καλημερα,
θελω την βοηθεια σας να υλοποιησω μια ιδεα. εχω δυο σπιτια με τα οποια θελω να κανω μια συνδεση vpn. εστω το σπιτι Α και σπιτι Β. σε καθε σπιτι εχω modem thomson και switch που συνδεω τους υπολογιστες, και καμια καμερα. θελω να τα συνδεσω ωστε να εχω και voip υπηρεσιες. να καλω απο το ενα σπιτι στο αλλο αλλα στο δευτερο σπιτι που εχω γραμμη για δωρεαν τηλ να κανω κλησεις μεσω αυτου. (δεν ξερω αν αυπαρχει καποιο isdn gateway- θα το προτιμουσα). θα ηθελα να μπορω και να βαλω σε usb ενα σκληρο και να μπει στο δικτυο. επιπλεον να μπορω να κανω μια vpn συνδεση απο καποιο αλλο σημειο και μπαινω πχ στο σκληρο δισκο και να αντιγραφω αρχεια εκει που θα ειμαι. στο ενα σπιτι θα μπορω να βαλω ενα παλιο pc (pentium 3) και να κανει καποια δουλεια. τι λυσεις μου προτεινετε?
Εμφάνιση 1-1 από 1
Θέμα: ποιο router να αγορασω?
-
17-09-09, 12:57 ποιο router να αγορασω? #1
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιο modem/router να αγορασω για VPN;
Από PredatorKill στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-08, 14:04 -
ΠΟΙΟ SPLITTER NA ΑΓΟΡΑΣΩ?
Από zoug100 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-08, 19:17 -
ποιο router να αγοράσω? (aDSL 1+2, Windows και Linux, telnet, wired/wireless
Από jsmith6 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-06, 21:36 -
Ποιό adsl router να αγοράσω?
Από nikgr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-04, 23:42 -
Ποιό adsl router να αγοράσω?
Από nikgr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-04, 00:28
Bookmarks