μενω π. φαληρο, εχω ISDN γραμμη και οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχει ουτε 1 πορτα, και επειδη το pc μενει πολλες ωρες online και ο λογαριασμος ερχεται βαρβατος, ειπα να κανω την κινηση, γιαυτο πηρα την "μεγαλη" αποφαση να κανω την γραμμη PSTN αφου δεν χρησιμοποιω ετσι και αλλιως την δευτερη, ερωτηση, κανω καλα? αφου λοιπον το κανω αυτο μετα θα κανω και την αιτηση στον οτε για να τελειωνουμε (για 384), να παω κατευθειαν στον οτε? η να παρω 134? τι ειναι πιο γρηγορο?, οσο για isp λεω για tellas, ιδωμεν, επισης για modem λεω να παρω το 650H(PSTN Model), ελπιζω να πανε ολα καλα, το μονο που με καθυστερει ειναι οτι πρεπει να εχω εξουσιοδοτηση γιατι η γραμμη δεν ειναι στο ονομα μου.
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
08-01-04, 03:58 δειλα δειλα κανω και εγω την αρχη #1
-
08-01-04, 05:29 #2
Και εγώ στην ίδια κατηγορία παίζω (isdn, πάω για pstn κλπ..). Οι isdn πόρτες θα αργήσουν πολύ λένε, κάτι έχει ακουστεί για τέλη Μαρτίου σε πολλές περιοχές.
Άμα δε χρησιμοποιείς τη δεύτερη γραμμή φυσικά και κάνεις καλά! Εδώ στο σπίτι μου την ψιλοχρησιμοποιούμε και πάλι αποφασίσαμε να την ξανακάνουμε απλή για να βάλω dsl. Μία συμβουλή επι αυτού (που έχω ακούσει στο φόρουμ) - καλύτερα είναι να πάμε τα netmod μας μόνοι μας στον ΟΤΕ (αφότου βέβαια πάρουμε τηλ.) για να μας την αλλάξουν γρήγορα σε pstn, διαφορετικά η διαδικασία είναι αίτηση --> 3 μέρες μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί μας οι τεχνικοί --> μέχρι και μία βδομάδα μέχρι να έρθουν να πάρουν το netmod και να κάνουν τη μετατροπή. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο περισσότερος χρόνος φεύγει έτσι, άρα πάμε τα netmod μας και ησυχάζουμε.
Μη ξεχάσεις να πας κάποια στιγμή (αφού σου ενεργοποιήσουν την γραμμή dsl) σε ένα oteshop (ή στον ίδιο τον ΟΤΕ) να πάρεις το ΔΩΡΕΑΝ splitter σου (κάποιος εδωμέσα αν θυμάμαι καλά πλήρωσε την άγνοια του --> και το splitter)
Η εγκατάσταση απ όσα ακούω δε πρέπει να είναι και τπτ το ιδιαίτερο. Άρα μπορείς να δηλώσεις στην αίτηση του ΟΤΕ οτι θα κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση και να γλιτώσεις τα 50Ε της.
Όσο για το modem κοίτα πρώτα σε τι dslam δουλεύει η περιοχή σου και ανάλογα κινήσου για modem (το λέω επειδή δε δουλεύουν όλα με όλα). Στο φορουμ βλέπω πάντως να προτιμούνται τα zyxel και τα d-link.
Για isp's είναι μία μεγάλη ιστορία.. Ψάξε, ψάξε, ψάξε..
Πάντως πρωτού κάνεις επιλογές ρίξε μία γερή ματιά στα φορουμ, θα βρεις πολλές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκικαι να σου απαντήσουν και άλλοι που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία
Παρόμοια Θέματα
-
Αντε πάλι από την αρχή... Κι άλλο πρόβλημα με την Vivodi....
Από Gigas στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-07, 16:44 -
Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;
Από grtt στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 10:37 -
94% και παλι απο την αρχη!
Από civil στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-07, 19:19 -
να κανω ετησια σύνδεση hol 6+6 η να κανω αοριστου και να αγορασω εγω τον εξοπλισμο
Από kozanitis_1 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-05, 02:48 -
Ε να μην κανω κι εγω 1-2 ερωτησουλες...;
Από Radiant στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-02, 23:11
Bookmarks