@ipo,uncharted
Aκριβως οπως τα λετε ειναι. Πολυ απλα ο καθε επιδοξος τρομοκρατης πλεον, προμηθευεται ενα καρτοκινητο απο τη μαυρη αγορα που εχει δημιουργηθει, το οποιο προερχεται απο Πακισταν Ινδια κτλ κτλ. Δε χρειαζεται καμια ταυτοποιηση και κανει τη δουλεια του ανενοχλητος. Με λιγα λογια οι μαρκογαιννακηδες και οι λοιποι προστατες του εθνους και του πολιτη εκαναν μια τρυπα στο νερο και τελικα αλλα πραγματα ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους, οπως εχω ξαναπει...
Εμφάνιση 46-56 από 56
-
31-01-10, 17:45 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #46
-
31-01-10, 18:46 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #47
Πάντως, εγώ που έχω τον ίδιο αριθμό εδώ και δέκα χρόνια περίπου δεν χρειάζεται να το ξαναδηλώσω, γιατί εκείνη την περίοδο ζητούσαν ταυτότητα κλπ. για να σου δώσουν καρτοκινητή. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών Cosmote και με ενημέρωσαν ότι είναι ήδη δηλωμένο στο όνομά μου
-
31-01-10, 18:59 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #48
Κι εγω ειχα δηλωσει παλια το δικο μου στην vodafone αλλα μου ειπαν πως πρεπει να το δηλωσω ξανα γιατι τωρα ζητανε εκτος απο ταυτοτητα και ΑΦΜ ενω παλια δεν ζητουσαν. Πηγα σε ενα καταστημα και το δηλωσα ξανα.
Σου προτεινω να τους ρωτησεις ξανα για να μην βρεθεις προ εκπληξεως.
-
31-01-10, 19:02 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #49
Μου το είπαν και από κατάστημα "Γερμανός" όσο και από το 1313 -εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote- ότι το τηλέφωνο είναι ήδη δηλωμένο και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια. Μήπως η vodafone έχει διαφορετική πολιτική; Πάντως, στο Γερμανό δεν ζητάνε ΑΦΜ, μόνο ταυτότητα και αριθμό της κάρτας SIM.
-
31-01-10, 19:06 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #50
-
23-03-10, 21:08 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #51
Επανέρχομαι στο θέμα διότι, ενώ μου έχουν πει από την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote ότι το κινητό μου είναι ήδη δηλωμένο -από παλιά- παρόλα αυτά, όποτε καλώ το 1314 για να ελέγξω το υπόλοιπό μου, ακούω το κλασσικό ηχογραφημένο μήνυμα ότι "σύμφωνα με το νόμο... μπλα μπλα... πρέπει να γίνει δήλωση καρτοκινητού... μέχρι τέλος Ιουλίου".
Μήπως το μήνυμα αυτό ακούγεται σε όλους τους κατόχους καρτοκινητού, ανεξάρτητα αν το έχουν δηλώσει ή όχι; Ή μήπως τελικά δεν έχει δηλωθεί το δικό μου και μου το... υπενθυμίζουν συνεχώς;
-
23-03-10, 21:16 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #52
Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά το Σάββατο το πρωί μίλησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής (1313) και μου είπαν ότι τα στοιχεία μου είναι ήδη περασμένα (τα είχα δηλώσει εθελοντικά σε ανύποπτο χρόνο πριν "σκάσει" η ιστορία της ονομαστικοποίησης) και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.
Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.
-
23-03-10, 21:23 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #53
-
23-03-10, 21:24 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #54
-
23-03-10, 21:27 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #55
-
25-03-10, 23:00 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκινά η ταυτοποίηση συνδέσεων καρτοκινητής από 8 Νοεμβρίου #56
Καλειτε 6971314 για να μην ακουτε τα διαφορα μηνυματα.
Παρόμοια Θέματα
-
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2008
Από manual2100 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-08, 22:33 -
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών από 20 έως 26 Νοεμβρίου 2008
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-08, 23:58 -
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών από 3 έως 26 Νοεμβρίου 2008
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-08, 16:38 -
Η Q-TELECOM επικεντρώνεται στην αγορά της καρτοκινητής τηλεφωνίας από 1.1.2007
Από babality στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-06, 07:35 -
Από τις 3 Νοεμβρίου ισχύει η νέα αριθμοδότηση του οτε
Από Crosstalk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-02, 23:08
Bookmarks