εχω βαλει οριο τις 7 μερες απλα να δω την κοροιδια τους και μεχρι που φθανει η ανικανοτητα τους.
μετα ειναι γνωστα και πολυ αποτελεσματικα τα οσα επακολουθησουν.
Εμφάνιση 91-105 από 143
-
06-09-09, 15:35 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #91
-
06-09-09, 15:47 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #92ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
06-09-09, 15:52 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #93
Στο eshop του Πειραια :P
TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
06-09-09, 15:54 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #94
-
06-09-09, 16:01 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #95
Παπατζιλικια ειναι να διεκδικεις τα αυτονοητα; Αμα ειναι αχριστοι και αντιεπαγγελματιες εγω τους φταιω; Η μηπως την επομενη φορα πρεπει να στηθω σαν συνταξιουχος εξω απο το eshop για να παρω αυτο που θελω επειδη καποιοι θελησαν να φυγουν μιση ωρα πιο νωρις; Στο κατω κατω εμενα δεν μου εχει χαρισει κανεις λεφτα, γιατι να τους τα χαριζω εγω;
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
06-09-09, 16:03 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #96ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
06-09-09, 16:05 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #97
Επιτρέψτε σε κάποιον που:
- τρέχει αδιάλειπτα - σαν το βασικό/μοναδικό του λειτουργικό - το Linux, εδώ και 5.5 χρόνια
- έχει τρέξει επί μακρόν 3 διαφορετικές διανομές Linux
- έχει τρέξει Live CDs/DVDs από τουλάχιστο 8-9 διαφορετικές διανομές Linux, και τουλάχιστο 3-7 εκδόσεις τους
να έχει κάπως (αρκετά) πληρέστερο δείγμα από εσάς, και να γνωρίζει πολύ καλύτερα τί είναι αξιόπιστο και τί όχι.
ΥΓ: Π.χ. γνωρίζετε ότι τα live μέσα των ετοιματζίδικων διανομών (τέτοιες μόνο δοκιμάσατε), έχουν ενεργοποιημένο framebuffer, που δεν λειτουργεί στο 50% - ναι, καλά διαβάσατε - 50% των PC;
Δεν το γνωρίζατε.
Εμ, νά ένας λόγος - υπάρχουν κι άλλοι - για τον οποίον από CD/DVD ετοιματζίδικης διανομής, ΔΕΝ μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
06-09-09, 16:06 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #98
Δίκιο έχεις αλλα τι παιδεύεσαι κι εσύ και το παιδί να βγάλετε άκρη με τον hemlock. Αυτός κάνει το άσπρο μαύρο γιατι προφανώς και έχει σχέση με το μαγαζί. EDIT: (να τώρα θα σας βγάλει και ψεύτες)
Μαγκιές με τα λεφτά του κόσμου, αυτό και αν είναι παπατζιλίκι...
Κρίμα για τα χιλιάδες ευρώ που έχω σκάσει σε αυτούς αλλα εδώ και 6 μήνες το χω πάρει το μάθημα μου και δεν πρόκειται να με ξαναδούν ούτε με το κυάλι, παρα μόνο για μικροπράγματα που τους φέρνουν το ελάχιστο δυνατό κέρδος.
-
06-09-09, 16:11 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #99
Δεν χρειάζεται να το ταλαιπωρούμε πολύ. Αγοράζουμε πάντα από εκεί που μας φέρονται καλύτερα. Σε άλλους συμβαίνει στο e-shop ,σε άλλους στο πλαίσιο ,σε άλλους αλλού. Από τη στιγμή που σκάς το χρήμα έχεις και το δικαίωμα της επιλογής.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
06-09-09, 16:12 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #100
Toτε γιατι να τους χαριστω; Ετρεχα μετα απο δουλεια να προλαβω σαν τρελλος και μου ριξαν πορτα. Η νομιζουν οτι δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε απο το να τρεχουμε στο μαγαζι τους καθε μερα; Στο eshop συγκεκριμενα δεν ξαναχαριζω τιποτα. Να μαθουν να ειναι σωστοι στη δουλεια τους και βλεπουμε...
-
06-09-09, 16:12 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #101
Λες να έχει σχέση με το μαγαζί; Και δεν του φαίνεται
-
06-09-09, 16:13 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #102
Καλα εχεις δικιο με επιασες....Αλλα πως απο το δεν μου το εδωσαν χερι με χερι το λαπτοπ ,φτασαμε στα "ψεματακια" του ευκλιδη ειναι κατι που θα πρεπει να το θεωρησεις σωστο και σοβαρο....Ντροπη σου (μπας και αυτα τα χιλιαδες ευρω-αλλο παπαντζιλικι φυσικα τα εχεις δωσει σε κανενα Πλαισιο?)
