Εχω τελειωσει ΤΕΙ Μηχανολογιας και ΙΕΚ υπολογιστων. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω καποιο μεταπτυχιακο πανω στην πληροφορικη? Ξερετε κατι?
Οχι τιποτα αλλο αλλα καποια ΑΕΙ μπορουν χωρις να εχουν και αυτα σχεση με το αντικειμενο.
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
16-04-06, 11:03 Μεταπτυχιακο αλλου αντικειμενου σπουδων. #1
-
16-04-06, 11:49 #2
Συνήθως τα τμήματα που προσφέρουν μεταπτυχιακό καθορίζουν και τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή σε αυτό. Απ' όσο γνωρίζω, σε αρκετά μεταπτυχιακά γίνονται δεκτοί και απόφοιτοι ΤΕΙ, ούτως ή άλλως και εξετάσεις θα δώσεις και από συνέντευξη θα περάσεις. Μπορείς να ψάξεις στο site του τμήματος που σε ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια. Καλή επιτυχία
after a certain age every artist works with injury
-
Δοκίμασε μηχατρονική.
Περιλαμβάνει μηχανολογία, ηλεκτρονικά και προγραμματισμό.
(Assembly και C)
Επίσης, οδηγεί σε βιομηχανικούς αυτοματισμούς, που ένας μηχανολόγος παραγωγής πρέπει να νοιώθει ωραία.
Ποιο ΤΕΙ;
Μάζεψε λεφτά και φύγε αγγλία. Εδώ δεν στο συνιστώ να μείνεις για μεταπτυχιακά. Αφενός αναβαθμίζεις το πρώτο πτυχίο σου, αφετέρου θα βρεις και εργασία έξω ή κονέ για πληρωμένη έρευνα.... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
16-04-06, 13:53 #4
Κάτι παρόμοιο με σπουδές στο εξωτερικό παρέχει το Τ.Ε.Ι. Πειραιά σε συνεργασία με το Brunel.
Πιο πολλά θα μάθεις στην σχολή φυσικά, αν και δεν ξέρω σε ποιά τελείωσες και τι απαιτήσεις έχει.
Υ.Γ. Καθηγητής μου το είπε, δεν είμαι βέβαιος αλλά πιστεύω πως αξίζει να το ερευνήσεις .
-
16-04-06, 14:00 #5
το σιγουρο ειναι οτι θελει πολυ ψαξιμο η δουλεια
Ερωτηση
Στην Ελλαδα μπορει να εχουν εξισωθει καπως τα ΑΤΕΙ με τα ΑΕΙ αλλα στην Ευρωπη ειναι οι αποφοιτοι τους μπορουν να κανουν τα ιδια μεταπρυχιακα προγραμματα?Η μηπως πολλα ευρωπαικα πανεπιστημια δε δεχονται αποφοιτους ΤΕΙ?
-
16-04-06, 14:02 #6
όχι μπορούνε.φίλος μου τελείωσε ΤΕΙ Πάτρας και κάνει μεταπτυχιακό Αγγλία.
μπορείς να κάνεις αιτήσεις σε όποιο σε ενδιαφέρει.πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
-
16-04-06, 14:08 #7
Μπορείς να κάνεις αίτηση στο εξωτερικό.
Όμως...
Χρειάζεσαι πολύ καλούς βαθμούς και συστατικές και ίσως προϋπηρεσία για να καταφέρεις να μπεις σε πολύ καλό πανεπιστήμιο.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς η Αγγλία, συμφωνώ, πως είναι η καλύτερη επιλογή σου, για πολλούς λόγους.
Όσο για την μηχατρονική... Μην ακούς τον Πελασγό
Σκέψου πόσους μηχανολόγους παραγωγής μπορεί να απορροφήσει η Ελλαδίτσα και πράξε ανάλογα.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
16-04-06, 14:09 #8
ακριβώς να σκεφτόμαστε και τη μπορούμε να κάνουμε με τα δεδομένα της ελλάδας.
πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
-
16-04-06, 14:27 #9
^^ σωστος,μια ερευνα αγορας εργασιας χρειαζεται
Ειστε σιγουροι οτι αποφοιτοι τει-αει εχουν τα ιδια δικαιωματα?(ntampa7,μπορει απλα το πανεπιστημιο να δεχοταν αποφοιτους τει και αλλα απλα να μη δεχονται)
-
16-04-06, 14:29 #10
Στην Αγγλία δεν υπάρχει θέμα "δικαιωμάτων". Ότι ζητάει το κάθε πανεπιστήμιο.
Συνήθως όμως τα Top10 είναι επιλεκτικά, γι αυτό και πρότεινα την προϋπηρεσία ως; πρόσθετο προσόν που μετράειΌσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
16-04-06, 14:32 #11
ούτως ή άλλως είναι θέμα προσόντων και κρίσης του εκάστοτε πανεπιστημίου.κάνεις αίτηση βλέπουν προσόντα και πέρνεις ανάλογη απάντηση.
μπορεί να έχεις θετικές απαντήσεις από περισσότερα του ενός και να αποφασίσεις που θες να πας.
θα κρίνεις και από τα δίδακτρα του εκάστοτε πανεπιστημίου.πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
-
16-04-06, 14:50 #12
Αρχικό μήνυμα από yiapap
με το θεμα του gmat τι γινεται?Θελουν σχεδον ολα τα πανεπιστημια να δωσεις gmat?
-
16-04-06, 14:52 #13
ναι έχει σημασία για κάποια ο βαθμός του.
πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
-
16-04-06, 15:00 #14
Αρχικό μήνυμα από ntampa7
το κακο μα αυτο το τεστ ειναι οτι δεν σε ρωταει μονο πραγματα στον τομεα σου αλλα και πιο γενικα
-
16-04-06, 15:01 #15
δεν έχω άποψη για αυτό.
το καλοκαίρι θα ασχοληθώ.
πείτε αν γνωρίζεται επί του θέματος.πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
Παρόμοια Θέματα
-
Μεταπτυχιακό στην Ελλαδα
Από xp1988 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-08, 14:52 -
Δυναμικό casting αντικειμένου σε C#
Από Rama στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-06, 01:48 -
ερώτηση από μη γνώστη του αντικειμένου.
Από giannistrsl στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 17:16 -
Μεταπτυχιακό σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο...?
Από kostas80 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-06, 20:53 -
Αλλού για αλλού
Από dyrer στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-05, 11:12
Bookmarks