Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 52
    Περιοχή
    Άνω Ιλίσια
    Downloads
    29
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    14170/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    PIRELLI
    SNR / Attn
    7(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikos1v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή ενδιαφέρομαι για scooterάκι σ'αυτά τα κυβικά, έχεις καμία καλή πρόταση? (the cheaper the better)
    Φίλος η αδελφή μου πήρε πριν 2 μήνες το Suzuki Sixteen 150, πολύ καλύτερο από το Honda SH, καλύτερη τιμή, δισκόφρενο πίσω και φυσικά Σφακιανάκης Α.Ε

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  sixteen.jpg 
Εμφανίσεις:  9 
Μέγεθος:  598,2 KB 
ID: 61985

Όσα κοστίζουν μια δραχμή, γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή....δεν είναι κρίμα!!!

Downloads
    45
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Επειδη ακουω που λες συνεχεια για την κινηση κλπ μηπως ειναι καλυτερα να κοιταξεις για σκουτερακι. Μια μηχανη 600 κε καιει οσο ενα αμαξι περιπου σημα εφορειες κλπ ιδια με το αυτοκινητο σφηνες μεσα στην κινηση θα κανεις μετα απο πολυ καιρο και με περισοτερη δυσκολια απο οτι με ενα παπι η σκουτερ.
    Αν πηγαινεις κεντρο θα θες αλυσιδες συναγερμους κλπ
    Θες παρκιν οποσδηποτε γαι το βραδυ
    Ελπιζω να μην σε απογοητευσα αλλα δεν μας ειπες και για τη χρηση την θες Για γκαζια η μετακινηση σε μποτιλιαρισμενους δρομους.
    Εγω παντα ειχα μεγαλη μηχανη αλλα και ενα παπι οποσδηποτε εστω ((διαλυμενο)) να μην εχω το αγχος μην μου το φανε
    Οσο αν σκεφτεσε μακρινα ταξιδια (500 κμ και ανω) κλπ ελπιζω να εχεις γερα χερια μεση πλατη κλπ εκει τα βλεπεις ολα
    Μεσα στην τιμη της μηχανης βαλε και την τιμη διαφορων αναγκαιων αξεσουαρ (κρανος γαντια μπουφαν μποτες κλειδαρειες τανκ μπαγκ και αλλα πολλα που ειναι απαραιτητα

Περιοχή
    Άνω Ιλίσια
    Downloads
    29
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    14170/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    PIRELLI
    SNR / Attn
    7(dB) / 24(dB)
    Σωστός σε όλα του ο serf f2

Εμένα μου έχουν κλέψει και μηχανάκι και πολλά διάφορα εδώ στην Αθήνα.

Την τελευταία φορά, μου έφαγαν από το Θησείο ένα Nolan ncom Genesis το οποίο το είχα στο παπί κάτω από την σέλα.

Ο ένας σήκωνε την σέλα από την μια πλευρά και ο άλλος είχε βάλει βαζελίνη στα χέρια του για να γλιστρήσουν τα δάχτυλα του από κάτω και να βγάλει το κούμπωμα από το άγκιστρο του παπιού.

Τι να λέμε τώρα....
    Όσα κοστίζουν μια δραχμή, γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή....δεν είναι κρίμα!!!

Το avatar του μέλους mach
    mach Guest
    Πολλές σωστές επισημάνσεις βλέπω. Ειδικά το θέμα της κλοπής είναι κάτι που με προβληματίζει. Δυστυχώς δεν έχω γκαραζ και η μηχανή θα "κρύβεται" πίσω στη πιλοτή της πολυκατοικίας. Τουλάχιστον δεν θα είναι εντελώς εκτεθειμένη. Σκέφτομαι να την ασφαλίσω και για περίπτωση κλοπής, τουλάχιστον για τα πρώτα 2-3 χρόνια χρήσεως.

Επίσης, δεν νομίζω ότι το θέμα του γκαζιού έχει να κάνει αποκλειστικά με τα άλογα της μηχανής. Στο δρόμο βλέπεις ακόμα και παπιά να τρέχουν σαν διαολεμένα. Έχει να κάνει κυρίως με τη σύνεση που δείχνει ο οδηγός.

Downloads
    31
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    13,7(dB) / 7,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Για πρώτη μηχανή και εφόσον δεν είχες καμία σχέση πάρε ένα σκούτερ το πολύ 150 κυβικά , αν και ένα μικρότερο θα σε καλύψει άνετα. Μεγάλη μηχανή για αρχή με τίποτα εφόσον είσαι αρχάριος. Η μηχανή δεν είναι αυτοκίνητο δεν συγχωρεί λάθη. Δυστυχώς πολύ κάνουν αυτό που περιγράφουμε με ολέθρια αποτελέσματα.

