Καλησπέρα σας,
Πριν λίγο καιρό είχα ένα modem που μου το είχανε δώσει από τον OTE, τώρα πρόσφατα το άλλαξα και πήρα ένα Βelkin g wireless f5d7634-4. To συνδέω κανονικά στο laptop και βάζω το cd εγκατάστασης. Και πατάω setup assistant έπειτα επιλέγω:
Aφού κάνω τις ρυθμίσεις
βλέπω ότι το λαμπάκι του Ιντερνετ κάθε 5 sec ανάβει για 1 sec και μετά σβήνει και πάλι από την αρχή. Πακέτα στέλνω και λαμβάνω.
Πιο είναι το πρόβλημα;
Στο 192.168.2.1 έβαλα τα εξής:
Στην κατηγορία WAN INTERNET
Connection type: PPPoE
VPI/VCI: 8/35
EncapsulationQ: LLC
DNS Adress: 195.170.0.1
Second DNS Adress: 195.170.2.2
Ip assigned by ISP: YES
Wireless
Wireless Mixed 11b+11g
WPA2 Only
Encryption Technique: AES
LAN Setup
Lan settings: 192.168.2.1
subnet mask: 255.255.255.0
DHCP Server: On
IP pool starting Adress 192.168.2.2
IP pool ending Adress: 192.168.2.100
Αφού έχω βάλει τα παραπάνω το λαμπάκι για το Ιντερνετ ανάβει κάθε 5 sec και κατευθείαν πέφτει.
Τώρα μήπως μπορείς κάποιος να βοηθήσει;;
Δεν έχει κανείς αυτό το router;;
Με έχει πρήξει αυτό το ρημάδι....
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Πρόβλημα με Wifi-Router!
-
12-10-09, 23:14 Πρόβλημα με Wifi-Router! #1
-
12-10-09, 23:38 Απάντηση: Πρόβλημα με Wifi-Router! #2
DHCP Server: On
Γιατι on? Εφοσον τις εχεις βαλει καρφωτες τις ip.
Αστο στο on και μην βαλεις καθολου ip θα τις βαζει μονο του οταν και οποτε γουσταρει αυτο.Αυτος ειναι ο ρολος του DHCP.Σβησε τις ip που εβαλες εσυ και ασε το DHCP στο on.
Aν επιμενεις να τις ορισεις εσυ τις ip τοτε βαλε το στο οφφ.
Για δοκιμασε το ετσι...[SIGPIC][/SIGPIC]
-
13-10-09, 00:44 Απάντηση: Πρόβλημα με Wifi-Router! #3
Έλα εγώ είμαι δεν ξέρω γιατί με μπλοκάρανε..
Το έκανα και αυτό αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα.
Το ρούτερ είναι του κουτιού..
-
13-10-09, 11:44 Απάντηση: Πρόβλημα με Wifi-Router! #4
Δοκιμασε μεσα απο το μενου των ασυρματων λειτουργειων να αλλαξεις το καναλι εκπομπης μηπως εχεις καποια παρεμβολη στο καναλι που το εχεις τωρα.Υποτιθεται οτι δεν θα το εχεις στο αυτοματο.Δοκιμασε μερικα καναλια μηπως φταιει αυτο.
Τα λεντακια στα ρουτερ συνηθως αναβοσβηνουνε,αυτο θα το δεις απο τα χαρτια του τι σημαινει το αναβοσβημα.
Θα σου προτεινα να ξανασεταρεις το ρουτερ,επαναφεροντας το στις εργοστασιακες ρυθμισεις (ρεσετ) και στο νεο σεταρισμα να μην μπλεξεις καθολου με ip εκτος και αν δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα,και αν παλι δεν κανεις δουλεια παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση του οτε μηπως γραφεις λαθος καποιον κωδικο ή username.
Γενικοτερα ψαχνε για λαθη.
Οσον αφορα το ρουτερ το cd δεν σου χρησιμευει σε κατι.Μπορεις να μπαινεις στις ρυθμισεις του ρουτερ σου μεσα απο τον ιντερνετ εχπλορερ δινοντας την διευθυνση του ρουτερ πχ 192.168.2.1 αντι το συνηθισμενο www ... και μετα κωδικο και username.Οταν μπεις στις ρυθμισεις τρεχεις το setup.Μερικες φορες τα παραπανισια καλουδια που εχουν τα cd πιο πολυ σε μπερδευουν παρα σε βοηθουν.
Για ριξε μια ματια και εδω (πως λυθηκε παρομοιο προβλημα σε τετοιο ρουτερ): http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=330978Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mirtiano : 13-10-09 στις 12:02.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
16-10-09, 23:25 Απάντηση: Πρόβλημα με Wifi-Router! #5
δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό, αλλά δοκίμασε χωρίς dhcp. μερικοί router με XP SP3 κάνουν restart loop με dhcp on. μου έτυχε γι'αυτό στο λέω, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με ιντερνετ μεσω adsl router και wifi
Από deepbluesnow στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-08, 15:14 -
[Baudtec] Πρόβλημα με WiFi BaudTec router
Από venturer στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-08, 14:48 -
Χbox live και πρόβλημα με sagem 1500 wifi router
Από maxcp στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-07, 09:05 -
Ρύθμιση για σύνδεση wifi router με wifi modem router
Από udawn στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-07, 18:54 -
Syndesh ADSL/Router/Modem me WIFI/Router kai PCMCIA WiFi Card
Από topdim στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-05, 09:24
Bookmarks