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
06-09-09, 16:20 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #103
Τρεχω λινουξ απο το τελη 2002. Εχω τρεξει τα παντα απο διανομες. Διαχειριζομαι πανεπιστημιακο σερβερ με debian που μεχρι πριν 4 μηνες ετρεχε slack και πριν 2 χρονια gentoo. Πιστεψε με μια χαρα ξερω τι παιζει στο λινουξ.πλην του Arch που ποτε δεν θελησε να κατσει σωστα στο μηχανημα μου (ακομα και με τον οδηγο σου Wan) εχω τρεξει τα παντα και το εχω σαν βασικο λειτουργικο εδω και 6 χρονια. Τωρα με τον i7 εβαλα KAI win 7 για κανενα παιχνιδακι και για να παιζω με OC
........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........
1oν Στα ελληνικα ειναι Ευκλειδης.
2ον Οταν λες ψεματακια τι εννοεις; Αμα θες εχω και τις αποδειξεις να σου δειξω
3oν Φυσικα δεν ηταν μονο αυτο. Ηταν και ο ενας μηνας τρεξιμο με τη μητρικη που μου καηκε μεχρι να μου την αλλαξουν.
Οσων αφορα τα ψεματα καλο θα ηταν να ανακαλεσειςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 06-09-09 στις 16:20. Αιτία: auto merged post
-
06-09-09, 16:20 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #104
Το πρόχειρο screenshot μόνο απο ότι πιάνει η οθόνη έτσι για να μη με βγάζεις και ψεύτη και να φανεί τι αερολογίες λές...
Και το λινκ για να φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός ψεύτης.
http://skroutz.gr/m/3/E-shop
Παπατζιλίκια σα και τα δικά μου θα ναι κι αυτά που γράφει ο κόσμος εκεί ε
Αντε ασχοληθείτε με το πως θα εξυπηρετείτε τον κοσμάκη και αφήστε το κάθε άλλο μαγαζί που έχετε για ανταγωνισμό. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα σας.. Άλλα είναι... ακούς εκεί ντροπή μου...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veldrin : 06-09-09 στις 22:32.
-
06-09-09, 16:26 Απάντηση: eshop και απαράδεκτη 2ετή εγγυηση αντικαταστασης #105
αυτο που συνεχιζεις και κανεις ειναι το λιγοτερο αθλιο. απλα. ολοι σου λενε το ποσο σωστο ειναι να διεκδηκεις τα δικαιωματα σου αν κατι πιστευεις οτι ειναι υπερβολη υπαρχουν και τα pm για τα περεταιρω και οχι αυτο το χαλι με την αθλια ειρωνεια και τον χλευασμο σε μυνηματα που τα βλεπουν ολοι μονο και μονο για τις εντυπωσεις.
ενα εχω να σε ρωτησω. που ανεφερα για χερι με χερι αλλαγη χωρις ελεγχο η τελος παντων αν πουθενα ζητησα κατι παραλογο. και μην αρχισεις παλι να τα μπλεκεις για να βγαλεις συμπερασμα που συμφερει το αφεντικο σου...
ειπαμε διαφημιζουν αλλα και μετα σου ανακοινωνουν αν επισκευαζεται δεν παιζει αντικατασταση. γι αυτο ανοιξε το θεμα και οχι για να διαβαζουμε τα οσα προσβλητικα λες.
και τα λες για αρκετα ατομα χωρις να σε εχουν προσβαλει.
επισης αν υπαρχει καποιος που του αντικατεστησαν λαπτοπ χωρις πολλα πολλα ας αναφερει δυο λογια.
αν ειναι να συνεχιστει αυτος ο παραλογισμος και η κοροιδια καλυτερα να σβηστει η να κλειδωθει το θεμα δεν παλευεται αλλο...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goldeneye215 : 06-09-09 στις 16:44.
Παρόμοια Θέματα
-
Aναβαθμιση CPU και GPU σε notebook.Απο ποια eshop και πως?
Από froutopaidp στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 18:53 -
Ελαττωματική 7800gs και οδύσσεια αντικατάστασης από το e-shop
Από chek2fire στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-06, 17:27 -
Firefox και eshop
Από papdoux στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-05, 22:06
Bookmarks