Σελ. 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12347 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 163
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πως μπορεί κάποιος να αποκαλεί αυτό το "προϊόν" λειτουργικό σύστημα?
    Προφανώς ούτε η ίδια η Google δεν γνωρίζει τι έφτιαξε.

PS: Και φοβόμασταν το palladium...

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από το Chrome OS.
    Άλλη μια Linux specific stripped διανομή, για να κάνεις μέσω browser 2-3 πραγματάκια.
    Χασμουρήθηκα.
    Δυστηχως ετσι φαινεται.
    Quality is not an act, it is a habit.

Περιοχή
    Άλιμος, Αθήνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H1600
    Καλά αυτό με τα προσωπικά δεδομένα έχει καταντήσει αστεία καραμέλα!!

Δηλαδή κανείς σας πλέον δεν έχει hotmail ή gmail επειδή έχει "θέμα" με τα προσωπικά του δεδομένα;;

Όλοι σας έχετε τα απόρρητα μυστικά που φοβάστε μην τα πάρει η google ή ο εκάστοτε provider;;;
    Το cloud computing είναι το μέλλον και όσο για τις ανησυχίες κάποιων για το αν μένουν χωρίς σύνδεση πως θα έχουν υπολογιστή να αναφέρω ότι προσωπικά πιο συχνά τα τελευταία 3 χρόνια είχα διακοπές ρεύματος παρά internet.

Προσωπικά με βρίσκει θετικό το γεγονός να έχω κάποια προγράμματα με τις ρυθμίσεις που θέλω εγώ και με κάποια δεδομένα δικά μου σε όποιον υπολογιστή και αν βρεθώ, όπως γίνεται τώρα με τα bookmarks μου που μπορώ να τα έχω παντού μέσα από το sync της google στο gmail account μου.

Τα πάντα βέβαια έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός.

+1 από μένα λοιπόν για την κίνηση, το αποτέλεσμα θα το δούμε σε κάννα χρόνο.
    Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    SpeedportEntry 2i
    Καλά ξεκολλάτε λίγο που πέσατε να το φάτε..
    Δεν βγήκε να πει "έβγαλα το δικό μου OS, πετάξτε τα windows και ότι άλλο έχετε και τώρα πια χρειάζεστε μόνο αυτό".
    Για θυμίστε μου λίγο, ποιά ήταν η προηγούμενη πραγματικά μεγάλη καινοτομία στα λειτουργικά??
    Για θυμίστε μου, πόσους γνωρίζετε που πραγματικά δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο με τον Η/Υ τους εκτός από αυτά που δείχνει η google? Πόσοι από αυτούς έχουν laptops χωρίς να τα χρειάζονται, τα πλήρωσαν άσκοπα και τους δυσκολεύουν κι αποπάνω γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ όλα αυτά που μπορεί να κάνει ένας Η/Υ με windows-linux-MacOS??
    Πόσοι θα είναι χαρούμενοι που επιτέλους θα ανοίγουν ένα laptopάκι και θα κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν?

Όσον αφορά τους ξερόλες που το αφόρισαν σαν OS: Ξαναμαναξεκολλάτε. Κανονικότατο OS είναι, όπως είναι και αυτό που έχει το κινητό σου τηλέφωνο. Εκεί γιατί δεν διαμαρτύρεσαι που κάνει μόνο 5-10 δουλειές και τίποτε άλλο?
    Δεν περνάει όλος ο κόσμος τη ζωή του μπροστά σε servers και κώδικα, επανέλθετε στον κόσμο και να κρίνετε κάτι όπως θα το κρίνει το αγοραστικό του κοινό, που σε καμία περίπτωση δεν είστε-είμαστε.

Και ναι, μπορεί να είναι ένα μάτσο χάλια, σιγά τα αυγά, πολύ κουβέντα για το τίποτα. Αλλά για να το πω, πρώτα θα δω τη γυναίκα μου να το χρησιμοποιεί.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    εγω παντως δεν ηξερα τον λογο που δεν πηγαινα ταβερνα μεχρι τωρα..... αλλα απο τον αλλο χρονο....ανετα.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το "χαζοκούτι" σου, θα μπορεί να τρέξει Chrome OS ;
    Ο λόγος που στο "χαζοκούτι" θα έβαζες ένα τέτοιο πράγμα σαν το ChromeOS είναι ;;
    Μα δεν σκοπεύω
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antoine Εμφάνιση μηνυμάτων
    (...)
    Το cloud computing είναι το μέλλον και όσο για τις ανησυχίες κάποιων για το αν μένουν χωρίς σύνδεση πως θα έχουν υπολογιστή να αναφέρω ότι προσωπικά πιο συχνά τα τελευταία 3 χρόνια είχα διακοπές ρεύματος παρά internet.
    (...)
    Και έχεις σύνδεση και μέσα από το λεωφορείο ή το τρένο, σε κάθε σημείο της πόλης, ίσως και στην επαρχεία; Δεν νομίζω. Αλλά ο σκοπός του netbook υποτίθεται ότι δεν είναι να μένει στο σπίτι με την αξιόπιστη DSL, αλλά να το έχεις μαζί σου.

........Auto merged post: Skaf πρόσθεσε 3 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konc Εμφάνιση μηνυμάτων
    (...)
    Όσον αφορά τους ξερόλες που το αφόρισαν σαν OS: Ξαναμαναξεκολλάτε. Κανονικότατο OS είναι, όπως είναι και αυτό που έχει το κινητό σου τηλέφωνο. Εκεί γιατί δεν διαμαρτύρεσαι που κάνει μόνο 5-10 δουλειές και τίποτε άλλο?
    (...)
    Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κινητό με έναν υπολογιστή (έστω και netbook).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 20-11-09 στις 11:11. Αιτία: auto merged post
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Περιοχή
    Πελοπόννησος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Wind
    Το Chrome OS έχει σχεδιαστεί έχοντας τα netbooks κατά νου, ωστόσο ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, εκτιμά ότι θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές. Μέσω της συνεργασίας της με πολλούς κατασκευαστές hardware η Google θέλει να διασφαλίσει ότι θα υποστηρίζονται πολύ καλύτερα. Αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα τη Microsoft που με τα Windows XP ηγείται στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων για netbooks.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antoine Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά αυτό με τα προσωπικά δεδομένα έχει καταντήσει αστεία καραμέλα!!

Δηλαδή κανείς σας πλέον δεν έχει hotmail ή gmail επειδή έχει "θέμα" με τα προσωπικά του δεδομένα;;

Όλοι σας έχετε τα απόρρητα μυστικά που φοβάστε μην τα πάρει η google ή ο εκάστοτε provider;;;
    (...)
    Οπότε, αφού έχουν ήδη τα e-mail μας, να τους δώσουμε απλόχερα και όλα τα υπόλοιπα;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΝΩΣΣΟΣ
    SNR / Attn
    19.5(dB) / 34.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Chrome OS εκτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα από τον Chrome browser. Μέσω του concept των Application Tabs, κάθε εφαρμογή μπορεί να τρέξει σε ένα tab του browser.
    Φαντάζομαι λοιπόν κι εγώ τις αρχές να κατηγορούν τη google για παραβίαση των αντι-μονοπωλιακών νόμων και να απαιτούν το ξήλωμα του chrome browser από το λειτουργικό της.
    εκτός από ροζ υπάρχουν και άλλα χρώματα??

Downloads
    0
    Uploads
    0
    H Google έχει δείξει επανειλημμένα ότι έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες κι επομένως όσο "απλό" κι αν φαίνεται αυτό το λειτουργικό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει κάποιο σημαντικό target group. Και όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες, ελάχιστα πράγματα χρειάζεται πια να κάνει ένας απλός χρήστης Η/Υ που ίσως δεν καλύπτονται από ένα λειτουργικό σαν κι αυτό.

Το avatar του μέλους atheatos
    atheatos Guest
    Μακάρι να δουλέψει σωστά σε ΟΛΑ τα μηχανήματα γιατί η πολιτική hardware-sofware,μου θυμίζει λίγο Apple.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Εμένα προσωπικά με έχει απογοητεύσει το όλο concept της google...
    Για να δούμε τι θα δούμε. Για να το έβγαλαν μάλλον θα έχουν κάνει έρευνα
    αγοράς και λογικά θα υπάρχει ένα σημαντικό target group.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Ο antoine και ο konc τα έγραψαν πολύ όμορφα.

Το Chrome OS ίναι ό,τι πιο user friendly για τον απλό χρήστη. Λιγότερο υλικό και λογισμικό hosted στο δικό μας υπολογιστή, σημαίνει λιγότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και περισσότερο χρόνο για αυτή καθεαυτή χρήση. Το κακό είναι ότι σε καμία δεκαετία που θα εδραιωθεί η χρήση τερματικών, θα χρεώνεται αδρά, αυτό που τώρα θα δοθεί δωρεάν.

Και οι γραφομηχανές λειτουργούσαν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά κάποια στιγμή ο κόσμος τις πέταξε και προτίμησε να γράφει κείμενα στον υπολογιστή κι ας είναι δέσμιος της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Ακόμα κι όσοι έχουν τον υπολογιστή μόνο ως κειμενογράφο.

Προσωπικά μου είναι ελάχιστα χρήσιμος ένας υπολογιστής χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχει κόσμος που παίρνει υπολογιστή μόνο για το διαδίκτυο (msn, facebook, youtube, email, αναζήτηση πληροφοριών και αγορές). Πιστεύω ότι το μέλλον αναδιπλώνεται πλέον γρήγορα και όσοι δεν το κοιτάνε κατάματα, είτε θα χάσουν δρόμο, είτε θα γίνουν γραφικοί μετά από μία δεκαετία με την εμμονή στα home hosted συστήματα.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    D-Link G624T
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Θα μου αρεσε να την δω να προστιθεται στο distrowatch. Ξερω οτι ειναι stripped, read-only, internet kiosk, (μαλλον) χωρις terminal αλλα δεν παυει να βασιζεται σε linux kernel αρα θεωρητικα θα μπορουσε ))

Το avatar του μέλους mcpillager
    mcpillager Guest
    άθλιο.
    Η google υποτιμά την νοημοσύνη τουλάχιστον όσων γνωρίζουν τι είναι το web. Για τους υπόλοιπους υποθέτω οτι είναι ο,τι καλύτερο.

Σελ. 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12347 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 68
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-09, 01:22
  2. Μηνύματα: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-09, 08:51
  3. Μηνύματα: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-09, 03:05
  4. Μηνύματα: 70
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-09, 09:25
  5. Πρώτη παρουσίαση του Leopard.
    Από kadronarxis στο φόρουμ Apple Hardware και Software