Σελ. 20 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 10151819202122253040 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 286-300 από 664
    Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    ΝETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    9(dB) / 12(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasileios13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτήν τη στιγμή σέρνεται το σύμπαν,παντού...όχι μόνο στα torrents......... Τι να λέμε άλλο...εδώ μας βγάζουν τρελούς όταν τους παίρνουμε τηλ..............
    Πηρα τηλεφωνο σημερα το μεσημερι για να δηλωσω βλαβη για το προβλημα με τις ταχυτητες στα τορεντς και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι το αιτημα μου καταχωρηθηκε επιτυχως και ανατεθηκε στο αρμοδιο τμημα, αλλα ακομα να με καλεσει καποιος τεχνικος.
    Περιμενω να δω τι θα μου πει (οταν και αν με παρει φυσικα)...

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zoug100 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηρα τηλεφωνο σημερα το μεσημερι για να δηλωσω βλαβη για το προβλημα με τις ταχυτητες στα τορεντς και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι το αιτημα μου καταχωρηθηκε επιτυχως και ανατεθηκε στο αρμοδιο τμημα, αλλα ακομα να με καλεσει καποιος τεχνικος.
    Περιμενω να δω τι θα μου πει (οταν και αν με παρει φυσικα)...
    Τι να σου πει.....το ποίημα που λένε σε όλους....... Τα γνωστά.... Από Δευτέρα λογικά περίμενε τηλ...εκτός και αν γίνει η έκπληξη.......

Περιοχή
    Neo Faliro
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18600/896
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Εγω παντως με εναν τεχνικο που μιλησα παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημμα που ομως δεν ξερει ποτε θα λυθει ............

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από momo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως με εναν τεχνικο που μιλησα παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημμα που ομως δεν ξερει ποτε θα λυθει ............
    Τι είπε...για torrents ή γενικό "μπούκωμα".....???

Περιοχή
    Neo Faliro
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18600/896
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Βασικα για γενικο μπουκωμα ειπε , οτι κανουν αναβαθμισεις κτλ

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από momo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα για γενικο μπουκωμα ειπε , οτι κανουν αναβαθμισεις κτλ
    Ότι νά'ναι.... Μια κάνουν...μια ότι έχουν ήδη γίνει...ανάλογα με ποιον θα τύχει να μιλήσεις....

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    ΝETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    9(dB) / 12(dB)
    Με πηραν τηλεφωνο απο την HOL στις 9.30 το πρωι αλλα κοιμομουν και δεν το ακουσα.Και βρηκα μηνυμα στο κινητο μου οτι προσπαθησαν να επικοινωνησουν μαζι μου, αλλα ανεπιτυχως και μου ελεγαν αν το προβλημα υπαρχει ακομα να επικοινωνησω παλι μαζι τους.
    Και τωρα μολις βαζω το utorrent και η ταχυτητα δεν παει πανω απο 170-180ΚΒ/sec με τιποτα.
    Απορω τι με πηραν εκεινη την ωρα που ξερουν οτι ολα δουλευουν κανονικα....Θα τους παρω τηλεφωνο παλι πιο μετα, αν και δεν βλεπω να γινεται κατι αν κρινω απο αυτο που βλεπω τωρα...

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    ΝETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    9(dB) / 12(dB)
    Μολις μιλησα με τεχνικο και μου ειπε οτι στα τορεντς η ταχυτητα δεν μπορει να ειναι εγγυημενη και οτι εξαρταται απο πολλαπλες συνδεσεις, και ποσα ατομα διαμοιραζουν το αρχειο κτλ...
    Εγω επεμενα οτι αυτο το προβλημα παρατηρειται εδω και 1,5 μηνα μονο συγκεκριμενες ωρες και αυτος επεμενε... Τον ρωτησα αν υπαρχει καποιο μπουκωμα, αν υπαρχει κοφτης, του ειπα οτι κ στο ιντερνετ εχω διαβασει και για πολλους αλλους χρηστες που εχουν παρομοιο προβλημα. Τιποτα όμως, μου ελεγε τα αυτονοητα περι τορεντς που και φυσικα τα ξερω και τα δεχομαι, αλλα προβλημα δεν εβλεπε.
    Πλεον δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω αλλο... Δεν προκειται να κατσω να ψαχνω αν θα φτιαξει κτλ.. Εξαλλου αλλα προβληματα δεν εχω. Απλα τον Ιουνιο που κλεινω 12μηνο θα την κανω μαλλον για ΟΤΕ παλι, ωστε να μην καθομαι να ψαχνομαι αν φταιει το ενα ή αν φταιει το αλλο...
    Παντως αν το adslgr του εκανε μια ερωτηση περι του προβληματος για τις ταχυτητες στα τορεντς σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας, ειμαι σχεδον βεβαιος πως ισως αυτο εδινε καποια λυση...
    Τελος παντων... παιδες αν παρει καποιος αλλος τηλεφωνο και αναφερει το ιδιο προβλημα, ας μας πει τι του ειπαν... Εγω δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω ξανα με τηλεφωνα στην HOL. Οποτε φτιαξει και αν φτιαξει...
    Απλα θα προτιμουσα να μου πει οτι υπαρχουν αναφορες για το προβλημα αυτο και απο αλλους χρηστες, και οτι το κοιτανε...Εκτος αν ειμαι ο μοναδικος που τηλεφωνησα για ανα ναφερω οτι εχω προβλημα με τα τορεντς οποτε παω πασο...

