Εδω και καιρό έχει χαλάσει στα Win XP Prof - Serv Pack 2 , το serach mode και δείχνει την παρακάτω εικόνα(δηλ.τίποτα!!!). Ξέρει κανείς πως επιδιορθώνεται ???
Επίσης στο Media Player οτι κ αν κάνω μου εμφανίζεται η εικόνα 2 σαν μήνυμα!
Έχει σχέση τονα με το άλλο ? Κι αν είναι τι προτείνετε γιατί ότι κ αν έκανα... Τζίφος!!!
Εμφάνιση 1-15 από 63
Θέμα: Search Χαλασμένο !!!
-
03-02-06, 13:29 Search Χαλασμένο !!! #1Δεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
ενα μέρος που μπορείς να κρυφτείς...
-
03-02-06, 13:35 #2
virus, δυστήχως, κάνε ενα καλό ψάξιμο με antivirus, microsoft antispyware
αλλά μάλλον δεν το γλυτώνεις το reinstall
-
03-02-06, 14:04 #3
!!!!
Έχω επάνω AVG , adaware , spybot και Microsoft Antispyware τα οποία δουλεύουνε ανελλειπώς καθημερινά με scheduled tasks !!! Επίσης σε 2ο λειτουργικο έχω και McAfee Που αραιά και πού ψάχνω κι απο εκεί ! Όλα είναι ενημερωμένα και δεν έχει βρεί τίποτα μέχρι τώρα !!!!
Σίγουρα ??? Μήπως έχει χαθεί κάποιο αρχείο απο το system των Windows????
Eκτός κι αν τα είχε προσβάλλει ήδη ο ιός και αναγκάστηκε το antivirus να τα κόψει εντελώς αφού είχαν προσβληθεί ήδη ... τι να πωΔεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
-
03-02-06, 14:21 #4
Start -> Run -> sfc /scannow
-
03-02-06, 14:24 #5
Παιδιά... σε PC με XP που μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο, δε μου το διόρθωσε απολύτως τίποτε! Ούτε sfc /scannow ούτε καν repair από το CD.
Στο τέλος εγκατέστησα το Google Desktop Search 2... και ησύχασα!
Ο Η/Υ ήταν δικός μου στη δουλειά και δεν έπαιξε ούτε spyware ούτε virus.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
03-02-06, 14:43 #6
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Χρειάζεται συνεργασία Microsoft και google Για να δουλεψουν μια φορά στη ζώη τους καλά τα Windows??? ΕΛΕΟΣ!Δεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
-
03-02-06, 14:52 #7
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
Σοβαρολογείς??? Καλα και το google desk serach 2 τι έκανε ? Το επιδιόρθωσε???
Απλά το παρέκαμψε (χρησιμοποιώντας το google search αντί του search των win)
-
03-02-06, 14:57 #8
Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
Δεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
-
03-02-06, 15:00 #9
Αρχικό μήνυμα από hedgehog
...εεε χαιρω πολύ !!!
Μα σκοπός είναι να χρησιμοποιήσω το ήδη της Msoft γιατί αν είναι να βάζω 100 προγράμματα για κάθετι που χαλάει στα windows ...σώθηκα ! (να μου πείς αν δεν βρω άλλη λύση...).
Σαν να βάζεις όμως άλλα ανταλάκτικα σε αυτοκίνητο που προυποθέτει του κατασκευαστή.όΧΙ οτι είναι λάθος ... αλλά μπορεί να μη σου βγεί και σε καλό εν τέλει.
Καμμια άλλη ιδέα????Δεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
-
03-02-06, 15:05 #10
εχεις δοκιμασει το google desktop? δεν ειναι εναλακτικο του search οι αναζητησεις του για οτιδηποτε δεν παιρνουν ποτε πανω απο 1 δευτερολεπτο, θα σου λυσει τα χερια
-
03-02-06, 15:06 #11
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
Σαν να βάζεις όμως άλλα ανταλάκτικα σε αυτοκίνητο που προυποθέτει του κατασκευαστή.όΧΙ οτι είναι λάθος ... αλλά μπορεί να μη σου βγεί και σε καλό εν τέλει.
(ο zippo είναι και αντιανεμικός)
-
03-02-06, 15:16 #12
Αρχικό μήνυμα από archville14
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά όπως σου είπα ξόδεψα ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες, άπειρες προτάσεις (Google) χωρίς να το λύσω.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
03-02-06, 15:31 #13
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Δεν είναι το ψέμα , μα η αλήθεια,
-
03-02-06, 16:33 #14
συγνωμη και χωρις παρεξηγηση, δεν βαζεις linux καλυτερα? εγω χρησιμοποιω τα win μονο για να μπαινω στο internet με την adsl μεχρι να παρω ρουτερακι για να δουλευω στο linux, και εχω βλαστημισει την ωρα και την στιγμη που ξαναχρησιμοποιησα τα win. σερνονται σε σχεση με to linux. μου εχουν σπασει τα νευρα! συγνωμη που σου χαλασα το θεμα ειμαι λιγο
@@ FREE YOUR MIND - USE LINUX @@
http://distrowatch.com/
http://www.gnome.org/
http://www.kde.org/
http://www.desktoplinux.com/
-
03-02-06, 16:44 #15
Nα λουστεί με ultrex ξεχάσατε να του πείτε
"We're a virus with shoes." -- Bill Hicks
Παρόμοια Θέματα
-
Χαλασμένο Cdr ή Software
Από sonic στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-07, 17:41
Bookmarks