Αν και κατοχος του iphone εδω και 2 χρονια δεν εχει τυχει να ασχοληθω καθολου με τα διαφορα προγραμματα που "παιζουν" στο τηλεφωνο.Γιαυτο και θελω να κανω 2 ερωτησεις που σε πολλους θα φανουν απλοικες.
1.Μεσω ποιου προγραμματος μπορω να μεταφερω δεδομενα (π.χ τηλεφωνα) απο το iphone στον υπολογιστη?
2.Το iphone μου εχει το λογισμικο 2.0.1 (εαν δεν κανω λαθος) και τα προγραμματα που εχω περασμενα στον υπολογιστη απαιτουν λογισμικο 3.1.2 (αν δεν κανω παλι λαθος) για να περαστουν απο τον υπολογιστη στο iphone.Ως αποτελεσμα οταν εμφανιζεται η οθονη του itunes στον υπολογιστη μου καθε φορα που συνδεω το iphone με αυτον, μου ζητα να κανω update το λογισμικο.Αν κανω κατι τετοιο υπαρχει κινδυνος να χασω τα αρχεια που εχω ηδη?Μηπως να κανω καλυτερα πρωτα ενα backup?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
08-11-09, 01:10 Ερώτηση για backup iPhone πριν την αναβάθμιση #1
-
08-11-09, 01:14 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #2
1) iTunes -> Microsoft Outlook
2) υπάρχει δυνατότητα backup μέσω itunes
καλύτερα βέβαια πρώτα να κάνεις ένα συγχρονισμό με outlook και να αποθηκεύσεις τα τηλέφωνα/ημερολόγια από το outlook (File->export) αν κάτι πάει στραβά. επίσης προτού ξεκινήσεις το συγχρονισμό, φρόντισε να υπάρχει μία επαφή στο outlook (π.χ. δημιούργησε μία test με τηλέφωνο 111).
Αν το έχεις αγοράσμένο από Ελλάδα (Vodafone/Cosmote) κάνεις update άφοβα μέσω iTunes.
Αν όχι, θέλει διάβασμα προτού επιχειρήσεις update.
Για ποιό μοντέλο πρόκειται;
-
08-11-09, 01:25 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #3
Ειναι αγορασμενο απο vodafone Ελλαδα πριν 2 χρονια το μοντελο των 16gb.
Και συγκεκριμενα το μηνυμα που μου βγαζει ειναι:"A new iphone software version (3.1.2) is available for your iphone.Would you like to download and install it now?"
Επειδη θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σιγουρευτω οτι θα εχω ασφαλη τα τηλεφωνα μου και επειδη ειμαι και ασχετος επι του θεματος μπορεις σε παρακαλω να μου πεις βημα βημα πως τα κανω backup?
-
08-11-09, 01:34 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #4
Κανένα πρόβλημα τότε.
Αναβαθμίζεις άφοβα αφού κάνεις backup.
1) Βάζεις το τελευταίο itunes.
2) Συνδέεις το iphone και κάνεις manual backup: Backing up your iPhone or iPod touch.
3) Κλείνεις το itunes.
Αντιγράφεις το φάκελο backup για καλό και για κακό:
Where Backups are stored
Κώδικας:On a Mac: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ On Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\ On Windows Vista: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
[προαιρετικά]
5) Αν θέλεις να μεταφέρεις επαφές/ημερολόγια στο outlook για να τα έχεις και εκεί, δες:
http://support.apple.com/kb/HT1386
Πριν από sync με outlook, βεβαιώσου ότι στο outlook υπάρχει μία καταχώρηση για κάθε πράγμα που θα συγχρονίσεις.
Π.χ. αν συγχρονίζεις μόνο τηλεφωνικό κατάλογο, να υπάρχει 1 επαφή στο outlook πριν το συγχρονισμό.
Αν συγχρονίζεις ημερολόγια, να υπάρχει 1 καταχώρηση στο outlook calendar πριν το συγχρονισμό
Αυτό γιατί αν είναι κενό, υπάρχει κίνδυνος ο συγχρονισμός να σου σβήσει όλες τις επαφές του τηλεφώνου.
