απο την ομάδα ανάπτυξης φυσικά, αλλα απο την Sun (?) που το παρουσιάζει ως άξιο ανταγωνιστή του Word 2007 το οποίο είναι έγκλημα για όποιον πάει να του εμπιστευτεί σοβαρή δουλειά.
    Για πες να ξερουμε,αλλαξουμε,μαθουμε κλπ..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμφωνώ μαζί σου φίλε την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές όταν χρησιμοποιούσα το writer σε εργασίες της σχολής.

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Μεγάλο μπράβο
    Οι μεταφράσεις συνεχίζονται για το OpenOffice.org 3.2 και καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο ελληνικό OpenOffice.org βοηθώντας στον εξελληνισμό του με οποιονδήποτε τρόπο: http://www.opengr.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=65
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Περιοχή
    ::1
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    καλα με το office 2010 που θα υποστηριζει open type ligatures κομμενο και το Latex

και ασε το openoffice να κουρευεται

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Μπράβο ρε παίδες! Προσωπικά χρησιμοποιώ την αγγλική, αλλά πολύς κόσμος προτιμούσε την ελληνική. Για τυχόν προβλήματα: Προτιμάτε το odt. Τα μόνα προβλήματα που μου έχουν τύχει ήταν με κάποιες μορφοποιήσεις σε πίνακες αποθηκευμένες σε doc από word και αυτό σε παλιότερη έκδοση.

Όποιος ξέρει word (όχι αλλεπάλληλα enter για μορφοποίηση σελίδας κοκ) δεν θα' χει κανένα πρόβλημα με το openoffice.

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Μπράβο και απο εμένα...ελπίζω κάποια στιγμή να ισοβαθμίσουν σε απόδοση με το MS Office.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    Πότε Πάνω / Πό
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από farcry Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα με το office 2010 που θα υποστηριζει open type ligatures κομμενο και το Latex

και ασε το openoffice να κουρευεται
    Ναι και το κόστος στα 300 / pc και άσε την τσέπη σου να κουρεύεται.
    Sent From My Computer Using Firefox

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ειμαι χρηστης Windows XP SP3 +MS Office XP 2002, λογω δουλειας (δεν πληρωνουν για κατι πιο συγχρονο), αλλα απορω που βλεπω τοσο καλα λογια για τα MS Office και αντιθετα αναφορες για προβληματα στο OpenOffice...
    ισως οι νεες εκδοσεις MS Office να ειναι πολυ καλυτερες.

προσωπικα αναφερω τα εξης:
    επειδη δουλευω word αρχεια ταυτοχρονα με πολλους ξενους (γερμανους κτλ), και οι αλλαγες format ειναι πολλες...εχω να αντιμετωπισω πολλα crash-αρισματα.
    σε περιπτωσεις που καποιο αρχειο word μου παει το CPU στο 100% και κολλαει το συμπαν...(οχι μονο στο δικο μου PC αλλα σε ολους τους συναδελφους)
    μονο το OpenOffice με βγαζει απο την δυσκολη θεση...
    ειδικα στο φορματ οπου βρισκει τα σκουπιδια του Word και τα πεταει εξω.
    μπορει αυτο να μου στοιχισει καποια πινακακια που πρεπει να τα ξανακανω γιατι διαλυονται κατα την μετατροπη, αλλα το format+αριθμηση headers κτλ. με το OpenOffice 3,1 εχω βρει την ησυχια μου.

δεν το χρησιμοποιω σαν κυριο κειμενογραφο για λογους συμβατοτητας, αλλα μου εχει λυσει τα χερια σαν βοηθητικο εργαλειο για αρχεια που κολανε σε ολους.
    μαλιστα πλεον οποτε κολαει ενα αρχειο στο τμημα μου ερχονται σε εμενα!
    full flex

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    Πότε Πάνω / Πό
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster IAD
    Εγώ ξήλωσα από παντού το Office (το είχα νομιμότατο) και πέρασα OO. Ησύχασα από όλο αυτό το crapware που φορτώνεται με τη μορφή updates κάθε φορά και μου γέμιζε τους δίσκους με άχρηστα GB απλώς για να γράφω κείμενα ή να φτιάχνω φόρμουλες σε Excel και να παίρνς email. Ήμαρτον πια με το Office.. το σιχάθηκα πια..

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15500/1022
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    8.2(dB) / 22.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εύγε.
    CPU:Intel Core2Duo E6700 Mobo:Asus Commando RAM:Corsair XMS2 DDR2 PC2-6400 2X2GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG 1900E Speakers:Logitech Z-2300

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    Πότε Πάνω / Πό
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spdrosin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εύγε.
    Δεν το έκανα για να μου πει κάποιος ευγε. Έκατσα και παρατήρησα ένα από τα pc που έχουμε και διαπίστωσα ότι μια τυπική εγκατάσταση Office 2007 μπορεί να φτάσει και τα 2GB μαζί με όλα τα συμπαραμαρτούντα (temp files, MSOCache και άλλο crapware)

Το κακόμοιρο το OO δε με ενοχλεί δε το ενοχλώ και απλά κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Πολύ καλή δουλειά, αναμένουμε το 3.2!

Εκτός από επίσημη έκδοση, μετά από αρκετό καιρό υπάρχει και επίσημο torrent για την ελληνική έκδοση (χωρίς JRE).
    Βουρ όλοι!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 02-09-09 στις 12:14.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Σελ. 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νέες διαθέσιμες εκδόσεις και updates
    Από lobo στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-09, 00:23
  2. Ελληνικές Openoffice.org 3.1 beta builds διαθέσιμες!!
    Από Phantomas στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-09, 16:08
  3. UPDATE: Ελληνικές εκδόσεις Mozilla - Firefox - Thunderbird
    Από mlp στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-05, 20:07
  4. Νέο OpenOffice.org 1.1.4 Gr
    Από billdanos στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-05, 02:46

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές