Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, από τις 13-12-2010 έμπαινε κόφτης από τις 11:πμ έως τις 11:00μμ στα torrents τα 200kb/s(private tracker), παράλληλα τα υπόλοιπα downloads δεν έπιαναν την μέγιστη ταχύτητα της γραμμής αλλά τουλάχιστον έφταναν τα 800kb/s.
Το διάστημα από τις 11:00μμ έως τις 11:00πμ η ταχύτητα στα torrents έπιανε κανονικά τα 1.2Mb/s.
Σήμερα παρατήρησα ότι ο κόφτης ενεργοποιήθηκε στις 13:00μμ.
Εμφάνιση 76-90 από 664
-
04-01-11, 15:28 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #76
-
04-01-11, 17:57 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #77
το είχαν κάνει και στο παρελθόν αυτό?
Για τόσο κάφρους μας έχουν?
-
05-01-11, 04:27 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #78
Παιδια συνεχίζεται ακομα αυτο το προβλημα στις ωρες αιχμης; Γιατι εχω μέρες να κατεβασω κατι τις "δυσκολες" ωρες και δεν εχω αποψη....
-
05-01-11, 11:07 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #79
-
05-01-11, 12:13 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #80
Πάντως και shaping να μην έβαζαν στις ωρες αιχμής πάλι σούρσιμο θα είχαμε. Είναι διαπιστωμένο το ότι έχουμε πήξει...
-
05-01-11, 15:48 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #81
Παιδιά, έχω τηλεφωνήσει στην υποστήριξη της Hol και τους παρατήρησα ότι τέτοια ταχύτητα δεν κάνει. Στην αρχή μου λέει ότι έχω λάθος ρύθμισες του υπολογιστή μου. Του λέω καλά, σήμερα στης 17μμ έχω λάθος ρύθμισες, και αύριο στης 8 πμ είναι εντάξει, πώς γίνεται αυτό;
Προσέξτε τώρα, με ρωτά σε πια ταχύτητα συνδέθηκε το ρουτερ. Του λέω κανονικά - 16-17. Οκ, λέει, τότε και δεν υπάρχει πρόβλημα. Πώς δεν υπάρχει, αφού για να κατεβάζω μια ταινία θέλω 4ς ώρες; Λέει ότι η ταχύτητα του p2p είναι εξαρτάτε από seeders, ναι λέω, συμφωνώ, αλλά όταν είναι 10χλ seeders και άνω, τι μπορεί να συμβεί; Και επίσης μέσω του VPN τρέχει όλα κανονικά, πώς μπορείτε να το εξηγήσετε; Λέει ότι η εταιρία είναι υποχρεωμένη να μας συνδέσει με άριστη ταχύτητα synchronization speed (ρουτερ – βάση) και από κει και πέρα όλα τα άλλα δεν τους πειράζει. Του λέω, όχι, κάνετε λάθος κύριε, αυτό που λέτε είναι εξαρτάται από ΟΤΕ, και εσείς είστε υποχρεωμένοι να μου δώσετε άριστη ταχύτητα ιντερνετ, και όχι σύνδεσης του εξοπλισμού… Και αυτό ήταν το τελευταίο που είπαμε, γιατί αυτός ο μ…ας έκλεισε την γραμμή.
Λοιπών. Αυτό το απάτη άλλο δεν γίνεται. Έχει κάποιος εμπειρία από καταγγελία σύμβασης με δικηγορικό τρόπο; Θέλω να τους γ..ω, βρε! Ούτε 1 δραχμή δεν να τους πληρώσω τώρα!
-
06-01-11, 14:50 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #82
Κατ'αρχην χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας..!!!
Λοιπον...το επιβεβαιωνω και εγω απο Ιωαννινα οτι σιγουρα υπαρχει κοφτης στα τορρεντς...
πριν λιγες μερες κατεβαζα απο private tracker μεχρι και με 1,7 mb/sec ...
αυτες τις μερες τουλαχιστον μεχρι καποια στιγμη το βραδυ δεν ξεπερναω με τιποτα τα 300-320 kb/sec...
και το ειρωνικο ειναι οτι με το τορρεντ ανοιχτο κατεβαζοντας με 300 σχεδον κανω ενα speeddtest και μου βγαζει ταχυτητες περιπου στα 11-12 Mbps !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ρουτερ μου ειναι κλειδωνει στα 19.200 - 19.400 .... !!!!!!!!
αρα υπαρχει διαθεσιμη ταχυτητα...αλλα δεν χρησιμοποιειται ολη απο το τορρεντ οπως πριν....
καλα δεν τα λεω???....για καντε και εσεις μια δοκιμη να κανετε ενα τεστ στην ταχυτητα σας με το τορρεντ ανοιχτο....
αντε και τα ξαναλεμε.....!!!
Υ.Γ. Δεν εχω παρει τηλεφωνο στην χολ ακομη....αλλα αν συνεχιστει σιγουρα θα το κανω....!!!!!
-
06-01-11, 17:00 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #83
-
06-01-11, 19:08 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #84
Νομική οδός δυστυχώς δεν υπάρχει. Τα συμβόλαια μας από τη στιγμή που γράφουν για μη εγγυημένη ταχύτητα τελείωσε, δεν μπορούμε νομικά να κάνουμε κάτι.
-
06-01-11, 19:21 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #85
Τότε κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε ως 5-8-2011,να πάμε αλλού....(στην περίπτωση μου)...!!!!
-
06-01-11, 19:38 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #86
-
06-01-11, 19:47 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #87
Υπάρχει και μια λύση ακόμα... με μια επιβάρυνση βέβαια αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αν πας σε σοβαρό πάροχο).
-
06-01-11, 20:00 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #88
παιδια νομικα δεν μπορειτε να τους κανετε τιποτα μα τιποτα απολυτως και σου λενε πολλυ απλα δεν εγγυωμαστε την ταχυτητα στα p2p και απο κει και περα τελος ακομα ειναι δυο φορες καλυμενοι αφου σου λενε ονομαστικη εως 24 οποτε παλι δεν μπορεις να κανεις τιποτα
........Auto merged post: asxetos_23 πρόσθεσε 0 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........
για πες μου ενα σοβαρο παροχο????
φιλικα παντα γιατι εγω μεχρι σημερα δεν εχω δει και κανεναΤελευταία επεξεργασία από το μέλος asxetos_23 : 06-01-11 στις 20:00. Αιτία: auto merged post
-
06-01-11, 21:06 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #89
και γω παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. παρατήρησα πως πάνω από 400kb/s δεν κατεβάζει. λέω πως θα μπούκωσε το ρούτερ. κάνω reset και δε γίνεται τίποτα. κλειδώνω στα 12Mbps. το θέμα είναι πως ακόμα και στα tests που κάνω (ή πάω να κατεβάσω κάνα αρχείο από site), δεν μπορώ να κατεβάσω παραπάνω από 400kb/s
αρχίζω και εκνευρίζομαι με αυτά που διαβάζω και μου συμβαίνουν. είμαι χρόνια στην hol και δεν είχα ποτέ μου κανένα πρόβλημα. μόλις πήρα τηλ και δήλωσα βλάβη. άμα μου πουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, σηκώνομαι και φεύγω χωρίς 2η σκέψη. εξάλλου τα έχω ξαναπεράσει στο παρελθόν αυτά.
-
06-01-11, 23:54 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #90
Εχετε δει οριο και σε ελληνικα torrent? Γιατι κατι τετοιο δε βγαζει νοημα απο αποψη εξοικονομησης bandwidth λογω GRIX.
Παρόμοια Θέματα
-
Νατα μας!! Traffic Shaping στα κρυφα?
Από CamClone στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-09, 01:29 -
Torrents + Traffic Shaping ναι η όχι
Από tolisp στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:08 -
Traffic shaping σε torrents;
Από kostasblack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 00:25 -
Υπάρχει ενδεχόμενο traffic shaping?
Από haris_led στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-07, 20:22 -
Traffic shaping με περιορισμο στα torrents?
Από Babylon5gr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-06, 22:49
Bookmarks