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Μολις μιλησα με τεχνικο και μου ειπε οτι στα τορεντς η ταχυτητα δεν μπορει να ειναι εγγυημενη και οτι εξαρταται απο πολλαπλες συνδεσεις, και ποσα ατομα διαμοιραζουν το αρχειο κτλ...
    Εγω επεμενα οτι αυτο το προβλημα παρατηρειται εδω και 1,5 μηνα μονο συγκεκριμενες ωρες και αυτος επεμενε... Τον ρωτησα αν υπαρχει καποιο μπουκωμα, αν υπαρχει κοφτης, του ειπα οτι κ στο ιντερνετ εχω διαβασει και για πολλους αλλους χρηστες που εχουν παρομοιο προβλημα. Τιποτα όμως, μου ελεγε τα αυτονοητα περι τορεντς που και φυσικα τα ξερω και τα δεχομαι, αλλα προβλημα δεν εβλεπε.
    Πλεον δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω αλλο... Δεν προκειται να κατσω να ψαχνω αν θα φτιαξει κτλ.. Εξαλλου αλλα προβληματα δεν εχω. Απλα τον Ιουνιο που κλεινω 12μηνο θα την κανω μαλλον για ΟΤΕ παλι, ωστε να μην καθομαι να ψαχνομαι αν φταιει το ενα ή αν φταιει το αλλο...
    Παντως αν το adslgr του εκανε μια ερωτηση περι του προβληματος για τις ταχυτητες στα τορεντς σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας, ειμαι σχεδον βεβαιος πως ισως αυτο εδινε καποια λυση...
    Τελος παντων... παιδες αν παρει καποιος αλλος τηλεφωνο και αναφερει το ιδιο προβλημα, ας μας πει τι του ειπαν... Εγω δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω ξανα με τηλεφωνα στην HOL. Οποτε φτιαξει και αν φτιαξει...
    Απλα θα προτιμουσα να μου πει οτι υπαρχουν αναφορες για το προβλημα αυτο και απο αλλους χρηστες, και οτι το κοιτανε...Εκτος αν ειμαι ο μοναδικος που τηλεφωνησα για ανα ναφερω οτι εχω προβλημα με τα τορεντς οποτε παω πασο...
    Κάνουν τους χαζούς........ Κάνε μια δοκιμή να κατεβάσεις από Nvidia....την ώρα που έχεις το πρόβλημα ,χωρίς download manager και ρίξ'τους ένα κράξιμο....... Εγώ κάθε 2-3 μέρες τους κράζω,μήπως και με βαρεθούν και μου πουν να φύγω...χαχα!!!

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    ΝETFASTER IAD 2
    SNR / Attn
    9(dB) / 12(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasileios13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνουν τους χαζούς........ Κάνε μια δοκιμή να κατεβάσεις από Nvidia....την ώρα που έχεις το πρόβλημα ,χωρίς download manager και ρίξ'τους ένα κράξιμο....... Εγώ κάθε 2-3 μέρες τους κράζω,μήπως και με βαρεθούν και μου πουν να φύγω...χαχα!!!
    Κανενα κραξιμο δεν θα τους ριξω φιλε μου. Απλα οταν θα ερθει η ωρα να κλεισω το δωδεκαμηνο, και τοτε συνεχιζεται αυτο το χαλι (δεν μιλω μονο για τις ταχυτητες με τα τορεντς,αλλα και για χαμηλες ταχυτητες με ελληνικους σερβερς της ταξης 1Μbps σε ωρα αιχμης που δειχνουν οτι εχουν πιταρει τα παντα λογω πολλων συνδρομητων και μη αναβαθμισης δικτυου απο μερια της ΗOL), θα αλλαξω παροχο. Το οτι θα με χασουν απο συνδρομητη θα ειναι το καλυτερο κραξιμο για αυτους.Καλοι οι νεοι πελατες, δεν λεω, αλλα να κανουν και καμια αναβαθμιση για να μην σερνεται το συμπαν...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoug100 : 30-01-11 στις 16:52.

Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10gbit/10gbit
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    0.1(dB) / 0.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το κραξιμο δεν οφελει σε τιποτα, μονο το τμημα εξυπηρετησης τα ακουει. Αυτο που τους κανει να "νιωσουν" ειναι οι μαζικες αποχωρησεις. Και να το θυμηθειτε, αυτο θα γινει. Εγω παντως θα την κανω απο τον Μαρτιο, που ληγει το συμβολαιο μου, ειτε προς wind, ειτε προς ΟΤΕ.
    (επιβεβαιωνω και εγω σουρσιμο στα torrents, παρ'ολο που τα αλλα δουλευουν σχετικα καλα...)

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Κανενα κραξιμο δεν θα τους ριξω φιλε μου. Απλα οταν θα ερθει η ωρα να κλεισω το δωδεκαμηνο, και τοτε συνεχιζεται αυτο το χαλι (δεν μιλω μονο για τις ταχυτητες με τα τορεντς,αλλα και για χαμηλες ταχυτητες με ελληνικους σερβερς της ταξης 1Μbps σε ωρα αιχμης που δειχνουν οτι εχουν πιταρει τα παντα λογω πολλων συνδρομητων και μη αναβαθμισης δικτυου απο μερια της ΗOL), θα αλλαξω παροχο. Το οτι θα με χασουν απο συνδρομητη θα ειναι το καλυτερο κραξιμο για αυτους.Καλοι οι νεοι πελατες, δεν λεω, αλλα να κανουν και καμια αναβαθμιση για να μην σερνεται το συμπαν...
    Αυτό θα γίνει στάνταρ (μαζική φυγή),αλλά έχουμε μήνες μπροστά μας ακόμα....

........Auto merged post: vasileios13 πρόσθεσε 1 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ntalton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κραξιμο δεν οφελει σε τιποτα, μονο το τμημα εξυπηρετησης τα ακουει. Αυτο που τους κανει να "νιωσουν" ειναι οι μαζικες αποχωρησεις. Και να το θυμηθειτε, αυτο θα γινει. Εγω παντως θα την κανω απο τον Μαρτιο, που ληγει το συμβολαιο μου, ειτε προς wind, ειτε προς ΟΤΕ.
    (επιβεβαιωνω και εγω σουρσιμο στα torrents, παρ'ολο που τα αλλα δουλευουν σχετικα καλα...)
    Τουλάχιστον,να το βγάλουμε από μέσα μας (όχι βρισιές).... Είναι τραγική η κατάσταση πλέον.... Τώρα που γράφω...σέρνεται το σύμπαν......
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasileios13 : 30-01-11 στις 18:10. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DiffProbe beta release. October 2009. Build 1002.
    Shaper Detection Module.

Connected to server 217.163.1.100.

Estimating capacity:
    Upstream: 650 Kbps.
    Downstream: 3207 Kbps.

The measurement will take upto 2.5 minutes. Please wait.

Checking for traffic shapers:

Upstream: No shaper detected.
    Median received rate: 634 Kbps.

Downstream: Burst size: 157-222 KB;
    Shaping rate: 2725 Kbps.

Το προγραμματακι λεει λιγο οτι να ναι στην αρχη γιατι απο nvidia κατεβαζει κανονικα με 600-700 αλλα τα τορρεντ ποτε πανω απο 200..Πριν απο 1-2 βδομαδες ηταν στα 100..εστω τωρα το πηγαν στα 200

Περιοχη Τουμπα/Πυλαια Θεσσαλονικης.

Για αυτους που αμφιβαλουν :<

Περιοχή
    Εεεεε,σπιτι μου;
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
    Router
    Fritz 7490
    SNR / Attn
    18(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Επειδή έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά πλέον, το πάγιο του ΟΤΕ για connx24+τηλεφωνία είναι
    45.50€ + 15-κάτι€ πάγιο το μήνα, σύνολο 60-κάτι€ ή σκέτα 45.50€/μήνα;
    <--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
    XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ~11000/890
    ISP
    conn-x(home) - HOL(work)
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    H108NS & DGN2200
    SNR / Attn
    9,9(dB) / 28,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σκέτα €45,5
    Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια!!!
    Ε ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω ;)

Τώρα και σε ανέκδοτο

Σελ. 20 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 10151819202122253040 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νατα μας!! Traffic Shaping στα κρυφα?
    Από CamClone στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-09, 01:29
  2. Torrents + Traffic Shaping ναι η όχι
    Από tolisp στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:08
  3. Traffic shaping σε torrents;
    Από kostasblack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 00:25
  4. Υπάρχει ενδεχόμενο traffic shaping?
    Από haris_led στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-07, 20:22
  5. Traffic shaping με περιορισμο στα torrents?
    Από Babylon5gr στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-06, 22:49

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία