Εμφάνιση 1-1 από 1
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    καλημερα,
    θελω την βοηθεια σας να υλοποιησω μια ιδεα. εχω δυο σπιτια με τα οποια θελω να κανω μια συνδεση vpn. εστω το σπιτι Α και σπιτι Β. σε καθε σπιτι εχω modem thomson και switch που συνδεω τους υπολογιστες, και καμια καμερα. θελω να τα συνδεσω ωστε να εχω και voip υπηρεσιες. να καλω απο το ενα σπιτι στο αλλο αλλα στο δευτερο σπιτι που εχω γραμμη για δωρεαν τηλ να κανω κλησεις μεσω αυτου. (δεν ξερω αν αυπαρχει καποιο isdn gateway- θα το προτιμουσα). θα ηθελα να μπορω και να βαλω σε usb ενα σκληρο και να μπει στο δικτυο. επιπλεον να μπορω να κανω μια vpn συνδεση απο καποιο αλλο σημειο και μπαινω πχ στο σκληρο δισκο και να αντιγραφω αρχεια εκει που θα ειμαι. στο ενα σπιτι θα μπορω να βαλω ενα παλιο pc (pentium 3) και να κανει καποια δουλεια. τι λυσεις μου προτεινετε?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails χωρίς τίτλο.bmp  

Παρόμοια Θέματα

1. Ποιο modem/router να αγορασω για VPN;
    Από PredatorKill στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-08, 14:04
  2. ΠΟΙΟ SPLITTER NA ΑΓΟΡΑΣΩ?
    Από zoug100 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-08, 19:17
  3. ποιο router να αγοράσω? (aDSL 1+2, Windows και Linux, telnet, wired/wireless
    Από jsmith6 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-06, 21:36
  4. Ποιό adsl router να αγοράσω?
    Από nikgr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-04, 23:42
  5. Ποιό adsl router να αγοράσω?
    Από nikgr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-04, 00:28

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία