Νέες δυναμικές κινήσεις από τη FORTHnet στον τομέα της ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης με την υλοποίηση HotSpot στα Starbucks Κύπρου σε συνεργασία με τη Logosnet, αλλά και με την παρουσίαση νέων συνδρομών ασύρματης πρόσβασης.
Από τη 14η Φεβρουαρίου 2006, οι πελάτες των 7 καταστημάτων Starbucks που λειτουργούν στην Κύπρο, μπορούν πλέον να σερφάρουν στο Internet, να παρακολουθούν streaming video ή να «κατεβάζουν» εφαρμογές multimedia μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας φορητός υπολογιστής ή ένας υπολογιστής τσέπης με δυνατότητα Wi-Fi και μία κάρτα ασύρματης πρόσβασης στο Internet που διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Starbucks.
Η FORTHnet, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Μαρινόπουλος Εταιρία Καφέ για τη δημιουργία HotSpot στα καταστήματα Starbucks και σε συνεργασία με την Κυπριακή εταιρία παροχής υπηρεσιών Internet Logosnet, για την παροχή σύνδεσης και την τεχνική υποστήριξη σε τοπικό επίπεδο, αποτελεί τον προμηθευτή των τεχνολογικών λύσεων για την υλοποίηση HotSpots σε 7 καταστήματα Starbucks στην Κύπρο (2 στη Λευκωσία, 3 στη Λεμεσό, 1 στη Λάρνακα και 1 στην Πάφο), ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει το όλο έργο κατά την λειτουργία του και την επέκταση του.
Μέσα από τη συνεργασία της με την Logosnet και τα Starbucks, η FORTHnet διευρύνει το εκτεταμένο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης που έχει αναπτύξει επενδύοντας στην ιδέα «πρόσβαση από παντού», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του δικτύου της να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της στα καταστήματα Starbucks τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.
Παράλληλα, η FORTHnet φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του Wi-Fi και της ευρυζωνικής πρόσβασης. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρία δημιούργησε τις συνδρομές FORTHnet Wi-Fi για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ασύρματη πρόσβαση στο Internet όχι μόνο από το χώρο του σπιτιού ή του γραφείου τους αλλά και από δημόσιους χώρους που λειτουργούν ως FORTHnet HotSpot σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι συνδρομές FORTHnet Wi-Fi προσφέρουν απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Internet, με κόστος μόλις 17,90€ το μήνα (+ΦΠΑ). Αξιοσημείωτο είναι ότι όσοι έχουν ήδη ενεργοποιημένη σύνδεση ADSL στο σπίτι ή στο γραφείο τους, με τις νέες αυτές συνδρομές της FORTHnet, αποκτούν τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης του λογαριασμού τους από όλα τα FORTHnet HotSpot στην Ελλάδα και από τα Starbucks στην Κύπρο, χωρίς επιπλέον χρέωση.
Η FORTHnet διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στην Ελλάδα έχοντας αναπτύξει ήδη περισσότερα από 72 FORTHnet HotSpot, με πλουραλισμό στο είδος των επιχειρήσεων που τα φιλοξενούν (πχ η αλυσίδα cafe Starbucks σε Ελλάδα και Κύπρο, ο στόλος των Μινωικών Γραμμών, εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, όπως αυτά των αλυσίδων Sbokos Hotels, Grecotel κ.α.).
http://www.forthnet.gr/templates/cor....aspx?p=150841
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
16-02-06, 15:24 Wi-Fi πρόσβαση στα Starbucks Κύπρου και νέες συνδρομές ασύρματης πρόσβασης #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος InVADeR : 16-02-06 στις 15:36.
-
17-02-06, 06:24 #2
Αλήθεια χρησιμοποιεί κανείς το ασύρματο της 4νετ ή όχι ?
δεν νομίζω να ξεπερνά τον 1 χρήστη την μέρα για 1 ώρα όσο πίνει καφέ δηλαδή …
ή κάνω λάθος γιατί ακόμα κανένα δεν άκουσα να λέει για αυτά τα μικρα μικρούλια γλυκούλικα τοσοδούλικα hotspot..CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
17-02-06, 15:35 #3
Ένα από τα ίδια, όσα χρόνια κ αν πάω starbucks, μόνο μια φορά έχω πετύχει...
Κ έχε χάρη που δεν έχω wifi στο pda
Έχει τον χαβαλέ του... (Αλλά μέχρι εκέι)
Για τους κατόχους dsl τουλάχιστον
-
18-02-06, 00:17 #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Εγώ έχω Wifi Pda,αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Θα πρέπει να είναι καλή φάση πάντως.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
18-02-06, 00:32 #5
ιδίως αν έχεις κ ως provider Forthnet
-
18-02-06, 00:37 #6
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Forthnet έχω
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
18-02-06, 00:50 #7
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Τι σημασία έχει αν έχεις forthnet provider; Για να μπεις πρέπει να αγοράσεις καρτούλα η οποία είναι πανάκριβη.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
18-02-06, 00:53 #8
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αν αγοράσεις συνδρομή Forthnet Wifi,της κάνεις χρήση και στα HotSpots και σαν κανονική Adsl.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
-
18-02-06, 03:16 #9
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Ωπ, τώρα το είδα! Πάντως νομίζω ότι αξίζει μόνο αν μένεις πάνω από το starbucks!
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
18-02-06, 04:21 #10
Ναι αλλά η μία συνδρομή είναι 256 DSL και WiFi…
Αρχικό μήνυμα από forthnet
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
18-02-06, 17:24 #11
Μπράβο τους πάντως.
Από κάπου πρέπει να αρχίσουν, έτσι δεν είναι?
Νομίζω πως όλοι ξέρουμε εδώ πως κάθε αρχή είναι δύσκολη
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
18-02-06, 19:34 #12Οι συνδρομές FORTHnet Wi-Fi προσφέρουν απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Internet, με κόστος μόλις 17,90€ το μήνα (+ΦΠΑ). Αξιοσημείωτο είναι ότι όσοι έχουν ήδη ενεργοποιημένη σύνδεση ADSL στο σπίτι ή στο γραφείο τους, με τις νέες αυτές συνδρομές της FORTHnet, αποκτούν τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης του λογαριασμού τους από όλα τα FORTHnet HotSpot στην Ελλάδα και από τα Starbucks στην Κύπρο, χωρίς επιπλέον χρέωση.
Μπράβο στην Forthnet
-
19-02-06, 14:03 #13
Εγώ θα πω μπράβο στα Starbucks.
Για άλλη μια φορά δέιχνουν ότι είναι 10 χρόνια μπροστά απ' όλους τους άλλους, με πρώτο βήμα όταν αποφάσισαν να προστατεύσουν την υγεία των πελατών τους.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
19-02-06, 20:03 #14
Αρχικό μήνυμα από WAntilles
Αλλά το θέμα μας εδώ ειναι η forthnet
Παρόμοια Θέματα
-
Γενέθλια με δύο μήνες δωρεάν ασύρματο ADSL στα Starbucks Λάρισας και Βόλου
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-07, 10:52 -
Συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill και στα 2048Kbps
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-06, 19:34 -
Ασύρματη πρόσβαση ADSL στα Starbucks
Από dtoubi στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-05, 22:08 -
FORTHnet: Προσφορές & νεές συνδρομές.
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-05, 08:33 -
HP ProCurve Networking: Νέες δικτυακές λύσεις ασφάλειας, ασύρματης επικοινωνίας και IP τηλεφωνίας
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-04, 12:02
Bookmarks