Πηρα τηλεφωνο σημερα το μεσημερι για να δηλωσω βλαβη για το προβλημα με τις ταχυτητες στα τορεντς και μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι το αιτημα μου καταχωρηθηκε επιτυχως και ανατεθηκε στο αρμοδιο τμημα, αλλα ακομα να με καλεσει καποιος τεχνικος.
Περιμενω να δω τι θα μου πει (οταν και αν με παρει φυσικα)...![]()
Εμφάνιση 286-300 από 664
-
29-01-11, 18:48 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #286
-
29-01-11, 19:06 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #287
-
30-01-11, 00:18 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #288
Εγω παντως με εναν τεχνικο που μιλησα παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημμα που ομως δεν ξερει ποτε θα λυθει ............
-
30-01-11, 00:41 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #289
-
30-01-11, 02:01 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #290
Βασικα για γενικο μπουκωμα ειπε , οτι κανουν αναβαθμισεις κτλ
-
30-01-11, 03:28 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #291
-
30-01-11, 13:49 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #292
Με πηραν τηλεφωνο απο την HOL στις 9.30 το πρωι αλλα κοιμομουν και δεν το ακουσα.Και βρηκα μηνυμα στο κινητο μου οτι προσπαθησαν να επικοινωνησουν μαζι μου, αλλα ανεπιτυχως και μου ελεγαν αν το προβλημα υπαρχει ακομα να επικοινωνησω παλι μαζι τους.
Και τωρα μολις βαζω το utorrent και η ταχυτητα δεν παει πανω απο 170-180ΚΒ/sec με τιποτα.
Απορω τι με πηραν εκεινη την ωρα που ξερουν οτι ολα δουλευουν κανονικα....Θα τους παρω τηλεφωνο παλι πιο μετα, αν και δεν βλεπω να γινεται κατι αν κρινω απο αυτο που βλεπω τωρα...
-
30-01-11, 16:00 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #293
Μολις μιλησα με τεχνικο και μου ειπε οτι στα τορεντς η ταχυτητα δεν μπορει να ειναι εγγυημενη και οτι εξαρταται απο πολλαπλες συνδεσεις, και ποσα ατομα διαμοιραζουν το αρχειο κτλ...
Εγω επεμενα οτι αυτο το προβλημα παρατηρειται εδω και 1,5 μηνα μονο συγκεκριμενες ωρες και αυτος επεμενε... Τον ρωτησα αν υπαρχει καποιο μπουκωμα, αν υπαρχει κοφτης, του ειπα οτι κ στο ιντερνετ εχω διαβασει και για πολλους αλλους χρηστες που εχουν παρομοιο προβλημα. Τιποτα όμως, μου ελεγε τα αυτονοητα περι τορεντς που και φυσικα τα ξερω και τα δεχομαι, αλλα προβλημα δεν εβλεπε.
Πλεον δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω αλλο... Δεν προκειται να κατσω να ψαχνω αν θα φτιαξει κτλ.. Εξαλλου αλλα προβληματα δεν εχω. Απλα τον Ιουνιο που κλεινω 12μηνο θα την κανω μαλλον για ΟΤΕ παλι, ωστε να μην καθομαι να ψαχνομαι αν φταιει το ενα ή αν φταιει το αλλο...
Παντως αν το adslgr του εκανε μια ερωτηση περι του προβληματος για τις ταχυτητες στα τορεντς σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας, ειμαι σχεδον βεβαιος πως ισως αυτο εδινε καποια λυση...
Τελος παντων... παιδες αν παρει καποιος αλλος τηλεφωνο και αναφερει το ιδιο προβλημα, ας μας πει τι του ειπαν... Εγω δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθω ξανα με τηλεφωνα στην HOL. Οποτε φτιαξει και αν φτιαξει...
Απλα θα προτιμουσα να μου πει οτι υπαρχουν αναφορες για το προβλημα αυτο και απο αλλους χρηστες, και οτι το κοιτανε...Εκτος αν ειμαι ο μοναδικος που τηλεφωνησα για ανα ναφερω οτι εχω προβλημα με τα τορεντς οποτε παω πασο...
-
30-01-11, 16:25 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #294
-
30-01-11, 16:41 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #295
Κανενα κραξιμο δεν θα τους ριξω φιλε μου. Απλα οταν θα ερθει η ωρα να κλεισω το δωδεκαμηνο, και τοτε συνεχιζεται αυτο το χαλι (δεν μιλω μονο για τις ταχυτητες με τα τορεντς,αλλα και για χαμηλες ταχυτητες με ελληνικους σερβερς της ταξης 1Μbps σε ωρα αιχμης που δειχνουν οτι εχουν πιταρει τα παντα λογω πολλων συνδρομητων και μη αναβαθμισης δικτυου απο μερια της ΗOL), θα αλλαξω παροχο. Το οτι θα με χασουν απο συνδρομητη θα ειναι το καλυτερο κραξιμο για αυτους.Καλοι οι νεοι πελατες, δεν λεω, αλλα να κανουν και καμια αναβαθμιση για να μην σερνεται το συμπαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoug100 : 30-01-11 στις 16:52.
-
30-01-11, 16:58 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #296
Το κραξιμο δεν οφελει σε τιποτα, μονο το τμημα εξυπηρετησης τα ακουει. Αυτο που τους κανει να "νιωσουν" ειναι οι μαζικες αποχωρησεις. Και να το θυμηθειτε, αυτο θα γινει. Εγω παντως θα την κανω απο τον Μαρτιο, που ληγει το συμβολαιο μου, ειτε προς wind, ειτε προς ΟΤΕ.
(επιβεβαιωνω και εγω σουρσιμο στα torrents, παρ'ολο που τα αλλα δουλευουν σχετικα καλα...)
-
30-01-11, 18:10 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #297
Αυτό θα γίνει στάνταρ (μαζική φυγή),αλλά έχουμε μήνες μπροστά μας ακόμα....
........Auto merged post: vasileios13 πρόσθεσε 1 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τουλάχιστον,να το βγάλουμε από μέσα μας (όχι βρισιές).... Είναι τραγική η κατάσταση πλέον.... Τώρα που γράφω...σέρνεται το σύμπαν......Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasileios13 : 30-01-11 στις 18:10. Αιτία: auto merged post
-
30-01-11, 20:27 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #298
DiffProbe beta release. October 2009. Build 1002.
Shaper Detection Module.
Connected to server 217.163.1.100.
Estimating capacity:
Upstream: 650 Kbps.
Downstream: 3207 Kbps.
The measurement will take upto 2.5 minutes. Please wait.
Checking for traffic shapers:
Upstream: No shaper detected.
Median received rate: 634 Kbps.
Downstream: Burst size: 157-222 KB;
Shaping rate: 2725 Kbps.
Το προγραμματακι λεει λιγο οτι να ναι στην αρχη γιατι απο nvidia κατεβαζει κανονικα με 600-700 αλλα τα τορρεντ ποτε πανω απο 200..Πριν απο 1-2 βδομαδες ηταν στα 100..εστω τωρα το πηγαν στα 200
Περιοχη Τουμπα/Πυλαια Θεσσαλονικης.
Για αυτους που αμφιβαλουν :<
-
30-01-11, 21:34 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #299
Επειδή έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά πλέον, το πάγιο του ΟΤΕ για connx24+τηλεφωνία είναι
45.50€ + 15-κάτι€ πάγιο το μήνα, σύνολο 60-κάτι€ ή σκέτα 45.50€/μήνα;<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
30-01-11, 21:52 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #300
Σκέτα €45,5
Παρόμοια Θέματα
-
Νατα μας!! Traffic Shaping στα κρυφα?
Από CamClone στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-09, 01:29 -
Torrents + Traffic Shaping ναι η όχι
Από tolisp στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:08 -
Traffic shaping σε torrents;
Από kostasblack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 00:25 -
Υπάρχει ενδεχόμενο traffic shaping?
Από haris_led στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-07, 20:22 -
Traffic shaping με περιορισμο στα torrents?
Από Babylon5gr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-06, 22:49
Bookmarks