Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 25
 1. #1
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  77.739
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  E.U.
  Δελτίο Τύπου:
  Η αρμόδια για θέματα καταναλωτών επίτροπος της ΕΕ , κυρία Meglena Kuneva , ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα μιας έρευνας σε όλη της ΕΕ – στην οποία συμμετείχαν 26 κράτη μέλη καθώς και η Νορβηγία και η Ισλανδία – σχετικά με την παραπλανητική διαφήμιση και τις αθέμιτες πρακτικές σε ιστοτόπους πώλησης καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών.

  Η ενέργεια αυτή κάλυψε 369 ιστοτόπους που πωλούν έξι από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά προϊόντα σε καταναλωτές στην ΕΕ- ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, συσκευές DVD , εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και κονσόλες ηλεκτρονικών παιγνιδιών.

  Κάλυψε επίσης 200 από τους μεγαλύτερους ιστοτόπους πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και άνω των 100 ιστοτόπων οι οποίοι έγιναν στόχος ελέγχου με βάση καταγγελίες καταναλωτών.

  Τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του τρέχοντος έτους δείχνουν ότι το 55% των 369 ιστοσελίδων που διερευνήθηκαν, παρουσίασαν παρατυπίες ειδικότερα σχετικά με: παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα του καταναλωτή· παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με το συνολικό κόστος του προϊόντος· ή ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας με τον έμπορο.
  Ύστερα από τους αρχικούς ελέγχους εκ μέρους των εθνικών αρχών θα ακολουθήσει πλέον η φάση της επιβολής του νόμου, όταν οι εθνικές αρχές έλθουν σε επαφή με τις εταιρείες και απαιτήσουν από αυτές να διορθώσουν τις ιστοσελίδες τους ή να διευκρινίσουν τη θέση τους.

  Στο πρώτο αυτό στάδιο, τρεις χώρες – η Ισλανδία, η Λετονία και η Νορβηγία – δημοσίευσαν ονομασίες ιστοτόπων που συμπεριλήφθηκαν στην έρευνα (βλέπε MEMO /09/379 )

  Η αρμόδια για θέματα καταναλωτών επίτροπος της ΕΕ , κυρία Meglena Kuneva , δήλωσε: «Στόχος του ελέγχου ήταν οι ιστότοποι πώλησης ηλεκτρονικών αγαθών, επειδή γνωρίζω από την αλληλογραφία μου καθώς και από τον αριθμό καταγγελιών που απευθύνονται σε ευρωπαϊκά κέντρα προστασίας των καταναλωτών ότι όλα αυτά αποτελούν έναν πραγματικά προβληματικό τομέα για τους καταναλωτές.
  Ανακαλύψαμε ότι πάνω από το ήμισυ των εμπόρων λιανικής πώλησης που προσφέρουν στο διαδίκτυο ηλεκτρονικά αγαθά εξαπατούν τους καταναλωτές. Υπάρχει ένα πρόβλημα που αφορά όλη την Ευρώπη και χρειάζεται μια ευρωπαϊκή λύση.
  Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη κατά τους προσεχείς μήνες για την εκκαθάριση αυτού του τομέα· οι καταναλωτές στην Ευρώπη αξίζουν καλύτερη μεταχείριση.»


  Η αγορά ηλεκτρονικών αγαθών

  Η αξία των λιανικών πωλήσεων καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών μέσω διαδικτύου στην Ευρώπη ανέρχεται σε περίπου 6,8 δισεκατομμύρια ευρώ (2007), ενώ ένας περίπου στους τέσσερις καταναλωτές στην ΕΕ που αγόρασαν κάποτε κάτι μέσω διαδικτύου αγόρασαν ένα ηλεκτρονικό προϊόν (συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφικής μηχανής).
  Άνω του ενός τρίτου των καταγγελιών σχετικά με τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου που απασχόλησαν το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτών 2007, αφορούσε την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

  Η έρευνα ιστοτόπων μέσω σάρωσης

  Το Μάιο του 2009, οι εθνικές αρχές επιβολής του νόμου (υπό το συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) έλεγξαν ιστοτόπους πώλησης ηλεκτρονικών αγαθών όσον αφορά τη συμμόρφωσή τους με τρεις σημαντικούς νόμους της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών: την οδηγία πώλησης εξ αποστάσεως, την οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο ( e - Commerce ) και την οδηγία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές (βλέπε MEMO /09/379 για περισσότερες πληροφορίες).

