Ερχεται και νέα αύξηση -η τρίτη διαδοχική μέσα σε διάστημα 13 μηνών- στο πάγιο του ΟΤΕ. Την εξήγγειλαν ο πρόεδρος και ο οικονομικός διευθυντής μιλώντας στους ξένους αναλυτές.
Μάλιστα, δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ θα έρθουν αντιμέτωποι με αυξήσεις και στις χρεώσεις για σύνδεση στο Internet. Η διοίκηση του ΟΤΕ είχε επιχειρήσει τον Νοέμβριο να περάσει αυξήσεις 83% στα τηλεφωνήματα για σύνδεση στο Internet. Απέτυχε και τώρα αναμένεται να επανέλθει.
Το πάγιο για μια απλή τηλεφωνική γραμμή έχει ακριβύνει κατά 13,44% από τον Ιανουάριο, ενώ μετά και τη νέα αύξηση -δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στον Μάρτιο- η συνολική μεταβολή θα υπερβαίνει κατά πολύ τον πληθωρισμό της διετίας 2005-2006.
Ο ΟΤΕ αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει ανταγωνισμό στην παροχή τηλεπικοινωνιακών γραμμών, καθώς καμία ιδιωτική εταιρεία δεν είναι σε θέση να προσφέρει ανάλογη υπηρεσία στους συνδρομητές.
Αναγκαστικά
Οποιος θέλει να έχει σταθερό τηλέφωνο πρέπει αναγκαστικά να πληρώνει το πάγιο του ΟΤΕ. Ολα αυτά μέχρι το 2008, οπότε θα υπάρξει ανταγωνισμός και σε αυτό το επίπεδο, με αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να χάσει ένα εκατομμύριο πελάτες.
Εκεί όπου εντείνεται ο ανταγωνισμός, θα υπάρξει μείωση τιμών. Η μέση τιμή ανά λεπτό συνομιλίας θα πέσει από τα 0,055 ευρώ σήμερα σε 0,038 ευρώ μέχρι το 2008, δηλαδή τουλάχιστον κατά 30%. Οι μεγαλύτερες μειώσεις αναμένονται στις κλήσεις από σταθερό προς κινητό αλλά και στα τηλεφωνήματα εξωτερικού.
Τέλος, ο ΟΤΕ ετοιμάζει πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα συνδυάζουν γρήγορη πρόσβαση στο Internet (μέσω γραμμής ADSL) και δυνατότητα φωνητικών κλήσεων. Επίσης, αναμένονται νέες τιμολογιακές λογικές:
* Σε συγκεκριμένες κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων ο συνδρομητής θα πληρώνει μια ενιαία τιμή και θα μιλάει απεριόριστα.
* Σήμερα, ο συνδρομητής πληρώνει ξεχωριστό πάγιο για το σταθερό τηλέφωνο και ξεχωριστό για τη μόνιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τα δύο αυτά πάγια θα ενοποιηθούν σε ένα.
http://www.enet.gr/online/online_text?c=114&id=24545112
Εμφάνιση 1-15 από 118
-
05-03-06, 22:01 Νέα αύξηση στο πάγιο από ΟΤΕ #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aesir : 05-03-06 στις 22:30.
-
05-03-06, 22:34 #2
Νομίζω το έχει παραξηλώσει ο ΟΤΕ. Μου θυμίζει λογική "ό.τι αρπάξουμε αρπάξαμε...."
Imac 24" | 2GB Ram | 7600GT | Logitech Z 5500 |
Αluminum Macbook 2.4 Ghz | 2GB Ram| 250GB HDD |
Lian Li V2000 | Watercooled by Zalman | Chieftec 560W Modular | Intel Core Duo 6750 | 4GB RAM Mushkin | Asus 8800GTS Watercooled | Raptor-X 150GB |
8GB iPhone v 2.1 UNLOCKED
-
05-03-06, 22:52 #3
οσο υπαρχει μονοπωλιο ετσι θα γινεται. και κακες και ακριβες υπηρεσιες θα εχουμε
-
05-03-06, 23:08 #4Σήμερα, ο συνδρομητής πληρώνει ξεχωριστό πάγιο για το σταθερό τηλέφωνο και ξεχωριστό για τη μόνιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τα δύο αυτά πάγια θα ενοποιηθούν σε ένα
-
05-03-06, 23:18 #5
Φαντάζομαι κάτι τέτοιο: 14,5 ευρώ για τηλέφωνο και 19,5 ευρώ για DSL μας κάνουν 35 ευρώ ενιαίο πάγιο. Έτσι εύκολα, χωρίς μπερδέματα, χωρίς σπατάλες...
Anyway, σήμερα ο οτε κάνει ότι θέλει, αλλά όλο και τριγυρνάει στο μυαλό μου η γνωστή παροιμία: Θα γυρίσει ο τροχός, θα...
Άντε να δούμε πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να αναφωνήσουμε, σαν άλλοι Γαλλιλαίοι "Κι όμως γυρίζει"!
-
05-03-06, 23:27 #6
Καλά έχουν ξεφύγει τελείως αυτοί εκεί μέσα...άντε να μπεί κανένας άλλος μεγάλος παίχτης στο παιχνίδι γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά με τα λαμόγια.
Μήπως αρχίσαμε να πληρώνουμε απο τώρα την εθελούσια έξοδο του τραγοοργανισμού?
-
05-03-06, 23:37 #7
Αρχικό μήνυμα από [+=]Neo_Geo{Ech13}
And thou, Melkor, shalt see that no theme may be played that hath not its uttermost source in me, nor can any alter the music in my despite. For he that attempteth this shall prove but mine instrument in the devising of things more wonderful, which he himself hath not imagined. - Eru Ilúvatar
-
05-03-06, 23:41 #8
Αρχικό μήνυμα από '[+=
-
05-03-06, 23:42 #9
Αρχικό μήνυμα από [+=]Neo_Geo{Ech13}
Δεν κοιτάνε τα ποσοστά διεισδυσης στο Internet πρώτα καλύτερα;
-
05-03-06, 23:59 #10
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Ρε παιδια, διαβαζω συνχεχεια για αυξησεις στα παγια του ΟΤΕ και ψυχοπλακωνομαι. Αν οχι τιποτα αλλο λυπαμαι τους γονεις μου και για τα παγια και για την ADSL που τους εχω πησει οτι τους ειναι απαραιτητη μονο και μονο για να την χαιρομαι εγω 1 μηνα που ειμαι Ελλαδα. Και ερωτω, ισχυει φορητοτητα του νουμερου του ΟΤΕ, οπως στα κινητα που κρατας το νουμερο της μιας εταιριας οταν πας στην αλλη?
Αν, οχι (που σιγουρα οχι) δεν ειναι παρανομο? Γιατι θυμαμαι για τα κινητα τους ειχαν παει στα δικαστηρια.
-
06-03-06, 00:03 #11
Θελω να δω ποτε δεν θα χρειαζεται σταθερη τηλεφωνια για να εχεις internet.
και να δουμε τοτε ποσα σπιτια θα εχουν σταθερο τηλεφωνο....I must fight this sickness
find a...
-
06-03-06, 00:05 #12
Καλά. Τρίτη που ανοίγουν τα μαγαζιά πάω να πάρω κανα βαρέλι βαζελίνη γιατί ξέμεινα...
Ποιος Π6#^%&#%^* ήθελα νά'ξερα σκέφτηκε να βγάζουν χάρτινα χρήματα να τα παίρνει ο αέρας και στρογγυλά να κυλάνε....___________________________________________________
NoDsl is playing: Muse - Uprising (Open your eyes remix)
-
06-03-06, 00:29 #13
Eγω εχω εδω και ενα μηνα απαλλαγη απο τον πΟΤΕ.Ας ειναι καλα η vivodi με το dslphone.Παντος ειναι εγωφρενικο να πληρωνεις περισσοτερο για τα ΠΑΓΙΑ παρα για τα τηλεφωνημα που κανεις.Και να ειχες τουλαχιστον αξιολογες υπηρεσιες για το παγιο παει στο διαολο αλλα οταν τους χρειαζεσαι αυτοι εξαφανίζονται.
Βρε ουστ......και οι 300 της Βουλης
-
06-03-06, 00:47 #14
Αρχικό μήνυμα από KLG
-
06-03-06, 00:50 #15
Αρχικό μήνυμα από astratos
Παρόμοια Θέματα
-
Αφου ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ, μετα απο ποσο καιρο εχεις (τη νεα) γραμμη στο σπιτι;
Από mhm199 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 30-07-07, 12:46 -
Συμπεριλαμβανεται το παγιο ΟΤΕ στο Broadband Pack της HOL?
Από hioniam στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-06, 04:32 -
AΡΥΣ ADSLaccess και Παγιο απο οτε
Από askardamykti στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-05, 21:11 -
Έκπτωση 50% στο πάγιο ΟΤΕ για 1 χρόνο?
Από lefos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-03, 22:30
Bookmarks