τι να κανει κανεις τα χρονια εμπειριας αν απανταει προσβλητικα χωρις λογικη και χωρις επιχειρηματα
και ποση ειλικρινεια και εμπειρια εχει καποιος λασπολογωντας με προφανη σκοπο να εκνευρισει τους συμφορουμιτες να γινει χαμος και να κλειδωθει το θεμα. μου κανει εντυπωση που σχεδον σε καθε θεμα σχετικο με καταγγελια και παραπονα σε ολα τα φορουμ παντου στον κοσμο αυτη ειναι η πιο πιθανη εξελιξη
ναι οντως με επιασες εχω σκοπο να κλεισω την acer ειμαι πρακτορας της toshiba και ο τελικος σκοπος μου ειναι να μην πουληθει κανενα acer ξανα ποτε στον κοσμο και οσα μεινουν να γινουν ανταλλακτικα για τα fujitsu siemens.
τωρα σχετικα με το να προσεχω που παταω και τα περι κουτσομπολα του δρομου απορω που τα ειδες και τι κερδιζεις με τοσο αθλιους χαρακτηρισμους και γελοιοτητες και απειλες και επικλησεις στους moderator. πες μου πραγματικα που κανω δυσφημιση. αν δεις και στο κειμενο της καταγγελιας μια χαρα επισημο ηταν και στα υπολοιπα σχολια μου εχω προσεξει διπλα και τριπλα τους χαρακτηρισμους μου.
και στην τελικη οτι εγινε σχετικα με την περιπτωση μου την acer και την ΓΓ Καταναλωτη ειναι οτι πρεπει να γινεται καθε φορα.
τωρα αν εσυ λασπολογεις με κατηγοριες περι ρεβανσισμου και αορατες απειλες δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα οπως και οι υπολοιποι συμφορουμιτες.
αλλα φοβαμαι οτι θα περασει το δικο σου και θα κλειδωθει το θεμα.
περα απο αυτα οπως λες περι προσδοκιων η προσδοκια ειναι μια. να δουλευει. και αν δεν δουλευει να το κανουν να δουλευει αμεσα στο μετρο που καθοριζεται απο την νομοθεσια.
Εμφάνιση 91-105 από 105
-
16-12-09, 02:41 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #91
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goldeneye215 : 16-12-09 στις 02:50.
-
16-12-09, 03:01 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #92
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Εγώ λέω οι προσωπικές πλέον αντιπαραθέσεις να σταματήσουν.
Ανυπόγραφος
-
16-12-09, 11:00 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #93
εχεις απολυτο δικιο
αυτο που πρεπει να μεινει σε ολους απο την ιστορια αυτη ειναι οτι οι οργανισμοι προστασιας του καταναλωτη εχουν δυναμη και οτι αν καποιος εχει αδικηθει με νομιμο και ηρεμο τροπο μπορει να αποζημιωθει με συμμαχο παντα αυτους τους οργανισμους την νομιμοτητα και την λογικη.
-
16-12-09, 11:02 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #94
Εμένα κάποιος που είναι τόσο πολύ ευχαριστημένος από την ACER μπορεί να με βοηθήσει να αντικαταστήσω το laptop που τους πήγα για επισκευή στης 19/10 και ακόμα δεν έχουν παραλάβει το ανταλλακτικό;
-
16-12-09, 11:17 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #95
-
16-12-09, 12:14 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #96
Έστειλα email στο INKA αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση.
-
16-12-09, 14:48 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #97
-
16-12-09, 20:45 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #98
οχι στον ΙΝΚΑ στην γενικη γραμματεια καταναλωτη και στο υπουργειο αναπτυξης να απευθυνθεις γιατι οι ανθρωποι δεν παιζονται και δεν αστειευονται. ειναι οι μονοι που οι εταιριες φοβουνται και δρουν αμεσα στην κυριολεξια. εγω ετσι εβγαλα ακρη. και μονο στο ακουσμα καταγγελια στην ΓΓ καταναλωτη ολα γινονται πιο ευκολα. επισης απευθυνσου στην αντιστοιχη ευρωπαικη υπηρεσια αν δεν δεις φως (που δεν νομιζω να χρειαστει).
καλα ξεμπερδεματα.
-
16-12-09, 22:51 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #99
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
ακόμα με τα προβλήματα ρε πεδία
-
10-01-10, 12:39 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #100
τελικα τι εγινε με την περιπτωση σου εβγαλες ακρη; και αν ναι τι εγινε;
τελικα αυτα που απεσυραν απο την ευρωπη τα εστειλαν στην αμερικη και να τα αποτελεσματα (προσφατα κυκλοφορησαν τα timeline επισημα στην αμερικη) http://www.engadget.com/2010/01/09/a...disco-inferno/ και http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml10/10103.html . Συγχαρητηρια στον κολοσσο αυτο της αγορας υπολογιστων.
