TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,
εχει προσφορα ο κοτσοβολος μια toshiba camileo s10 me 88 ευρω,,
δεν εχει ζοομ οπτικο,,
δεν εχω γνωσεις για βιντεοκαμερα,, τα φωτα σας αδερφια,,![]()
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
04-12-09, 18:29 Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #1
-
04-12-09, 18:33 Απάντηση: TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,, #2
Χωρίς οπτικό ζουμ μην πάρεις.
-
05-12-09, 10:03 Απάντηση: TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,, #3
Έχω το πιο μεγάλο αδελφάκι της (H10, €169 από ηλεκτρονική βλέπω έχει πλέον) και είμαι σχετικά ευχαριστημένος για την τιμή της. Καλούτσικη για video σε μέρη με φως, ενώ ακόμα και το βράδυ είναι καλή για φωτογραφίες.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο youtube βάζοντας μάρκα και μοντέλο, διότι βάζουν κάτι ωραία reviews & test videos. Για παράδειγμα, δες εδώ: http://www.youtube.com/results?search_query=toshiba+s10
-
05-12-09, 14:08 Απάντηση: TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,, #4
Την έχω εδώ και κάνα εξάμηνο την κάμερα με μέτρια συναισθήματα...
1)Τα βίντεο που βγάζει είναι πολύ καλά στο φως της μέρας άλλα το βράδυ η με χαμηλό φωτισμό χάνει πάρα πολύ.Γενικά να ξέρεις πως αν την πάρεις θα την χρησιμοποιείς σε καταστάσεις με καλό φωτισμό.
2)Τα βίντεο έχουν κατάληξη *.mov και να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό:
πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FULL HD 1080p το video όπως διαφημίζεται άλλα έχει ανάλυση 1440x1080 pixels ενώ θα έπρεπε να είναι 1920χ1080 pixels.
3)Οι φωτογραφίες έχουν μέγιστη ανάλυση 3200χ2400 pixels, και πάλι αρκετό φωτισμό είναι πολύ καλές άλλα ούτε να το σκεφτείς να βγάλεις φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό.
Έχει και ένα ledακι στο μπροστινό μέρος άλλα είναι παντελώς άχρηστο...
Χαρακτηριστικά video:
Spoiler:
4)Επίσης το μικρόφωνο είναι ικανοποιητικό μεν, άλλα δεν μπορεί να πιάσει ήχους που είναι λίγο πιο μακριά από κάποια συγκεκριμένη απόσταση. Σε δικό μου παράδειγμα σε γήπεδο, έπιανε τους ήχους των οπαδών που βρίσκονταν γύρω μου και όχι σε κάποιο βάθος.Αυτό προσωπικά το θεωρώ πολύ σημαντικό μείον.
Αυτά από μένα,για να την ανεβάσω και λίγο γιατί μόνο τα μείον είπα,
5)Είναι πάρα πολύ compact (σαν πακέτο από τσιγάρα), και πού ελαφριά ώστε να μπορείς να την κουβαλάς παντού!
6)Είναι πολύ εύχρηστη,με ελληνικό μενού αν και πρέπει να έχει και λίγο σταθερό χέρι για να έχεις καλά αποτελέσματα!
7)Η μπαταρία του είναι πολύ καλή και αντέχει περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά συνεχούς βίντεο περίπου!
Τώρα που το σκέφτομαι έχει ακόμη ένα μειονέκτημα!
Δεν φορτίζει από το USB του υπολογιστή!
Αυτά σαν mini review της S10 που προσωπικά σκέφτομαι να την πουλήσω για να πάρω καμιά άλλη καλύτερη.Οπότε αξιολογείς τις ανάγκες σου, βλέπεις τις δυνατότητες της μηχανής όπως σου τις περιέγραψα παραπάνω και κρίνεις αν σου κάνει ή όχι.
Για τα λεφτά της πάντως είναι πιστεύω καλή αγορά πλέον.Αν την αγοράσεις πάντως να υπολογίσεις και το κόστος αγοράς μιας SDHC κάρτας μνήμης γιατί η εσωτερική μνήμη της κάρτας είναι ελάχιστη.
Ελπίζω να βοήθησα!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MaFiOzOs_GR : 05-12-09 στις 15:17.
-
05-12-09, 14:34 Απάντηση: TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,, #5
καλημερα παιδια σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση,,
μου ανοιξατε τα ματια,,ιδιως ο μαφιοζος ,,εδωσε πτυχες πολυ σοβαρες που δεν αναφερονται απο αλλους συντακτες,,
σημερα θα κανω μια γιορτουλα κ ελεγα να την επερνα να βγαλω λιγο βιντεο,,μπορει ομως να βγαλω με το πρωτο ομνια που εχω,,εσεισ ποοιο μοντελο με συμβουλευετε? με γνωμονα το κοστος την ευχρηστια
value for money?
Πηρα προσφατως μια πλασμα πανασονικ την p42s10 και θελω να την αξιοποιησω..