  Η έρευνα ιστοτόπων μέσω σάρωσης επικεντρώθηκε σε 3 θεμελιώδεις τομείς:

  • 1. Στοιχεία επικοινωνίας με τον έμπορο: Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, πρέπει να υπάρχουν πλήρη στοιχεία σχετικά με το όνομα, τη γεωγραφική διεύθυνση και την ηλεκτρονική διεύθυνση του εμπόρου.
  • 2. Σαφείς πληροφορίες σχετικά με την προσφορά (συνολική τιμή και σαφής περιγραφή του προϊόντος): Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών, οι έμποροι μέσω διαδικτύου πρέπει να παρέχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς και το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), όλα τα επιπλέον έξοδα αποστολής και τους διακανονισμούς πληρωμής. Η τελική τιμή πληρωμής πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που δηλώθηκε στις πληροφορίες που δόθηκαν πριν από την αγορά.
  • 3. Σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα του καταναλωτή: Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, στους καταναλωτές πρέπει να παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το κατοχυρωμένο στην ΕΕ «δικαίωμά τους επιστροφής», δηλαδή ένα εμπόρευμα που αγόρασαν εξ αποστάσεως μπορεί να επιστραφεί εντός τουλάχιστον 7 ημερών χωρίς να εξηγούν το λόγο. Η έρευνα έλεγξε επίσης την ακρίβεια συμπληρωματικών πληροφοριών που παρέχονται σχετικά με τα δικαιώματα του καταναλωτή, π.χ. εγγυήσεις, επιστροφές.


  Τα αποτελέσματα

  Τα αποτελέσματα της έρευνας μέσω σάρωσης ιστοτόπων ήταν τα ακόλουθα :

  • το 55% των 369 ελεγχθέντων ιστοτόπων παρουσίαζαν παρατυπίες οι οποίες διερευνούνται περαιτέρω. Για το 13 % των προβληματικών ιστοτόπων θα χρειαστεί διασυνοριακή συνεργασία μεταξύ των εθνικών αρχών. Τα πιο συνήθη προβλήματα που διαπιστώθηκαν ήταν τα εξής :
  • Παραπλανητική πληροφόρηση σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών (66% των προβληματικών ιστοτόπων) οι αγοραστές είτε δεν ενημερώνονται καθόλου είτε ενημερώνονται λανθασμένα σχετικά με το «δικαίωμά τους επιστροφής» – το δικαίωμα να ακυρώσουν μια παραγγελία για αγορά εξ αποστάσεως εντός τουλάχιστον 7 ημερών και να επιστρέψουν το προϊόν χωρίς να εξηγούν το λόγο. Για παράδειγμα, πληροφορούνται ότι ο έμπορος δεν θα δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ή ότι τους χορηγείται μόνον πίστωση αντί για επιστροφή των χρημάτων. Σε άλλες περιπτώσεις οι καταναλωτές παραπλανούνται σχετικά με το δικαίωμά τους να ζητήσουν την επισκευή ή την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος επί 2 έτη τουλάχιστον μετά την αγορά (π.χ. πληροφορούνται ότι έχουν το δικαίωμα αυτό μόνον για ένα έτος).
  • Παραπλανητική πληροφόρηση σχετικά με τη συνολική τιμή (45% των προβληματικών ιστοτόπων). Για παράδειγμα, οι πληροφορίες σχετικά με επιπλέον τέλη αποστολής είτε δεν υπάρχουν είτε δεν φαίνονται εύκολα. Τα επιπλέον έξοδα προστίθενται μόνον στο τελευταίο στάδιο πληρωμής. Κάποιοι άλλοι ιστότοποι φθάνουν στο σημείο να υπόσχονται «δωρεάν αποστολή» ή ότι «όλα περιλαμβάνονται στην τιμή», μολονότι στην πράξη περιλαμβάνονται στην τιμή και τα έξοδα αποστολής.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον έμπορο είτε δεν παρέχονται είτε είναι ελλιπή (33 % των προβληματικών ιστοτόπων). Τα στοιχεία με το όνομα, τη γεωγραφική διεύθυνση ή την ηλεκτρονική διεύθυνση του εμπόρου είτε δεν παρέχονται είτε είναι ελλιπή, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να απευθυνθεί σ' αυτόν σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα.


  Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

  Οι εθνικές αρχές θα έλθουν σε επαφή με τους εμπόρους και θα τους ζητήσουν να διευκρινίσουν τη θέση τους ή να διορθώσουν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Αν ο ιστότοπος δεν συμμορφωθεί με τη νομοθεσία, η συνέπεια μπορεί να είναι δικαστική αγωγή με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμων ή το κλείσιμο των ιστοτόπων. Τα αποτελέσματα επιβολής του νόμου σε όλη την ΕΕ θα παρουσιαστούν κατά τα μέσα του 2010.

  Δείγματα καλών και κακών ιστοτόπων πώλησης ηλεκτρονικών αγαθών:
  http://ec.europa.eu/consumers/enforcement/sweep/electronic_goods/index_en.htm

  FAQ σχετικά με την έρευνα

 2. #2
  Εγγραφή
  14-05-2006
  Ηλικία
  39
  Μηνύματα
  1.758
  Downloads
  41
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/10240
  ISP
  Vodafone
  Router
  Vodafone Vox
  SNR / Attn
  9(dB) / 21(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Μία παρατήρηση...
  Αν δείτε το δείγμα κακών ιστοτόπων, θα δείτε τι αναφέρει για τη διάρκεια της εγγύησης... (το θυμήθηκα γύρω από τη συζήτηση που έγινε για το laptop ενός φίλου). Είναι προφανές ότι τα 2 χρόνια είναι το minimum της εγγύησης. Τα συμπεράσματα δικά σας..
  YΓ.: Τώρα είδα ότι το αναφέρει στα αποτελέσματα. Βιάστηκα
  Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
  κι όλο στην αρχή γυρνάει
  πού θα πάει θα ξεκολλήσει
  κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

 3. #3
  Εγγραφή
  08-11-2005
  Μηνύματα
  789
  Downloads
  3
  Uploads
  0
  Τύπος
  Other / Άλλο
  Ταχύτητα
  384/128
  ISP
  FORTHnet με δίκτυο πΟΤΕ
  Η φάση με την εγγύηση είναι ότι είναι περισσότερες φορές πολιτική του κατασκευαστή. Το κατάστημα λιανικής τι να κάνει?

 4. #4
  Εγγραφή
  08-01-2009
  Περιοχή
  Πελοπόννησος
  Ηλικία
  42
  Μηνύματα
  949
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  ISP
  Wind
  Oντως παντού στην Ευρώπη επιβάλλεται ότι 'Είναι προφανές ότι τα 2 χρόνια είναι το minimum της εγγύησης..' οπως εγραψες παραπανω. Ετσι κι αλλιως πολλες εταιρειες εναρμονιστηκαν και στην χωρα μας και καλο θα ειναι οταν ζηταμε αποδειξη η τιμολογιο να αναγραφεται επανω η 2ετη εγγυηση...

 5. #5
  Εγγραφή
  24-03-2006
  Περιοχή
  Χαλάνδρι
  Ηλικία
  53
  Μηνύματα
  839
  Downloads
  10
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  109999/10999
  ISP
  Vodafone
  DSLAM
  Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
  SNR / Attn
  10,7(dB) / 4,5(dB)
  Path Level
  Fastpath
  Πολύ σωστά για την 2ετή εγγύηση.Προσωπικά δεν αγοράζω κάτι που έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση.
  Αλλοίμονο στον οδηγό που πάει γρήγορα επειδή έχει γρήγορο αμάξι και όχι επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ικανός να κινηθεί γρήγορα!

 6. #6
  Εγγραφή
  14-03-2006
  Ηλικία
  58
  Μηνύματα
  2.614
  Downloads
  27
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49999/4998
  ISP
  OTEnet
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ
  Router
  speedport entry 2i
  SNR / Attn
  26,8(dB) / 4,3(dB)
  1. Στοιχεία επικοινωνίας με τον έμπορο: Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, πρέπει να υπάρχουν πλήρη στοιχεία σχετικά με το όνομα, τη γεωγραφική διεύθυνση και την ηλεκτρονική διεύθυνση του εμπόρου.

  Και αν το σιτε ουσιαστικά δεν έχει αυτό το ποιοί είμαστε και που μπορείτε να μας βρείτε μακρυά.
  Και φυσικά το κινητό επικοινωνίας δεν καλύπτει κανέναν.

 7. #7
  Εγγραφή
  15-08-2005
  Ηλικία
  48
  Μηνύματα
  887
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/10240
  ISP
  Forthnet
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim68 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Πολύ σωστά για την 2ετή εγγύηση.Προσωπικά δεν αγοράζω κάτι που έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση.
  +1

  1 χρόνος εγγύηση για μένα σημαίνει πως δεν ξέρει ο κατασκευαστής αν θα τη βγάλει το προϊόν του για παραπάνω και δε θέλει να μπει μέσα. Άρα το προϊόν είναι κακής ποιότητας.

  2 χρόνια εγγύηση σημαίνει πως μας δίνει τα νόμιμα και μόνο, οπότε αγοράζω μόνο αν δεν βρω αντίστοιχο με καλύτερη εγγύηση.

  3+ χρόνια εγγύηση σημαίνει πως έχει αυτοπεποίθηση πως αυτό που πουλάει έχει αντοχή στο χρόνο και από αυτόν θα αγοράσω. (ένας από τους λόγους που έχω 8 WD δίσκους με 5 χρόνια εγγύηση ο καθένας ).
  Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων, αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν.
  [ctrl]+A, [backspace], [ctrl]+S...

 8. #8
  Εγγραφή
  10-02-2005
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  4.702
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  14400/1022
  ISP
  Wind
  DSLAM
  On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
  Router
  Asus DSL-N10_C1
  SNR / Attn
  10,5(dB) / 16,7(dB)
  Το Eshop θα βρήκαν....

 9. #9
  Εγγραφή
  14-05-2006
  Ηλικία
  39
  Μηνύματα
  1.758
  Downloads
  41
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/10240
  ISP
  Vodafone
  Router
  Vodafone Vox
  SNR / Attn
  9(dB) / 21(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Κι όμως το e-shop στα laptop δίνει 2 χρόνια σε μάρκες που το πλαίσιο δίνει ένα χρόνο (αντιπροσωπείας) πχ. acer..
  Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
  κι όλο στην αρχή γυρνάει
  πού θα πάει θα ξεκολλήσει
  κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

 10. #10
  Εγγραφή
  28-09-2002
  Περιοχή
  USSR
  Ηλικία
  45
  Μηνύματα
  1.530
  Downloads
  20
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL Tellas Full
  Ταχύτητα
  12288/1024
  ISP
  Tellas
  DSLAM
  Tellas - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
  Router
  IPCOPonVM
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alerasta Εμφάνιση μηνυμάτων
  +1

  1 χρόνος εγγύηση για μένα σημαίνει πως δεν ξέρει ο κατασκευαστής αν θα τη βγάλει το προϊόν του για παραπάνω και δε θέλει να μπει μέσα. Άρα το προϊόν είναι κακής ποιότητας.

  2 χρόνια εγγύηση σημαίνει πως μας δίνει τα νόμιμα και μόνο, οπότε αγοράζω μόνο αν δεν βρω αντίστοιχο με καλύτερη εγγύηση.

  3+ χρόνια εγγύηση σημαίνει πως έχει αυτοπεποίθηση πως αυτό που πουλάει έχει αντοχή στο χρόνο και από αυτόν θα αγοράσω. (ένας από τους λόγους που έχω 8 WD δίσκους με 5 χρόνια εγγύηση ο καθένας ).
  Το πρόβλημα με την εγγύηση στους σκληρους είναι πως εάν σου χαλάσουν η εγγυηση ειναι το λιγότερο που σε απασχολεί... στο λεω αυτό εγώ που εχω αλλάξει καμιά ντουζίνα WD σε εγγύηση.