Και αν πάρεις μηχανή με ABS να ξέρεις ότι το ABS στην μηχανή δεν είναι πανάκεια . Μπορεί να πέσεις αν ενεργοποιηθεί υπό κάποιες οδηγικές συνθήκες. Ακόμη και να υπάρχει πρέπει να μάθεις να φρενάρεις χωρίς να το θέτεις σε λειτουργία. Μάθε πως λειτουργεί σε μια μηχανή (''αίσθηση κομμένης ντίζας'' και επαναληπτικό φρενάρισμα) και μετά αποφάσισε. Για έναν έμπειρο είναι τροχοπέδη το ABS συνήθως.
    υπάρχουν και χειρότερα

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/20
    ISP
    Sunrise comfort
    Router
    Sagemcom F@st 5360
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sectoras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή το είχα πάντα απορία, εσείς οι μηχανόβιοι δεν έχετε πρόβλημα τον χειμώνα; Ειδικά με τις βροχές και τα χιόνια...
    Το ρεκορ μου ειναι να οδηγω με -8
    Εδω και 2 χρονια ειμαι κατοχος ενος fz6 (naked) και μπορω να πω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
    Συμφωνω και εγω με τον serf f2. Για γενικη χρηση καλυτερα να παρεις ενα μικρο. Ειδικα για Αθηνα που ειναι χαος.

Περιοχή
    Ραφηνα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΡΑΦΗΝΑ Β
    Router
    SMC
    Εγω με το Hornet μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα προσοχη εχει γκαζι και σουζαρι ευκολα. Οσο για την καταναλωση τα 14 λιτρα μου βγαζουν 170 χλμ (με μεικτη οδηγηση και γκαζια τελικιασματα εκτος αθηνων και μετακινηση στην αθηνα)
    Για πρωτη μηχανη μηπως σου πεσουν πολλα τα αλογα;

mach Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πρωτη μηχανη μηπως σου πεσουν πολλα τα αλογα;
    Πιθανότατα, το έχουν επισημάνει αρκετοί.
    Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο κινητήρας στα συγκεκριμένα μηχανάκια (4κίλυνδρα και πολύστροφα) βγάζει τη δύναμη σε υψηλές rpm - και χαμηλά συγχωρεί ευκολότερα.

Είναι πολύ υποκειμενικό το ζήτημα και σίγουρα έχω να κάνω πολλά test-ride, να δω πως βολεύομαι καλύτερα.

Έχοντας συζητήσει το θέμα και με φίλους μηχανόβιους, σκέφτομαι να αποφύγω εργαλείο τύπου fazer/hornet για πρώτη μηχανή. Πιθανότατα θα πάω σε κάτι που διατηρεί τον street χαρακτήρα αλλά με λιγότερη δύναμη (π.χ kawasaki er-6 ή yamaha xj-6).

Κατόπιν, σε 1-2 χρόνια, πάμε και για R1 (και γερή ασφάλεια ζωής)

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mach Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι για την R1 είχε γίνει μία στατιστική πανευρωπαϊκά που διαπίστωνε ότι το 90% των κατόχων της σκοτώνονταν στο δρόμο. Φυσικά δε φταίει η μηχανή, αλλά έχει να κάνει με το προφίλ εκείνου που θα δώσει 14.000 ευρώ για μία street μηχανή με ~200 άλογα.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Data Center
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mach Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιθανότατα, το έχουν επισημάνει αρκετοί.
    Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο κινητήρας στα συγκεκριμένα μηχανάκια (4κίλυνδρα και πολύστροφα) βγάζει τη δύναμη σε υψηλές rpm - και χαμηλά συγχωρεί ευκολότερα.

Είναι πολύ υποκειμενικό το ζήτημα και σίγουρα έχω να κάνω πολλά test-ride, να δω πως βολεύομαι καλύτερα.

Έχοντας συζητήσει το θέμα και με φίλους μηχανόβιους, σκέφτομαι να αποφύγω εργαλείο τύπου fazer/hornet για πρώτη μηχανή. Πιθανότατα θα πάω σε κάτι που διατηρεί τον street χαρακτήρα αλλά με λιγότερη δύναμη (π.χ kawasaki er-6 ή yamaha xj-6).

