Γεια σας,
θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω (και πάλι )
Είμαι στη φορθνετ (ιδιόκτητο) εδώ και 1,5 χρόνο.
Πρωτοσυγχόνισα στα 22-23 με Attenuation 12/4
Πριν ένα χρόνο ο συγχρονισμός έπεσε στα 18-20 . Πήρα την τεχνική υποστήριξη , μου δώσαν τις γνωστές απαντήσεις (δε βλέπουμε πρόβλημα στη γραμμή , και 18 που είστε είναι πολύ καλα, πάνω-κάτω 2μμπ συμβαίνει )
Εδώ και 3-4 μέρες ο συγχρονισμός έπεσε στο 17,5 χωρίς σκαμπανεβάσματα. Τους έστειλα ένα μειλ να μου δώσουν μια λογική εξήγηση και αν είναι να μου πουν τις απαντήσεις - κασσέτα να μην μπουν στον κόπο να με πάρουν. Με πήραν βέβαια να μου πουν ότι η γραμμή είναι οκ , ότι όσο συνδέει καφαο ο οτε θα πέφτει ο συγχρονισμός , αλλά να μην ανησυχώ πιο κάτω δεν θα πάει!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι τη γνώμη σας για να καλέσω τεχνικό.Υπάρχει περίπτωση να βγάλω καμια άκρη? Στο σπίτι μου δεν έχει πειραχτεί τπτ από άποψη καλωδίωσης , αλλά εγώ έχω πεσει 5μμπ χωρις μια εξήγηση από την εταιρεία! Να τον καλέσω τον τεχνικό μπας και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαδρομή μέχρι το σπίτι μου?
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
05-10-09, 23:37 Περι συγχρονισμού και πάλι ο λόγος #1
-
05-10-09, 23:44 Απάντηση: Περι συγχρονισμού και πάλι ο λόγος #2
Ειναι δεκαδες φορες ειπωμενο ότι σχεδον ολοι στην αρχη κλειδωναμε ψηλοτερα και σιγα σιγα πεφταμε μέχρι να φτασουμε σε καποιο σημειο που παρακατω δυσκολα παει.
Στο 90% απο ολους τους χρηστες αυτο οφειλεται στο γνωστο crosstalking.οσο περισσοτεροι 24αρηδες μπαινουν σε γειτονικες γραμμες με τη δικια μας τοσο περισσοτερο διογκωνεται το προβλημα.
ΤΟ υπολοιπο 10% μπορει να οφειλεται και σε αλλους παραγοντες.Εγω δε θα ανησυχουσα παντως..Και νομιζω οτι ο τεχνικος τσαμπα λεφτα θα σου παρει εκτος αν μπορει να γινει καποια μικρη βελτιωση στην εσωτερικη σου καλωδιωση που να σου δωσει το κατι παραπανω(το οποιο προυποθετει οτι η καλωδιωση σου αυτη τη στιγμη εχει καποιο ψιλοπροβληματακι που για να πιανεις 18 ειναι λίγο δυσκολο)..
-
06-10-09, 02:27 Απάντηση: Περι συγχρονισμού και πάλι ο λόγος #3
Oσο αυξανονται και πληθυνονται οι χρηστες τετοια προβληματα θα υπαρχουν.
Δεν προκειται να βρεις καμια ακρη σε οποιαδηποτε εταιρια.
Παρόμοια Θέματα
-
περι UPS ο λογος
Από mgkillme στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-09, 21:15 -
Περί 24άρας ο λόγος...
Από gdp77 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-08, 15:31 -
Περι μονοπωλίου ο λόγος
Από nikosl στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-07, 17:50 -
Περι AbandonWare ο λόγος.....
Από dkaris στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-05, 06:36 -
Περι DivX ο λογος...
Από Vadur στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-04, 21:15
Bookmarks