Υπάρχει κανείς που να μένει στην πόλη του Ηρακλείου και να έχει ήδη μεταφερθεί στο ιδιόκτητο της Tellas; Και εξηγώ ότι δεν εννοώ την περίπτωση να είναι σε ΑΡΥΣ, αλλά Shared ή Full LLU.
Σήμερα 17/01/08 με ενημέρωσαν από την Tellas ότι υπάρχουν ήδη συνδεμένοι πλήρως στο δίκτυό της συνδρομητές από το Ηρακλειο της Κρήτης!!!![]()
Εμφάνιση 1-15 από 200
-
17-01-08, 19:55 Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #1
-
17-01-08, 23:40 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #2
Εγς περιμένω κοντά 2 μήνες... Περιοχή Παλαιά ΚΑΤΕ
-
18-01-08, 12:40 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #3
Περιμένω ακόμα... DSLAM Κνωσού
-
18-01-08, 21:32 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #4
Θέρισος εδώ.
Ένας μήνας περίπου απο την αίτηση και μου λένε οτι δεν έχει πόρτες και οτι συνήθως παίρνει 15 μέρες σε αυτές τις περιπτώσεις.
Μα καλά στέκει αυτό; Αφου υποτίθεται θα βάλουν δικό τους dslam, τι πόρτες και βλακείες;
Αν εννοούν μέσω ΑΡΥΣ να το βράσω αφου υποτίθεται έχουν έτοιμο ιδιόκτητο.
Τι έμπλεξα με τις κωλοαναξιόπιστες εταιρίες. Έχω ήδη ακυρώσει 6 μηνών αίτηση με forthnet και απ'οτι φαίνεται θα διακόψω και την τελλας να κάνω απλά καμιά αναβάθμιση στον οτέ τώρα που έπεσαν οι τιμές.
Ο έξυπνος ο πωλητής είχε περάσει την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές του ΟΤΕ αλλά δεν το είχα δει ακόμα και με έπιασε αδιάβαστο,οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία αλλά όλες μόνο λόγια είναι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freestyler : 18-01-08 στις 21:35.
-
19-01-08, 01:09 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #5
Και μένα φίλε το ίδιο μου λένε συνέχεια για τις πόρτες....τελικά δεν υπάρχει κανείς από ότι φαίνεται Ηράκλειο που να είναι αυτή τη στιγμή σε ιδιόκτητο tellas.....εγώ πάντως θα περιμένω......
-
19-01-08, 01:40 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #6
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμα συνδεδεμένοι χρήστες στο ιδιόκτητο της. Και εξηγούμαι, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση όλων των κατανεμητών στην πόλη του Ηρακλείου. Από ότι έχω ενημερωθεί υπάρχουν ακόμα προβλήματα τεχνικής φύσεως (δεν ξέρω πια είναι αυτά).
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Μάλλον από μέσα Φλεβάρη θα έχουμε κάποια εξέλιξη.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ή αν υπάρχει χρήστης στο ιδιόκτητο της παρακαλούμε να μας διαφωτίσει.........the truth is out there....... but also far away
-
19-01-08, 12:47 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #7
Πήρα τηλέφωνο πάλι σήμερα την τελλάς και άρχισε πάλι τα ίδια για πόρτες κτλ.
Οκ τις λέω, "πες μου πως μπορώ να διακόψω την αίτηση".
Μου έλεγε είναι θέμα ημερών και αφού περίμενα τόσο καιρό μπλα μπλα μπλα.
Έστειλα φαξ για διακοπή και πήγα oteshop για αναβάθμιση στα 24 από 1. (ο θεός να το κάνει 1 που πριν τις 1 το βράδυ δεν πιάνω περισσότερο από 30-35 kb/s)
Με ρώτησε που ακριβώς μένω και με προειδοποίησε οτι επειδή έχω περίπου 1 χιλίομετρο απόσταση απο dslam (παραθέτω στατιστικά για να ζηλέψετε :P ) θα πιάνω γύρω στα 20.
Output Power (dBm) up/down = 11.5 / 10.0
Attenuation (dB) up/down = 5.0 / 13.0
Noise Margin (dB) up/down = 29.0 / 31.0
Στα μέσα της εβδομάδας θα έχει ενεργοποιηθεί μου είπε (4 μέρες μόνο και περιμένω μήνες για άλλες εταιρίες...) και η μόνη ξενέρα είναι οτι δεν έχουν κανένα speedtouch μοντέλο και ούτε πρόκειται να φέρουν οπότε διάλεξα το bautec (δωρεάν επειδή κάνω αναβάθμιση).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freestyler : 19-01-08 στις 12:49.