τελικα να παρω ενα ακριβο κινητο που εχει καλη βιντεοκαμαρα? η μια βιντεοκαμερα μετρια που βγαζει κ φωτογραφιες? ιδου η απορια συναδερφοι,,και καλειστε για μια ακομα φορα να μου καταθεσετε εμπεριστατωμενα τις αποψεις σας,,,
σαε ευχαριστω
-
05-12-09, 14:39 Απάντηση: TI ΓΝΩΜΗ σας για μια καλη κ φθηνη βιντεοκαμαρα,, επειγον,, #6
αν θέλεις camera και HD θα πληρώσεις ..... σε αυτά τα γούστα η τιμή είναι ανάλογη της απόδοσης
και θα πληρώσεις σημαίνει από 500 και πάνωBad to the Bone
-
05-12-09, 14:49 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #7
Εγώ λέω να πάρεις μια κάμερα (και ας είναι ακριβή) π.χ. αυτήν τέτοια έχω και εγώ τις Sony http://www.sony.gr/product/sdh-hard-...rive/dcr-sr72e Τρέχα μην κάθεσαι
-
05-12-09, 15:29 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #8
Και εγώ πιστεύω πως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις μια βιντεοκάμερα παρά ένα ακριβό κινητό για βίντεο!
Το κινητό με την πιο υψηλή ανάλυση video αυτή την στιγμή είναι το Omnia HD (του οποίου είμαι ευτυχής κάτοχος!) με ανάλυση 720p ==>1280x720 pixels με 24 fps τα οποία όμως στην πραγματικότητα είναι λιγότερα...
Χαρακτηριστικά video Omnia HD:
Spoiler:
Πλέον ότι βίντεο βγάζω, είναι με το Omnia HD παρά με την S10.Κινητό με μεγαλύτερη ανάλυση video δεν υπάρχει αυτή την στιγμή.
Αυτά απαντώντας στο σχόλιο περί ακριβού κινητού για βίντεο,γιατί από βιντεοκάμερες είμαι άσχετος και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη!
-
05-12-09, 20:15 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #9
Με προβληματιζει οτι δεν εχει ζοομ,κ στη νυκτερινη ληψη πασχει,,
αλλα η τιμη με οτι εχει στην συσκευασια,,ειναι πολυ δελεαστικη,,
οκ,,μια πρωτη βιντεοκαμερα,,
δεν μπορει να σταθει ορθια,,γιαυτο εχει κ το τριποδο,,
μου πε ενας φιλος οτι οι καμερες που εχουν ταινια βγαζουν καλυτερες φωτο,,
οκ,,δεν θελω ποιότητα επαγγελματικη,, δεν κανω φιλμ για διαγωνισμο,,να βλεπετε θελω,,
παντως οτι ειναι λεπτη κ με μικρο βαρος ειναι πλεονεκτημα,,
(καποτε μου χει φυγει ο ομως να κουβαλαω μια παλια βιντεοκαμερα,,
κ εβλεπα τουσ γιαπωνεζουσ να εχουν μια αντιστοιχη κάμερα κ ζηλευα,,,
να συνεχιζω να βγαζω με το ομνια? να δοκιμασω σημερα,,,
φιλε μαφιοζε στειλε μου το εμαιλ σου να μου πεις για το ομνια προγραμματα γενικοτερα,,
-
05-12-09, 20:21 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #10
Μπες και εδω θα σε βοηθησει στην αγορα σου
http://www.camcorderinfo.com/
Τα κινητα ειναι μονο για τηλεφωνια ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλαAMD FX-8320 | HYPER 212 EVO | 2X ARCTIC COOLING F12 PWM 120MM | CORSAIR CARBIDE 200R | ASUS M5A97 R2.0 | Kingston HyperX 1600MHZ@1866 9-10-9 2X4GB | ASUS 760 GTX OC DCUII @1300/7000 | THERMALTAKE SE SMART MODULAR 630W
-
09-12-09, 17:44 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #11
αξιζει να δωσεις λιγα,,η πολλα,, αφου η τεχνολογια ξεπερνιεται καθε εξαμηνο,,,?ιδου η απορια,,,
-
15-12-09, 01:53 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #12
Τι λέτε για: Sony DCR-SX30E;
-
15-12-09, 01:53 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #13
Toshiba κατι , με 159 ευρω (θα ψαξω τωρα)
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770656They see me postin', they hatin'...
-
16-12-09, 18:48 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #14
Sony HDR-TG3. Μικρη, ευχρηστη, πολυ καλη εικονα, καταπληκτικος ηχος. Την εχω απο το καλοκαιρι και ειμαι κατενθουσιασμενος.
-
21-12-09, 22:15 Απάντηση: Γνώμες για μια καλή και φθηνή βιντεοκάμερα #15
ειπαμε φθηνη οικονομικη βιντεοκαμαρα,,βρεεεεεεεεε
Παρόμοια Θέματα
-
Φθηνή,(καλή?) γραφικών σε καλό σύστημα. ΕΠΕΙΓΟΝ
Από Direct στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-09, 12:47 -
Φθηνή WebCamera για VOIP: Ποιά και πόσο;
Από MessengerOfGood στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 09:53 -
Πείτε μου τις γνώμες σας για μία σύνθεση
Από gnikos στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-08, 06:39 -
Μια καλή ιδέα ;
Από Πασχαλίτσα στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-06, 13:40 -
Μιά καλή κεραία για ασυρματο ADSL?
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 04:10
Bookmarks