Χρησιμοποιω ένα γεωγραφικό σύστημα (MapInfo) και απ αυτό εξάγω κάποια δεδομένα ως dBase/Access βάσεις δεδομένων. Θέλω με κάποιον τρόπο να τα επεξεργαστώ σε C++.
(Παράδειγμα από αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίρνω κάποιους δρόμους από τη βάση και να βρίσκω τους γειτονικούς βάση συντεταγμένων. Κι επειτα να φτιάχνω ας πούμε ένα πίνακα με τους δρόμους και όλους τους γειτονικούς τους)
Μια λύση που ξέρω είναι να τα μετατρέψω σε Ascii Text και να παίξω μετά με τις στήλες με streams, κλπ. Αλλά το βρίσκω πολύ ταλαιπώρια.
Κάποια βοήθεια/ tutorial/ χρήσιμες οδηγίες στο πως να κινηθώ ?? Ακόμα και άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα ή άλλη γλώσσα αν βολεύει περισσότερο (Java ή κάτι άλλο). Γιατί έχω χαθεί κάπως στο ψάξιμο. Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
09-12-09, 14:37 Bάση δεδομένων και επεξεργασία με C++ #1"Trying is the first step towards failure." - Homer Simpson -
-
10-12-09, 00:52 Απάντηση: Bάση δεδομένων και επεξεργασία με C++ #2
odbc, ado κτλ.
θα παίξει και με dbase και με access files.
π.χ. απο google (δεν έχω δοκιμάσει τον κώδικα)
-
22-12-09, 18:08 Απάντηση: Bάση δεδομένων και επεξεργασία με C++ #3
Κάποια βοήθεια στο πως να τα χειριστώ τις παραπάνω κλάσεις που είναι στο link??
Τι αρχεία να φτιάξω/συμπεριλάβω, includes, κλπ???
Κάνω compile σε linux g++ τα 2 αρχεία που μου δίνει και μου πετάει errors.
Γενικά επειδή είμαι άσχετος στο θέμα, τι διαδικάσία πρέπει να ακολουθήσω??????Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyronis : 22-12-09 στις 18:21.
"Trying is the first step towards failure." - Homer Simpson -
Παρόμοια Θέματα
-
Bάση δεδομένων και joomla
Από Αάατος στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-09, 14:27 -
cyberlink και επεξεργασία video
Από flapjsck στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-09, 11:17 -
Δημιουργία, Επεξεργασία και Εγγραφή Video σε DVD
Από Kalithea στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-07, 14:54 -
Οn line επεξεργασία στατιστικών δεδομένων από το website του Παρατη/ρίου για την ΚτΠ
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-06, 18:04 -
Αρχείο ISO σε DVD και επεξεργασία
Από kvas στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-06, 05:14
Bookmarks