Δες και το Bandit της Suzuki

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Με την κατανάλωση τι παίζει; Διαπιστώνω τώρα ότι κάποιες μηχανές μεγάλου κυβισμού φτάνουν τα 14 km/L. Με ένα punto 1250cc (950 κιλά) που είχα πριν χρόνια, σε συνθήκες κίνησης έφτανε τα 16-17 km/L (ή 14-15 km/L με το aircondition ανοιχτό το καλοκαίρι). Είναι δυνατόν να καίει περισσότερο μία μηχανή που είναι 200 κιλά; Εννοώ με φυσιολογική οδήγηση, χωρίς 0-100-0 km/h σε κάθε φανάρι.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/20
    ISP
    Sunrise comfort
    Router
    Sagemcom F@st 5360
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την κατανάλωση τι παίζει; Διαπιστώνω τώρα ότι κάποιες μηχανές μεγάλου κυβισμού φτάνουν τα 14 km/L. Με ένα punto 1250cc (950 κιλά) που είχα πριν χρόνια, σε συνθήκες κίνησης έφτανε τα 16-17 km/L (ή 14-15 km/L με το aircondition ανοιχτό το καλοκαίρι). Είναι δυνατόν να καίει περισσότερο μία μηχανή που είναι 200 κιλά; Εννοώ με φυσιολογική οδήγηση, χωρίς 0-100-0 km/h σε κάθε φανάρι.
    Η αληθεια ειναι οτι αμα δινεις γκαζια καις σαν να εχεις ενα μικρο/μεσαιο αυτοκινητο. Τωρα για κατι καλυτερο και εφοσον εχεις injection μοτοσυκλετα μπορεις να βαλεις ενα power commander και δημιουργοντας χαρτη σε δυναμομετρο να βελτιωσεις αποδοση,καταναλωσεις κλπ. Απο κοστος τωρα για πολλους αξιζει ,για πολλους οχι.

Περιοχή
    Data Center
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ένα μέσο 650αρι πχ με injection αν πηγαίνεις "παναγία" θα έχεις περίπου 5-5.5 L /100 km ή 8 περίπου L /100 km αν τσιμπάς το γκάζι. Αυτό βέβαια διαφέρει από μηχανή σε μηχανή. Στις μοτοσυκλέτες δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν οι τεχνικές εξοικονόμησης καυσίμου όπως γίνεται στα αυτοκίνητα.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ~14000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
    Router
    wag200g
    SNR / Attn
    6(dB) / 25(dB)
    Έχε υπόψην σου ότι άλλα τα άλογα ενός V2 και άλλα ενός i4. π.χ. τα 72 του sv που ανέφερες είναι πολύ πιο 'άγρια' από τα ~100 του fz, θέλουν άλλο επίπεδο throttle control για να μην βρεθείς να κάνεις τον superman σε καμιά στροφή.

Γνώμη μου αν θες πραγματικά μηχανή να πάρεις μηχανή όχι σκουτεράκι. Έστω και 250άρι CBF

mach Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Herretic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχε υπόψην σου ότι άλλα τα άλογα ενός V2 και άλλα ενός i4. π.χ. τα 72 του sv που ανέφερες είναι πολύ πιο 'άγρια' από τα ~100 του fz, θέλουν άλλο επίπεδο throttle control για να μην βρεθείς να κάνεις τον superman σε καμιά στροφή.

Γνώμη μου αν θες πραγματικά μηχανή να πάρεις μηχανή όχι σκουτεράκι. Έστω και 250άρι CBF
    E είπαμε να κόψουμε λίγα άλογα, όχι και 250άρι.
    Toυλάχιστον να ανεβαίνει ανηφόρες χωρίς σπρώξιμο.

Σε 2κύλινδρα, υπάρχει ροπή από χαμηλές rpm η οποία μπορεί να προβληματίσει. Από την άλλη είναι ξεκούραστες μηχανές, μπορείς να βάλεις μια 3η στο κιβώτιο και να τη ξεχάσεις μέσα στη πόλη.
    Επίσης βγαίνει περισσότερο γραμμικά η δύναμη, πιο προβλέψιμα. Απ'ότι έχω διαβάσει πάντως, η λειτουργία τους δεν έχει σε καμιά περίπτωση τα ξεσπάσματα των 4κύλινδρων.

Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αγορα μηχανης,ερωτησεις για χρηματοδοτικο
    Από kosnik στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-10, 17:09
  2. Βιβλιο για μηχανολικα μηχανης
    Από Kurozuka στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-08, 03:59
  3. Αγορα web camera για laptop και οχι μονο
    Από organus στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-08, 11:29
  4. Αγορά επιτραπέζιου DVD recorder (οχι για PC)
    Από kvargiam στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-06, 05:28
  5. Στον δρόμο για τη Σοφοκλέους η Telepassport
    Από chrand στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-06, 13:49

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα