Σελ. 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση 46-56 από 56
    Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    @ipo,uncharted
    Aκριβως οπως τα λετε ειναι. Πολυ απλα ο καθε επιδοξος τρομοκρατης πλεον, προμηθευεται ενα καρτοκινητο απο τη μαυρη αγορα που εχει δημιουργηθει, το οποιο προερχεται απο Πακισταν Ινδια κτλ κτλ. Δε χρειαζεται καμια ταυτοποιηση και κανει τη δουλεια του ανενοχλητος. Με λιγα λογια οι μαρκογαιννακηδες και οι λοιποι προστατες του εθνους και του πολιτη εκαναν μια τρυπα στο νερο και τελικα αλλα πραγματα ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους, οπως εχω ξαναπει...
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Πάντως, εγώ που έχω τον ίδιο αριθμό εδώ και δέκα χρόνια περίπου δεν χρειάζεται να το ξαναδηλώσω, γιατί εκείνη την περίοδο ζητούσαν ταυτότητα κλπ. για να σου δώσουν καρτοκινητή. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών Cosmote και με ενημέρωσαν ότι είναι ήδη δηλωμένο στο όνομά μου

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    29993/2496
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Speedport
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Braulio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως, εγώ που έχω τον ίδιο αριθμό εδώ και δέκα χρόνια περίπου δεν χρειάζεται να το ξαναδηλώσω, γιατί εκείνη την περίοδο ζητούσαν ταυτότητα κλπ. για να σου δώσουν καρτοκινητή. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών Cosmote και με ενημέρωσαν ότι είναι ήδη δηλωμένο στο όνομά μου
    Κι εγω ειχα δηλωσει παλια το δικο μου στην vodafone αλλα μου ειπαν πως πρεπει να το δηλωσω ξανα γιατι τωρα ζητανε εκτος απο ταυτοτητα και ΑΦΜ ενω παλια δεν ζητουσαν. Πηγα σε ενα καταστημα και το δηλωσα ξανα.
    Σου προτεινω να τους ρωτησεις ξανα για να μην βρεθεις προ εκπληξεως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Μου το είπαν και από κατάστημα "Γερμανός" όσο και από το 1313 -εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote- ότι το τηλέφωνο είναι ήδη δηλωμένο και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια. Μήπως η vodafone έχει διαφορετική πολιτική; Πάντως, στο Γερμανό δεν ζητάνε ΑΦΜ, μόνο ταυτότητα και αριθμό της κάρτας SIM.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    29993/2496
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Speedport
    Μου το είπαν και από κατάστημα "Γερμανός" όσο και από το 1313 -εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote- ότι το τηλέφωνο είναι ήδη δηλωμένο και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια. Μήπως η vodafone έχει διαφορετική πολιτική; Πάντως, στο Γερμανό δεν ζητάνε ΑΦΜ, μόνο ταυτότητα και αριθμό της κάρτας SIM.
    Υποθετω πως η διαδικασια ειναι η ιδια σε ολες τις εταιρειες. Πριν παω στο καταστημα ειχα τηλεφωνησει στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν τα ιδια που μου ειπαν μετα στο καταστημα.
    Δεν ρωτας καλυτερα σε ενα καταστημα ΟΤΕ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Επανέρχομαι στο θέμα διότι, ενώ μου έχουν πει από την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote ότι το κινητό μου είναι ήδη δηλωμένο -από παλιά- παρόλα αυτά, όποτε καλώ το 1314 για να ελέγξω το υπόλοιπό μου, ακούω το κλασσικό ηχογραφημένο μήνυμα ότι "σύμφωνα με το νόμο... μπλα μπλα... πρέπει να γίνει δήλωση καρτοκινητού... μέχρι τέλος Ιουλίου".
    Μήπως το μήνυμα αυτό ακούγεται σε όλους τους κατόχους καρτοκινητού, ανεξάρτητα αν το έχουν δηλώσει ή όχι; Ή μήπως τελικά δεν έχει δηλωθεί το δικό μου και μου το... υπενθυμίζουν συνεχώς;

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Επανέρχομαι στο θέμα διότι, ενώ μου έχουν πει από την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής Cosmote ότι το κινητό μου είναι ήδη δηλωμένο -από παλιά- παρόλα αυτά, όποτε καλώ το 1314 για να ελέγξω το υπόλοιπό μου, ακούω το κλασσικό ηχογραφημένο μήνυμα ότι "σύμφωνα με το νόμο... μπλα μπλα... πρέπει να γίνει δήλωση καρτοκινητού... μέχρι τέλος Ιουλίου".
    Μήπως το μήνυμα αυτό ακούγεται σε όλους τους κατόχους καρτοκινητού, ανεξάρτητα αν το έχουν δηλώσει ή όχι; Ή μήπως τελικά δεν έχει δηλωθεί το δικό μου και μου το... υπενθυμίζουν συνεχώς;
    Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά το Σάββατο το πρωί μίλησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής (1313) και μου είπαν ότι τα στοιχεία μου είναι ήδη περασμένα (τα είχα δηλώσει εθελοντικά σε ανύποπτο χρόνο πριν "σκάσει" η ιστορία της ονομαστικοποίησης) και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Ευχαριστώ για την απάντηση... Το ίδιο μου είχαν πει και εμένα, όπως γράφω και σε προηγούμενο μήνυμά μου

Εσύ όταν παίρνεις τώρα το 1314, ακούς το γνωστό ηχογραφημένο μήνυμα που ανέφερα παραπάνω;

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Ευχαριστώ για την απάντηση... Το ίδιο μου είχαν πει και εμένα, όπως γράφω και σε προηγούμενο μήνυμά μου

Εσύ όταν παίρνεις τώρα το 1314, ακούς το γνωστό ηχογραφημένο μήνυμα που ανέφερα παραπάνω;
    Μόλις πήρα στο 1314 και το άκουσα το μήνυμα.
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Άρα προφανώς, το έχουν βάλει να παίζει σε όλα τα καρτοκινητά -δηλωμένα ή όχι... Thanx!

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Καλειτε 6971314 για να μην ακουτε τα διαφορα μηνυματα.

Σελ. 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-08, 22:33
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-08, 23:58
  3. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-08, 16:38
  4. Μηνύματα: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-06, 07:35
  5. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-02, 23:08