Εμφάνιση 61-75 από 664
-
25-12-10, 14:14 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #61
-
25-12-10, 15:02 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #62
Καλημερα στην παρεα και Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολοι.
Το ιδιο τορεντ χτες αργα το βραδυ το κατεβαζα με 1.7ΜΒ/sec και τωρα δεν πιανει πανω απο 170ΚΒ/sec.Κατι γινεται απο την μερια της ΗOL.Ουτε το utorrent φταιει οιυτε τιποτα.Δεν γινεται εδω και μια εβδομαδα σχεδον, αργα την νυχτα να πιανω φοβερες ταχυτητες και την ημερα να μην πιανει πανω απο 200ΚΒ/sec.
-
25-12-10, 16:49 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #63
Σήμερα κι εμένα πάνω απο 200 δεν ανεβάζει.
Μάλλον μαζεύτηκαν όλοι γύρω απ' το τζάκι και το PC και κατεβάζουν, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο γενικότερο πρόβλημα.
-
25-12-10, 17:05 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #64
-
25-12-10, 17:27 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #65
Χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο καταρχήν.
Οσο πάει όλο και περισσότεροι παρατηρούν να έχουν μειωμένες ταχύτητες από torents άρα κάτι παίζει.Προσωπικά εγω έχω και αυξομειώσεις ταχύτητας στο mtorrent σαν καρδιογράφημα.Eκεί που πάει να ανεβεί το speed πέφτει πάλι κάτω ....
-
25-12-10, 18:28 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #66
όχι, είπαμε τα torrents έχουν άλλη δομή. Για να κάνεις αντίστοιχη δοκιμή σε torrent με αυτή που κάνεις στον rs χρειάζεσαι private tracker με seedboxes. Γι' αυτό και έδωσα το ubuntu σε ποιό πάνω post, γιατί γίνεται seeded μέσα από πανεπιστημιακά δίκτυα.
Όταν το δοκιμάσεις λοιπόν, βάλε ολικές συνδέσεις κάτω από 40 για να τερματίσεις.
-
25-12-10, 23:44 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #67
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!
Όντος εδώ και 15 ημέρες το δίκτυο σέρνεται..
Αυτή την στιγμή κατεβάζω ένα torrent με 1022 seeds και έχω συνδεθεί με τους 44 και κατεβάζω με 36 kb/sec και το torrent του Linux κατεβαίνει με την φανταστική ταχύτητα των των 50kb/sec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γενικά στα 95% τα torrent αρχεία τα κατέβαζα πάντα με 600-610 kb/sec ενώ τώρα σε ώρες αιχμής το να πιάσει 200kb/sec θεωρείται θαύμα!
Δηλαδή τη άλλαξε ξαφνικά και… μπούκωσε το δίκτυο? Τόσοι χιλιάδες χρήστες ήρθαν ξαφνικά στην hol και μπούκωσε;
-
26-12-10, 03:03 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #68
Πάντως εμένα το πρόβλημα κράτησε μόλις λίγες ώρες και αποκαταστάθηκε κατεβάζοντας στο max στα torrents απο 1-2 boxes seeders στον γρηγορότερο tracker xωρίς 100αδες πεινασμένους leechers.
Δε νομίζω ότι είναι μπουκωμένο το δίκτυο της HOL. Ίσως κάποια γραμμή να είχε πέσει σήμερα, αλλα 2 χρόνια τώρα δε θυμάμαι ποτέ πρόβλημα μεγαλύτερο λίγων ωρών και αυτό όταν είχαν κοπεί οπτικές ινες για διάφορους λόγους.
Απλά ο κόσμος δεν ξέρει πώς να κατεβάσει και καταφεύγει σε άχρηστους ή free trackers νομίζοντας ότι όσο περισσότεροι συνδέονται τόσο καλύτερα.
-
26-12-10, 13:23 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #69
Eγω φιλε κατεβαζω απο private tracker.Aπο τον συγκεκριμενο τρακερ εδω και 2 χρονια οταν κατεβαζα καποιο τορεντ με πολλους seeders επιανα φοβερες ταχυτητες (περιπου 1600 ΚΒ/sec)
Kαι ξαφνικα εδω και μια εβδομαδα σε τετοια τορεντς με πολλους seeders τα κατεβαζω αργα την νυχτα παλι με φοβερη ταχυτητα και τα πρωινα η ταχυτητα δεν ανεβαινει πανω απο 200 ΚΒ/sec. Και το εχουν αναφερει αρκετα παιδια αυτο το προβλημα.
Τι εγινε ξαφνικα τα πρωινα και τα απογευματα και η ταχυτητα μενει κολλημενη τοσο χαμηλα;Τυχαια συνεβει αυτο και λεει η ταχυτητα απο μονη της πως τα απογευματα δεν θα ανεβαινω πανω απο 200 ΚΒ/sec ενω αργα τις νυχτες θα πιανω το maximum;
-
26-12-10, 15:25 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #70
zoug100 έχεις δίκιο.
Κι εμένα έπεσε πάλι η ταχύτητα σήμερα στο ίδιο ακριβώς torrent με τα ίδια boxes που δίνουν full σε μένα ως μοναδικό leecher.
Είτε το κόβουν επίτηδες λοιπόν απ' τη HOL στις ώρες αιχμής για να υπολειτουργήσει υποτυπωδώς το δίκτυο, είτε απλά έχουν μπουκώσει και σε ώρες αιχμής σέρνεται ο δίας.
Εμένα πάνω απο 100 δεν ανεβαίνει αυτή τη στιγμή.
-
26-12-10, 16:24 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #71
Μα φιλε μου δεν θα το καναμε θεμα χωρις λογο.
Εχω δοκιμασει αρκετα τορεντς απο private trackers καθως και εκεινη την διανομη ubuntu που εδωσε καποιος φιλος πιο πανω καθως και αλλες διανομες ubuntu που οταν τις κατεβαζω πιανω τρελες ταχυτητες, και τωρα με κανενα μα με κανενα τορεντ δεν παω πανω απο 180-200 ΚΒ/sec.
Kατι συμβαινει...Το τι ειναι δεν ειμαι τεχνικος να το ξερω. Παντως υπαρχει καποιο προβλημα, ειτε αυτο λεγεται μπουκωμα, ειτε λεγεται κοφτης ειτε δεν ξερω και εγω τι αλλο...Θα δουμε πως θα παει...
-
03-01-11, 23:43 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #72
Το thread το βρηκα κανοντας google Ηol torrent limit
Αυτο μας ελειπε να ειμαστε ξαφνικα ολοι τρελλοι που βλεπουμε cap στα ~230 ΚΒ/s
7 χρονια κατεβαζουμε απο adsl, τωρα θα μας μαθουνε οι ειδικοι για τα p2p τους private trackers κλπ
1ΜΒ/s επιανα και τωρα εχει ξεκαθαρο cap
αλλη ωρα στα 280, αλλη στα 250, τωρα στα 230.
ουτε αλλαγες, ουτε private trackers, ουτε το linux cd, oυτε τιποτα.
οτι και να βαλω σε torrents, εχει cap.
Την ιδια ωρα, αν βαλω να κατεβασω απο αμεσο downlad, εχει περιθωριο αλλα 600-700 KB/s επιπλεον...
-
04-01-11, 00:02 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #73
με πήραν πριν λίγο απ' τη HOL να μου πούνε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι αναβαθμίσεις και δεν προβλέπεται κάτι άλλο.
Μου πρότειναν τα κλασικά, να τρέξω το άχρηστο benchάκι απ' τον server τους λες και είμαι κανας άσχετος.
Οι real life συνθήκες παίζουν ρόλο. Εγώ προσωπικά αν δω να συνεχίζεται η κατάσταση θα διακόψω.
Μόλις η ωρα πήγε 11 το βράδυ έβγαλαν τον κόφτη και απ' τα 100kbytes/sec ανέβηκα στο max της ταχύτητας ( απο τον γρηγορότερο private tracker στον κόσμο που ελάχιστοι έχουν πρόσβαση και torrents που seedάρουν μόνο seedboxes με μοναδικό leecher εμένα.)
-
04-01-11, 00:12 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #74
Όντως η κατάσταση με τα torrents έτσι πάει πλέον.Μέχρι τις έντεκα-δώδεκα το βράδυ έχει ταβάνι, και μετά από ένα σημείο η ταχύτητα απογειώνεται....
@nikgr
Άμα όντως το εννοούνε αυτό που σου είπανε και δεν ήταν απλώς μια φτηνή δικαιολογία για να σε ξεφορτωθούν, ζήτω που καήκαμε....i5-12600K + Arctic Freezer 34 Duo || MSI Pro Z690-A DDR4 || G.Skill Ripjaws V 2x16GB 3600MHz || Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC || Samsung 970 Evo Plus 500GB || Dell S2721DGFA IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD || Logitech G502 Proteus
-
04-01-11, 02:04 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #75
Παρόμοια Θέματα
-
Νατα μας!! Traffic Shaping στα κρυφα?
Από CamClone στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-09, 01:29 -
Torrents + Traffic Shaping ναι η όχι
Από tolisp στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:08 -
Traffic shaping σε torrents;
Από kostasblack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 00:25 -
Υπάρχει ενδεχόμενο traffic shaping?
Από haris_led στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-07, 20:22 -
Traffic shaping με περιορισμο στα torrents?
Από Babylon5gr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-06, 22:49
Bookmarks