-
19-01-08, 14:43 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #8
Φίλε alexxnicolas σε βρίσκω αρκετά κατατοπισμένο σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών του ιδιόκτητου της Tellas στη πόλη του Ηρακλείου. Μάλλον που θα έχεις καλές και πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης από τα έσω της εταιρείας, είτε ακόμη και του ΟΤΕ! Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν κράτα και εμάς ενήμερους όποτε μαθαίνεις για τις όποιες εξελίξεις αφορούν σε αυτό το ζήτημα.
Απ' ότι έχω αντιληφθεί μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί προκειμένου να κερδίσουν μια παράταση χρόνου, έως ότου εξαντληθεί πλήρως η υπομονή μας. Τελικά συμπεραίνω ότι η πελατοθηρική πολιτική που ακολουθούν ανεξαιρέτως οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχει όρια.
Άλλωστε γιατί να μην το κάνουν, αφού στην αποθράσυνσή τους αυτή η ΕΕΤΤ σφυρίζει εντελώς αδιάφορα; Αποτελεί δυστυχώς άλλη μια "ρυθμιστική αρχή" για τα κλάματα, όπως και τόσες άλλες που λειτουργούν ανεπαρκώς σε αυτήν την κατ' ευφημισμό μόνο ευρωπαϊκή χώρα!
-
20-01-08, 21:14 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #9
-
21-01-08, 18:18 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #10
Σήμερα μίλησα ξανά με το Τεχνικό Τμήμα της Tellas για την περίπτωσή μου και τους έθεσα ως δεδομένο ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες στο ιδιόκτητό τους, επιμένοντας να μου δώσουν ένα επίσημο χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωσή τους. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας παρόλα ταύτα με διαβεβαίωνε ότι το ιδιόκτητο είναι ήδη έτοιμο και πως οι όποιες καθυστερήσεις αφορούν αποκλειστικά σε τεχνικές αδυναμίες του ΟΤΕ. Επίσης μου είπε ότι, εφόσον η ημερομηνία ματαφοράς της γραμμή μου στο ιδιόκτητο είχε οριστεί όντως για τις 9 Ιανουαρίου, ο ΟΤΕ υποχρεούται να την έχει παραδόσει στο δίκτυο της Tellas μέχρι τέλος του μήνα, διαφορετικά θα του επιβληθούν κυρώσεις. Τι να πιστέψω ρε παιδιά; Κάνω αναγκαστικά υπομονή...
-
23-01-08, 00:44 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #11
Παιδες, ... η TELLAS εχει ενεργοποιησει συνδρομητες με PSTN τηλεφωνια μεσα απο το δυκτιο της και με ιντερνετ απο το δικτιο της και εχω δει με τα ιδια μου τα ματια σε κουτια στις πολυκατοικιες ..και στη δικη μου εχω δει χαρτακια κολλημενα επανω σε ζευγη καλωδιων να λενε τελλας βροχος νουμερο ΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Στο κεντρο αριαδνης εχουν ενεργοποιησει πολλους απο τελλας ιδιοκτητο . Στην πολυκατοικια που μενω ..αριαδνης 15 ( διπλα διπλα με οτε και τελλας..) εχουν 2 οικογενειες ενεργοποιημενη tellas ιδιοκτητο..
Αντε με το καλο και η κ@@λο FORTHnet και HOL
H vivodi.gr ...καποτε.... καπου ..... sto irakleio ...τωρα ..shutdown...
-
23-01-08, 02:07 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #12
-
23-01-08, 02:29 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #13
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
23-01-08, 18:04 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #14
Και σε μένα φίλε άμα πληκτρολογήσεις το νούμερό μου στο site της tellas σου βγάζει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου το θέμα είναι ότι όλοι εμείς ακόμα περιμένουμε γιατί μας έχουνε βάλει σε ΑΡΥΣ.........
-
23-01-08, 19:12 Απάντηση: Ιδιόκτητο Tellas στο Ηράκλειο Κρήτης; #15
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Mάλλον δε σε θέλουν για πελάτη και γενικά δε πρέπει να θέλουν πελάτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spanos : 23-01-08 στις 19:12.
Παρόμοια Θέματα
-
Και το υπολοιπο Ηράκλειο Κρήτης στο ιδιοκτητο δικτυο της forthnet (Επιτελους)!!!
Από wontap στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 385Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 16:53 -
Tellas 24/1 στο Ηράκλειο Κρήτης (ΟΕΟ!)
Από grafista στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-08, 17:50 -
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ FORTHNET ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Από alexxnicolas στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 14:35 -
ιδιοκτητο HOL στο Ηρακλειο Κρητης
Από guzel στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 19:51 -
Tον Αύγουστο ιδιόκτητο δίκτυο ΗΟL στο Ηράκλειο Κρήτης !
Από grandstyle στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-07, 12:50
Bookmarks