Αποφάσισα να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα ψυχολογίας της Παντείου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα βιβλία και από ότι είδα ειναι αρκετά ακριβα τα περισσότερα. Υπάρχει κάποιος απόφοιτος της σχολής εδω που μπορεί να μου τα δανείσει να τα βγάλω φωτοτυπίες ή που δεν τα χρειάζεται πλεόν? Επίσης, υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει κατατακτήριες για αυτή την σχολή ή άλλη? Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θέματα απο προηγούμενες χρονιές? Είναι απαραιτητο το φροντιστήριο? Λόγω οικονομικών δεν θα κάνω έξω μαθήματα αλλά σκέφτηκα να παρακολουθώ τα μαθήματα που γίνονται στο ιδιο το πανεπιστήμιο. Θα χαρώ να ακούσω τις συμβουλές σας. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το στυλ του διαβάσματος. Είναι περισσότερο θέμα παπαγαλίας (πχ. στις πανελλαδικές επρεπε να μαθεις την ιστορια κατα λέξη) ή περισσότερο θεμα κατανόησης? Τέλος, κάποιος καθηγητής μου είχε πει να μην προσπαθήσω καν γιατι παίζει πολύ βύσμα και δεν έχω καμιά ελπίδα. Λέτε να παίζει κάτι τέτοιο και όντως να μην έχω καμία ελπίδα?
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: κατακτήριες για Πάντειο
-
10-11-09, 17:50 κατακτήριες για Πάντειο #1
-
10-11-09, 20:45 Απάντηση: κατακτήριες για Πάντειο #2
Τυχαίνει και γνωρίζω τρία άτομα που έχουν περάσει με κατατακτήριες στο Πάντειο στο τμήμα ψυχολογίας και δεν είχε κανένας απ' αυτούς βύσμα (που σημαίνει ότι περνάς και χωρίς). Απ' όσο ξέρω θέλει πολύ διάβασμα και οι ερωτήσεις είναι συνδυαστικές, μετράει και να τα ξέρεις και να τα έχεις κατανοήσει.
Διαβάζανε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν (ο ένας ετοιμαζόταν έναν ολόκληρο χρόνο) με μέσο όρο 3-5 ώρες την ημέρα. Η ύλη είναι αρκετά μεγάλη... Πήγανε φροντιστήριο να δούνε τί παίζει και οι τρεις αλλά μέχρι και την ύλη λάθος τους την δώσανε εκεί και γενικά το φροντιστήριο απ' ότι μου έχουν πει ήταν άθλιο και ανοργάνωτο. Οι δύο κάνανε τελικά κάποια ιδιαίτερα και μου είπανε ότι τους βοήθησε στην κατανόηση, ο άλλος διάβασε και πέρασε μόνος του όμως, χωρίς ιδιαίτερα. Και οι τρεις αφιέρωσαν όμως πολύ χρόνο...
Σε κάθε περίπτωση θέλει καλή προετοιμασία και προσωπικό διάβασμα, είναι πιο δύσκολα από πανελλήνιες οι κατατακτήριες αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις κάτι σχετικό με τη σχολή που θα μπεις και ξεκινάς απ' το 2ο έτος. Εκτός αυτού αν καταφέρεις και περάσεις θα έχεις αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και θα σου φαίνονται πιο ενδιαφέροντα και πιο ωραία τα μαθήματα μετά...
-
10-11-09, 21:36 Απάντηση: κατακτήριες για Πάντειο #3
Αχ σε ευχαριστώ για την απαντηση σου!!! Δεν φαντάζεσαι ποσο θάρρος μου δίνεις!
-
10-11-09, 21:56 Απάντηση: κατακτήριες για Πάντειο #4
-
10-11-09, 22:20 Απάντηση: κατακτήριες για Πάντειο #5
Για βυσμα εχω ακουσει και (γνωριζω και ατομο που μπηκε) μονο σε μεταπτυχιακο στο πολυτεχνειο δεν ειχα ακουσει για κατατακτηριες.Παντος καλυ επιτυχια(και καλο κουραγιο) σκεφτομουν και εγω για αλλη σχολη αλλα πια δεν το βλεπω.
-
13-08-14, 14:30 Απάντηση: κατακτήριες για Πάντειο #6
Αν και παλιό το θέμα, υπάρχει κάποιος που να έχει σημειώσεις φροντιστηρίου για τις κατατακτήριες ψυχολογίας της Παντείου; Διαβαζω κανονικά την προτεινόμενη ύλη και θα ήθελα να εξασκηθώ σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Εν ανάγκη με κάποιο τίμημα
Το παρελθόν μας δείχνει το μέλλον, η επανάσταση πλησιάζει...
Παρόμοια Θέματα
-
Προτάσεις για φροντιστήριο στην Αθήνα για προετοιμασία για τις πανελλήνιες του 2008?
Από pan.nl στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-17, 18:58 -
Επεισόδια στο Πάντειο
Από Burning Skies στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 66Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-07, 20:15 -
Βαριές ποινές για το Πάντειο
Από vasim στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 136Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-07, 11:44 -
Επικρίσεις ΣΑΤΠΕ για την απόφαση της ΕΕΤΤ για λήψη προσωρινών μέτρων για το LLU
Από gtl στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-07, 10:34 -
Μπορεί το Speedtouch 585v6 για ISDN να patchαριστεί για να δουλέψει σε PSTN;
Από ermis333 στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-06, 15:55
Bookmarks