 11. #11
  Εγγραφή
  30-09-2005
  Ηλικία
  44
  Μηνύματα
  6.495
  Downloads
  6
  Uploads
  0
  Καλή κίνηση η έρευνα, αλλά το θέμα είναι πως θα επιβληθούν όλα αυτά. Οι εθνικές αρχές που αναφέρει το άρθρο ποιές είναι; Τα υπουργεία εμπορίου; Χλωμό το βλέπω να ασχοληθεί το υπουργείο με τα διάφορα site.
  If the facts don't fit the theory, change the facts.
  Albert Einstein


 12. #12
  Εγγραφή
  15-08-2005
  Ηλικία
  48
  Μηνύματα
  887
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/10240
  ISP
  Forthnet
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από waste Εμφάνιση μηνυμάτων
  Το πρόβλημα με την εγγύηση στους σκληρους είναι πως εάν σου χαλάσουν η εγγυηση ειναι το λιγότερο που σε απασχολεί... στο λεω αυτό εγώ που εχω αλλάξει καμιά ντουζίνα WD σε εγγύηση.
  Αυτό εννοώ. Η αξιοπιστία με ενδιαφέρει και η εγγύηση μερικές φορές δείχνει την προσμονή "αντοχής στο χρόνο" από τον κατασκευαστή.

  Kingston π.χ. δεν ξαναπαίρνω γιατί μου χάλασε compact flash type 2 στα δύο χρόνια και ddr512mb στα δύο χρόνια. Η CFII (νομίζω και η ddr) είχε lifetime εγγύηση και δεν κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής μου ... Άρα δεν τηρήθηκε η προσμονή οπότε θεωρώ πως η εταιρία κατασκευάζει μη ποιοτικά προϊόντα και απλά δίνει μεγάλη εγγύηση επειδή όταν έρθει η ώρα να αντικατασταθούν στην εγγύηση λόγω βλάβης θα κοστίζουν πάμφθηνα.

  Εν ολίγοις, ένα χαλασμένο προϊόν εταιρίας το δέχομαι σαν ατυχία, δεύτερο στα χέρια μου = δεν ξαναγοράζω ακόμα κι αν έχει καλή εγγύηση. Θέλω να "ζήσει" όσα χρόνια έχει εγγύηση, όχι να τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο service και να με καλύπτει η εγγύηση.

  WD δεν μου έχει χαλάσει ποτέ, τηρεί λοιπόν -σε μένα- τον χρόνο που δίνεται ως εγγύηση χωρίς να χαλάσει. (Άσε που έχω τα πάντα backup σε επιπλέον δίσκους ).
  Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων, αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν.
  [ctrl]+A, [backspace], [ctrl]+S...

 13. #13
  Εγγραφή
  16-10-2006
  Περιοχή
  Καλλιθέα, Αθήνα
  Μηνύματα
  6.432
  Downloads
  46
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  212751/21998
  ISP
  Vodafone
  Router
  Vodafone H 300s
  SNR / Attn
  17.6(dB) / 0.0(dB)
  Path Level
  Interleaved
  http://www.youtube.com/watch?v=vXNfs7PAH20&feature=sub το video από το επίσημο κανάλι της EU.

 14. #14
  Εγγραφή
  03-05-2009
  Μηνύματα
  423
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Καλες κινήσεις και προς το συμφέρον μας σαν καταναλωτες,
  αλλά καλό θα ήταν να γίνονται συχνότερα τέτοιες ενεργειες.

 15. #15
  Εγγραφή
  27-08-2006
  Περιοχή
  Κηφισιά
  Ηλικία
  34
  Μηνύματα
  318
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Router
  Speedport Plus
  Path Level
  Interleaved
  Υπαρχει καπου να τυπωσω ο νομος της ΕΕ ή της Ελλαδας που να λεει οτι ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα εχουν 2 χρονια εγγυηση? Θελω να παω να το διξω στην HP να δω τι θα μου πουν.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 5
  Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-09, 23:50
 2. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μετρα εναντιον site
  Από redcom7 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
  Μηνύματα: 16
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-09, 19:57
 3. Μηνύματα: 8
  Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-07, 17:23
 4. Μέτρα εναντίον Τελλας/ΟΤΕ
  Από turboirc στο φόρουμ Wind
  Μηνύματα: 24
  Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-07, 11:22

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας