Μετά από πολύ καιρό ανεπίσημων ελληνικών εκδόσεων του OpenOffice.org έχουμε επιτέλους επίσημες builds της έκδοσης 3.1.1 χάρη στην συμμετοχή και προσπάθεια όσων βοήθησαν κάνοντας testing στις Release Candidate builds και μεταφράζοντας το OpenOffice.org !
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86 (rpm)
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86-64 (rpm)
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86 (deb)
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Linux x86-64 (deb)
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Windows x86
Ελληνικό OOo 3.1.1 για MacOSX
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Solaris Sparc
Ελληνικό OOo 3.1.1 για Solaris x86
Οι μεταφράσεις συνεχίζονται για το OpenOffice.org 3.2 και καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο ελληνικό OpenOffice.org βοηθώντας στον εξελληνισμό του με οποιονδήποτε τρόπο: http://www.opengr.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=65
Πηγή: OpenGR.net
Εμφάνιση 1-15 από 81
-
02-09-09, 01:23 OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 02-09-09 στις 01:57.
-
02-09-09, 02:38 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #2
Επιτέλους... πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα (σπεύδω να το κατεβάσω!).
-
02-09-09, 03:17 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #3
Παρόλα τα συγχαρητήρια που αξίζουν στα παιδιά, το OpenOffice θέλει ακόμα πολύ δουλειά τουλάχιστον στον κειμενογράφο του για να θεωρηθεί σοβαρό εργαλείο. Τουλάχιστον όταν χρειάζεσαι editor σε πιο "σοβαρές" καταστάσεις.
Πχ εγώ μιλώ για την πτυχιακή μου που παραλίγο να με πάρει στο λαιμό του με κάποια πράγματα που θεωρούσα πολύ βασικά αλλα αργότερα ανακάλυψα οτι δεν τα έκανε ή οτι τα έκανε με τρόπο απαράδεκτο (Layout, αρίθμηση). Και δεν φταίει κανείς απο την ομάδα ανάπτυξης φυσικά, αλλα απο την Sun (?) που το παρουσιάζει ως άξιο ανταγωνιστή του Word 2007 το οποίο είναι έγκλημα για όποιον πάει να του εμπιστευτεί σοβαρή δουλειά.
-
02-09-09, 03:37 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #4
-
02-09-09, 04:20 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #5
-
02-09-09, 06:15 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #6
Μεγάλο μπράβο
Οι μεταφράσεις συνεχίζονται για το OpenOffice.org 3.2 και καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο ελληνικό OpenOffice.org βοηθώντας στον εξελληνισμό του με οποιονδήποτε τρόπο: http://www.opengr.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=65Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
02-09-09, 07:02 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #7
καλα με το office 2010 που θα υποστηριζει open type ligatures κομμενο και το Latex
και ασε το openoffice να κουρευεται
-
02-09-09, 08:31 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #8
Μπράβο ρε παίδες! Προσωπικά χρησιμοποιώ την αγγλική, αλλά πολύς κόσμος προτιμούσε την ελληνική. Για τυχόν προβλήματα: Προτιμάτε το odt. Τα μόνα προβλήματα που μου έχουν τύχει ήταν με κάποιες μορφοποιήσεις σε πίνακες αποθηκευμένες σε doc από word και αυτό σε παλιότερη έκδοση.
Όποιος ξέρει word (όχι αλλεπάλληλα enter για μορφοποίηση σελίδας κοκ) δεν θα' χει κανένα πρόβλημα με το openoffice.
-
02-09-09, 09:22 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #9
Μπράβο και απο εμένα...ελπίζω κάποια στιγμή να ισοβαθμίσουν σε απόδοση με το MS Office.
-
02-09-09, 09:51 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #10
-
02-09-09, 10:36 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #11
ειμαι χρηστης Windows XP SP3 +MS Office XP 2002, λογω δουλειας (δεν πληρωνουν για κατι πιο συγχρονο), αλλα απορω που βλεπω τοσο καλα λογια για τα MS Office και αντιθετα αναφορες για προβληματα στο OpenOffice...
ισως οι νεες εκδοσεις MS Office να ειναι πολυ καλυτερες.
προσωπικα αναφερω τα εξης:
επειδη δουλευω word αρχεια ταυτοχρονα με πολλους ξενους (γερμανους κτλ), και οι αλλαγες format ειναι πολλες...εχω να αντιμετωπισω πολλα crash-αρισματα.
σε περιπτωσεις που καποιο αρχειο word μου παει το CPU στο 100% και κολλαει το συμπαν...(οχι μονο στο δικο μου PC αλλα σε ολους τους συναδελφους)
μονο το OpenOffice με βγαζει απο την δυσκολη θεση...
ειδικα στο φορματ οπου βρισκει τα σκουπιδια του Word και τα πεταει εξω.
μπορει αυτο να μου στοιχισει καποια πινακακια που πρεπει να τα ξανακανω γιατι διαλυονται κατα την μετατροπη, αλλα το format+αριθμηση headers κτλ. με το OpenOffice 3,1 εχω βρει την ησυχια μου.
δεν το χρησιμοποιω σαν κυριο κειμενογραφο για λογους συμβατοτητας, αλλα μου εχει λυσει τα χερια σαν βοηθητικο εργαλειο για αρχεια που κολανε σε ολους.
μαλιστα πλεον οποτε κολαει ενα αρχειο στο τμημα μου ερχονται σε εμενα!full flex
-
02-09-09, 10:51 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #12
Εγώ ξήλωσα από παντού το Office (το είχα νομιμότατο) και πέρασα OO. Ησύχασα από όλο αυτό το crapware που φορτώνεται με τη μορφή updates κάθε φορά και μου γέμιζε τους δίσκους με άχρηστα GB απλώς για να γράφω κείμενα ή να φτιάχνω φόρμουλες σε Excel και να παίρνς email. Ήμαρτον πια με το Office.. το σιχάθηκα πια..
Sent From My Computer Using Firefox
-
02-09-09, 10:58 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #13
Εύγε.
CPU:Intel Core2Duo E6700 Mobo:Asus Commando RAM:Corsair XMS2 DDR2 PC2-6400 2X2GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG 1900E Speakers:Logitech Z-2300
-
02-09-09, 11:01 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #14
Δεν το έκανα για να μου πει κάποιος ευγε. Έκατσα και παρατήρησα ένα από τα pc που έχουμε και διαπίστωσα ότι μια τυπική εγκατάσταση Office 2007 μπορεί να φτάσει και τα 2GB μαζί με όλα τα συμπαραμαρτούντα (temp files, MSOCache και άλλο crapware)
Το κακόμοιρο το OO δε με ενοχλεί δε το ενοχλώ και απλά κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.Sent From My Computer Using Firefox
-
02-09-09, 11:47 Απάντηση: OpenOffice.org 3.1.1 επίσημες ελληνικές εκδόσεις διαθέσιμες #15
Πολύ καλή δουλειά, αναμένουμε το 3.2!
Εκτός από επίσημη έκδοση, μετά από αρκετό καιρό υπάρχει και επίσημο torrent για την ελληνική έκδοση (χωρίς JRE).
Βουρ όλοι!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 02-09-09 στις 12:14.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέες διαθέσιμες εκδόσεις και updates
Από lobo στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-09, 00:23 -
Ελληνικές Openoffice.org 3.1 beta builds διαθέσιμες!!
Από Phantomas στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-09, 16:08 -
UPDATE: Ελληνικές εκδόσεις Mozilla - Firefox - Thunderbird
Από mlp στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-05, 20:07 -
Νέο OpenOffice.org 1.1.4 Gr
Από billdanos στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-05, 02:46
Bookmarks