-
08-11-09, 02:14 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #5
Το βημα 2 εγινε αλλα δεν μπορω να βρω τα αρχεια του iphone στον υπολογιστη μου.
-
08-11-09, 02:16 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #6
-
08-11-09, 02:24 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #7
Δυστυχως δεν μπορω να τα βρω.
Εχουν περασει σιγουρα?
Αφου ολοκληρωθηκε το backing up εκλεισα το itunes.Μηπως πρεπει να ξανακανω τωρα το βημα 2?
sorry αλλα ειμαι εντελως αρχαριος.
-
08-11-09, 02:27 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #8
-
08-11-09, 02:41 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #9
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια.
Επειδη ειμαι πολυ κουρασμενος θα συνεχισω αυριο την προσπαθεια.
Σε ευχαριστω και παλι.
-
08-11-09, 14:54 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #10
To Backing up εχει γινει σιγουρα.Μου το βγαζει και στη itunes library.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω ΠΟΥΘΕΝΑ στον υπολογιστη μου.
Και στα documents and settings μπηκα,και αναζητηση αρχειων εκανα και την επιλογη hidden files απενεργοποιησα, τιποτα ομως.
Μηπως να πεταξω τον υπολογιστη?
Και πως με τρωει το χερι μου να κανω update το λογισμικο στο iphone.
Τι αλλο να κανω δεν ξερω.
-
08-11-09, 14:58 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #11
Και update να κάνεις, δεν θα πρέπει να χάσεις τίποτα.
Μόνο με το restore σβήνονται όλα απ'το τηλέφωνο.
Οταν λες οτι δεν βρίσκεις το φάκελο, εννοείς ότι στο
\Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\
δεν βρίσκεις π.χ. τι; το φάκελο Apple Computer?
-
08-11-09, 15:16 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #12
Πηγαινει μεχρι C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου
Δεν βρισκω πουθενα Application Data.
Λες να κανω Update?Δεν θελω να το ρισκαρω καθολου ομως.
-
08-11-09, 15:26 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #13
Είναι κρυφό folder στο \user, όχι μέσα στα "εγγραφα μου"
Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει την προβολή των κρυφών φακέλων όπως σου ειπα παραπάνω;
Αφου δεν βλέπεις καν το application data, δεν φαίνεται να το έχεις ενεργοποιήσει.
σε οποιοδήποτε φάκελο:
tools, folder options, view, show hidden files and folders
http://www.online-tech-tips.com/wp-c...002-thumb7.jpg
-
08-11-09, 15:38 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #14
Το βρηκα!!!!!
Αλλα υπαρχει ακομα ενα προβλημα.
Πηγαινω στο C:\Documents and Settings\user\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
ανοιγω το backup μου βγαζει ενα νεο φακελο οπου τον παταω και βγαζει τα αρχεια του κινητου τα οποια ομως κανοντας κλικ πανω τους δεν τα ανοιγει διοτι ειναι της τυπου MDINFO και MDDATA.Και μου βγαζει και ενα μηνυμα λεγοντας πως για να ανοιξουν τα αρχεια τα Windows θα πρεπει να γνωριζουν με ποιο προγραμμα δημιουργηθηκε.
Μου δεν φαινεται δεν ειναι της μοιρας μου.
Τι κανω τωρα?
-
08-11-09, 16:48 Απάντηση: Ερώτηση για iphone #15
Παρόμοια Θέματα
-
Ερωτηση για τον bootloader πριν το κανω...
Από JediMasterMANIAC στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-08, 14:05 -
Ερώτηση για επιλογή προγράμματος backup
Από lakaski στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-07, 18:09 -
2play Θεσσαλονίκη- Full LLU. Πριν και μετά την αναβάθμιση
Από insider στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 20:48 -
Ερωτηση σχετικα με την αναβαθμιση
Από valdazzar στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-06, 18:55 -
Pings γενικα πριν και μετα την αναβαθμιση
Από vosk στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-06, 01:12
Bookmarks