Εμφάνιση 1-4 από 4
    Το avatar του μέλους KGTZ
    KGTZ Guest
    Εδώ και 2 εβδομάδες έχω ADSL (384) στο σπίτι από την HOL στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Έως εκείνη την ημέρα χρησιμοποιούσα το Skype και μιλούσα κανονικά μέσω του Internet με την μικρή και δέουσα καθυστέρηση της απλής PSTN γραμμής. Τώρα με την ADSL μιλάω 1 λεπτό και κόβεται τελείως η συνδεση ή ακόμα ενώ είμαι συνδεδεμένος στο Skype οι άλλοι με βλέπουν Offline (δεν βρισκομαι σε Invisible Mode).

Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι η συνδεση είναι αρκετα αργή… για παράδειγμα η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει, είναι γύρω στο 20 Kb/sec.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Φταίει η περιοχή μου, ο ΟΤΕ ή τελικώς το πρόβλημα μπορεί να είναι στον PROVIDER;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KGTZ : 22-02-06 στις 00:16.

Περιοχή
    Περισσός - Αθήνα
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    TP-LINK AC750
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KGTZ
    Εδώ και 2 εβδομάδες έχω ADSL (384) στο σπίτι από την HOL στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Έως εκείνη την ημέρα χρησιμοποιούσα το Skype και μιλούσα κανονικά μέσω του Internet με την μικρή και δέουσα καθυστέρηση της απλής PSTN γραμμής. Τώρα με την ADSL μιλάω 1 λεπτό και κόβεται τελείως η συνδεση ή ακόμα ενώ είμαι συνδεδεμένος στο Skype οι άλλοι με βλέπουν Offline (δεν βρισκομαι σε Invisible Mode).

Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι η συνδεση είναι αρκετα αργή… για παράδειγμα η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει, είναι γύρω στο 20 Kb/sec.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Φταίει η περιοχή μου, ο ΟΤΕ ή τελικώς το πρόβλημα μπορεί να είναι στον PROVIDER;
    Οχι greeklish φιλε γιατι κανενας δεν θα σου απαντησει....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 22-02-06 στις 01:20. Αιτία: αλλάγη quote

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    Δυστυχώς πρέπει να έχεις πέσει σε μία ειδική (αλλά όχι μικρή) κατηγορία dslam που λέγεται πίττα με γύρο

Το avatar του μέλους dkounal
    dkounal Guest
    Δες την υπογραφή μου

Παρόμοια Θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ e-voice (ΝΕΑ ΥΠΟΔΟΜΗ)& SPA3000
    Από bmour στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax Hardware
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-06, 12:06
  2. [Crypto] Πρόβλημα με Skype & Tellas
    Από Archon99 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-05, 18:35

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία