Γεια χαρα σε όλους.
Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω capture audio απο stream?? Λογικά θέλω κάπιο πρόγραμμα το οποίο θα "ακουει" τί παιζει εκείνη την ώρα (από τα ηχεία μου) και θα το κάνει encode σε mp3.
Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι??
Ευχαριστώ
Ιάσονας
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Capture audio απο stream
-
15-03-06, 23:25 Capture audio απο stream #1
-
16-03-06, 01:12 #2
Κοίτα για το Audio Streamer! Κάνει αυτό που ζητάς για διαφορα format εκπεμπόμενο σε stream ήχου.
. People like you
. You live in a dream world
. You despise the outside
. And you fear you're the next one
-
20-03-06, 11:10 #3
Σε ευχαριστώ mastermind αν και δεν ειναι αυτο ακριβως που χρειάζομαι. Το συγκεκριμένο προγραμμα απλα μπορει να γραψει καποιες εκπομπες απο web radios. Ουσιαστικά εγώ θέλω να μπορέσω να γράψω audio streaming πχ. (*.rm) files... Για παράδειγμα ενα μουσικο αρχειο το οποιο ειναι μονο για streaming. Θελω ενα προγραμμα το οποιο θα "ακουει" την μουσική που παίζει στον υπολογιστη μου. Σαν το line out αλλα σε software....
Ευχαριστώ!
-
20-03-06, 11:53 #4
Κανεις το εξης:
Πας στον πινακα ελεγχου ->Ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης ->πας στο tab ηχος και μετα πατας το ενταση αλλα το δευτερο. Οχι το πρωτο. Στο pop up που θα σ'ανοιξει τικαρεις το Stereo Mixer και ανοιγεις την ενταση στο τερμα.
Μολις το κανεις αυτο, εισαι ετοιμος να ηχογραφησεις οτιδιποτε παιζει στο pc με οποιο προγραμμα εγγραφης ηχου σε βολευει.
Αν δεν χρησιμοποιεις καποιο εχουνε ενα built in τα XP. Θα το βρεις ειτε στο Start -> all programs ->Βοηθηματα -> Διασκεδαση -> Ηχογραφηση , ειτε στο Program Files\Windows\System32\sndrec32.exe
Παρόμοια Θέματα
-
Audio Stream Host
Από Founes στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-07, 13:02 -
audio and video stream μεσω win media encoder
Από dimosl στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-06, 14:00 -
sna it 5.0 & real audio player capture,γίνεται?
Από aetherovamon στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-04, 11:36
Bookmarks