δυστυχως ακομα και αυτο που μου εδωσαν για αντικατασταση οταν ειναι στην μπαταρια τρεμοπαιζει το backlit της οθονης κα ακουγεται ενας θορυβος αραια και που οπως κανει ενα αυτοκινητο οταν το σβησεις και κρυωνει σιγα σιγα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goldeneye215 : 10-01-10 στις 13:06.
-
03-03-10, 21:35 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #101
Καλα οι ανθρωποι δεν υπαρχουν. Με πηραν τηλεφωνο για να παρω πισω και το παλιο λαπτοπ που εστειλα για την ανακληση (3810 Τ επισκευασμενο) γιατι πιανει χωρο στην αποθηκη τους...
ελεος.
-
03-03-10, 21:49 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #102
Καμία γκαρσονιέρα θα έχουν για αποθήκη
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
05-03-10, 00:44 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #103
πηγα σημερα να το παρω και δεν μου το διναν γιατι πηρα λαπτοπ αντικαταστασης (αν και σε ερωτηση μου αρχικα με διαβεβαιωσαν οτι δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο). ηταν φυσικα ανεπισκευαστο (αν και με ειχαν ειδοποιησει 3 φορες οτι ειναι ετοιμο) και μου ειπαν οτι συνεννοηθηκαν λαθος και οτι θα το εστελναν πισω σημερα και απορουσαν πως δεν πηγε ακομα μετα απο 3 μηνες (κατι μου λεει οτι καποιος θα το σουφρωσει εκει μεσα).
καλεσα μετα την υπευθυνη που με ειδοποιησε να το παραλαβω και την ρωτησα αν περνιουνται για σοβαρη εταιρια και αν ειναι εξυπναδα να ταλαιπωρουν τον κοσμο με τις ασυνεννοησιες τους και τα μπαλωσε και ειπε θα με καλουσε σε λιγο. ακομα με καλει...
μαλλον θα τριτωσει το κακο με τις καταγγελιες γιατι και η CPI παει γυρευοντας αισχος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goldeneye215 : 05-03-10 στις 11:18.
-
05-03-10, 16:06 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #104
Γενικα η acer χρησιμοποιει παμφτηνα εξαρτηματα στη συναρμολογηση για να ριξει το κοστος και για να εχει αυτες τις χαμηλες τιμες ομως με τραγικα αποτελεσματα!
Και η δικια μου εμπειρια απο ACER laptop και Ελληνικο service ειναι απογοητευτικη και ειναι ενας βασικοτατος λογος ωστε να μην ξαναγορασω ποτε προιον της εταιρειας!
Πανακριβο λαπτοπ μετα τον 1ο χρονο παρουσιασε τεραστεια προβληματα
Το σερβις στον Ταυρο τραγικο, πανω απο 1 μηνα για επισκευη και παρολο τις πιεσεις και παλι δουλεια δεν εγινε!
Μετα απο 2 περιπου χρονια το παρατησα χανοντας και καποια αρχεια αφου μια μερα ξαφνικα δεν ξανανοιξε ποτε.
ΜΑΚΡΙΑ!
Καλυτερα να δωσω 100-200 ευρω παραπανω και να παρω κατι καλο παρα acer!
Ειναι απο τις ελαχιστες μαρκες ηλεκτρονικων προιοντων που με οσους γνωστους εχω μιλησει ειναι δυσαρεστημενοι για τα προιοντα! Συμπτωση?
-
06-03-10, 20:25 Απάντηση: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebo #105
καμμια συμπτωση ειναι για κλαμματα οι ανθρωποι.
και φαντασου ακουσα 3 ατομα που πραγματικα δεν ειχαν προβλημα με acer για πολυ καιρο (ποσο τυχεροι ηταν) πρωτου το αγορασω καθως ειχα επιφυλαξεις
Παρόμοια Θέματα
-
Hack σε site του ΥΠΕΠΘ (Γενική Γραμματεία Δια Βίου Εκπαίδευσης)
Από julian στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-09, 00:49 -
Ανάκληση μπαταριών φορητών υπολογιστών Hp & Compaq
Από nnn στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-09, 14:00 -
Προτάσεις για τον διάλογο του adslgr με την Γενική Γραμματεία του ΥΜΕ
Από nm96027 στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 18:15 -
Ανάκληση 340000 μπαταριών φορητών υπολογιστών από την Toshiba
Από Lefh στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-06, 13:24 -
Καταγγελία - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Από balander στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-05, 00:29
Bookmarks