Πως μπορεί κάποιος να αποκαλεί αυτό το "προϊόν" λειτουργικό σύστημα?
Προφανώς ούτε η ίδια η Google δεν γνωρίζει τι έφτιαξε.
PS: Και φοβόμασταν το palladium...
Εμφάνιση 16-30 από 163
-
20-11-09, 09:06 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #16
-
20-11-09, 10:43 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #17
-
20-11-09, 10:50 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #18
Καλά αυτό με τα προσωπικά δεδομένα έχει καταντήσει αστεία καραμέλα!!
Δηλαδή κανείς σας πλέον δεν έχει hotmail ή gmail επειδή έχει "θέμα" με τα προσωπικά του δεδομένα;;
Όλοι σας έχετε τα απόρρητα μυστικά που φοβάστε μην τα πάρει η google ή ο εκάστοτε provider;;;
Το cloud computing είναι το μέλλον και όσο για τις ανησυχίες κάποιων για το αν μένουν χωρίς σύνδεση πως θα έχουν υπολογιστή να αναφέρω ότι προσωπικά πιο συχνά τα τελευταία 3 χρόνια είχα διακοπές ρεύματος παρά internet.
Προσωπικά με βρίσκει θετικό το γεγονός να έχω κάποια προγράμματα με τις ρυθμίσεις που θέλω εγώ και με κάποια δεδομένα δικά μου σε όποιον υπολογιστή και αν βρεθώ, όπως γίνεται τώρα με τα bookmarks μου που μπορώ να τα έχω παντού μέσα από το sync της google στο gmail account μου.
Τα πάντα βέβαια έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός.
+1 από μένα λοιπόν για την κίνηση, το αποτέλεσμα θα το δούμε σε κάννα χρόνο.Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...
-
20-11-09, 10:52 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #19
Καλά ξεκολλάτε λίγο που πέσατε να το φάτε..
Δεν βγήκε να πει "έβγαλα το δικό μου OS, πετάξτε τα windows και ότι άλλο έχετε και τώρα πια χρειάζεστε μόνο αυτό".
Για θυμίστε μου λίγο, ποιά ήταν η προηγούμενη πραγματικά μεγάλη καινοτομία στα λειτουργικά??
Για θυμίστε μου, πόσους γνωρίζετε που πραγματικά δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο με τον Η/Υ τους εκτός από αυτά που δείχνει η google? Πόσοι από αυτούς έχουν laptops χωρίς να τα χρειάζονται, τα πλήρωσαν άσκοπα και τους δυσκολεύουν κι αποπάνω γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ όλα αυτά που μπορεί να κάνει ένας Η/Υ με windows-linux-MacOS??
Πόσοι θα είναι χαρούμενοι που επιτέλους θα ανοίγουν ένα laptopάκι και θα κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν?
Όσον αφορά τους ξερόλες που το αφόρισαν σαν OS: Ξαναμαναξεκολλάτε. Κανονικότατο OS είναι, όπως είναι και αυτό που έχει το κινητό σου τηλέφωνο. Εκεί γιατί δεν διαμαρτύρεσαι που κάνει μόνο 5-10 δουλειές και τίποτε άλλο?
Δεν περνάει όλος ο κόσμος τη ζωή του μπροστά σε servers και κώδικα, επανέλθετε στον κόσμο και να κρίνετε κάτι όπως θα το κρίνει το αγοραστικό του κοινό, που σε καμία περίπτωση δεν είστε-είμαστε.
Και ναι, μπορεί να είναι ένα μάτσο χάλια, σιγά τα αυγά, πολύ κουβέντα για το τίποτα. Αλλά για να το πω, πρώτα θα δω τη γυναίκα μου να το χρησιμοποιεί.
-
20-11-09, 10:57 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #20
εγω παντως δεν ηξερα τον λογο που δεν πηγαινα ταβερνα μεχρι τωρα..... αλλα απο τον αλλο χρονο....ανετα.
-
20-11-09, 11:10 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #21
Μα δεν σκοπεύω
Και έχεις σύνδεση και μέσα από το λεωφορείο ή το τρένο, σε κάθε σημείο της πόλης, ίσως και στην επαρχεία; Δεν νομίζω. Αλλά ο σκοπός του netbook υποτίθεται ότι δεν είναι να μένει στο σπίτι με την αξιόπιστη DSL, αλλά να το έχεις μαζί σου.
........Auto merged post: Skaf πρόσθεσε 3 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κινητό με έναν υπολογιστή (έστω και netbook).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 20-11-09 στις 11:11. Αιτία: auto merged post
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
20-11-09, 11:11 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #22
Το Chrome OS έχει σχεδιαστεί έχοντας τα netbooks κατά νου, ωστόσο ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, εκτιμά ότι θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές. Μέσω της συνεργασίας της με πολλούς κατασκευαστές hardware η Google θέλει να διασφαλίσει ότι θα υποστηρίζονται πολύ καλύτερα. Αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα τη Microsoft που με τα Windows XP ηγείται στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων για netbooks.
-
20-11-09, 11:32 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #23- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
20-11-09, 11:39 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #24
-
20-11-09, 11:47 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #25
H Google έχει δείξει επανειλημμένα ότι έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες κι επομένως όσο "απλό" κι αν φαίνεται αυτό το λειτουργικό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει κάποιο σημαντικό target group. Και όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες, ελάχιστα πράγματα χρειάζεται πια να κάνει ένας απλός χρήστης Η/Υ που ίσως δεν καλύπτονται από ένα λειτουργικό σαν κι αυτό.
-
20-11-09, 11:51 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #26
Μακάρι να δουλέψει σωστά σε ΟΛΑ τα μηχανήματα γιατί η πολιτική hardware-sofware,μου θυμίζει λίγο Apple.
-
20-11-09, 11:52 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #27
Εμένα προσωπικά με έχει απογοητεύσει το όλο concept της google...
Για να δούμε τι θα δούμε. Για να το έβγαλαν μάλλον θα έχουν κάνει έρευνα
αγοράς και λογικά θα υπάρχει ένα σημαντικό target group.
-
20-11-09, 11:54 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #28
Ο antoine και ο konc τα έγραψαν πολύ όμορφα.
Το Chrome OS ίναι ό,τι πιο user friendly για τον απλό χρήστη. Λιγότερο υλικό και λογισμικό hosted στο δικό μας υπολογιστή, σημαίνει λιγότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και περισσότερο χρόνο για αυτή καθεαυτή χρήση. Το κακό είναι ότι σε καμία δεκαετία που θα εδραιωθεί η χρήση τερματικών, θα χρεώνεται αδρά, αυτό που τώρα θα δοθεί δωρεάν.
Και οι γραφομηχανές λειτουργούσαν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά κάποια στιγμή ο κόσμος τις πέταξε και προτίμησε να γράφει κείμενα στον υπολογιστή κι ας είναι δέσμιος της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Ακόμα κι όσοι έχουν τον υπολογιστή μόνο ως κειμενογράφο.
Προσωπικά μου είναι ελάχιστα χρήσιμος ένας υπολογιστής χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχει κόσμος που παίρνει υπολογιστή μόνο για το διαδίκτυο (msn, facebook, youtube, email, αναζήτηση πληροφοριών και αγορές). Πιστεύω ότι το μέλλον αναδιπλώνεται πλέον γρήγορα και όσοι δεν το κοιτάνε κατάματα, είτε θα χάσουν δρόμο, είτε θα γίνουν γραφικοί μετά από μία δεκαετία με την εμμονή στα home hosted συστήματα.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
20-11-09, 11:56 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #29
Θα μου αρεσε να την δω να προστιθεται στο distrowatch. Ξερω οτι ειναι stripped, read-only, internet kiosk, (μαλλον) χωρις terminal αλλα δεν παυει να βασιζεται σε linux kernel αρα θεωρητικα θα μπορουσε ))
-
20-11-09, 12:02 Απάντηση: H Google έκανε την πρώτη παρουσίαση του Chrome OS #30
άθλιο.
Η google υποτιμά την νοημοσύνη τουλάχιστον όσων γνωρίζουν τι είναι το web. Για τους υπόλοιπους υποθέτω οτι είναι ο,τι καλύτερο.
Παρόμοια Θέματα
-
H Google κυκλοφόρησε την νέα stable έκδοση του Chrome 3.0
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 68Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-09, 01:22 -
Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις 19.00
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-09, 08:51 -
Google-Sony: Συμφωνία για την διάθεση του Chrome μαζί με υπολογιστές Sony
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-09, 03:05 -
Google: Κυκλοφόρησε ο Chrome 1.0, αφήνοντας πίσω του την beta εποχή
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 70Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-09, 09:25 -
Πρώτη παρουσίαση του Leopard.
Από kadronarxis στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-06, 02:32
Bookmarks