Γειά σας παιδία, είμαι και εγώ νέο μέλος του forum και θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα που λέγεται router. Ψάχνω εδω και λίγο καιρό για να βρώ την καλύτερη επιλογή με τα λιγότερα λεφτά βεβαίως και για να πώ και την αλήθεια έχω μπερδευτεί αγρια γιατί ο καθένας λέει οτι θέλει,οχι οτι είναι και κάποιος ειδικός για να κρίνω τους άλλους, απλά βλέπω οτι οι απόψεις ειναι τελείως διαφορετικές. Επείδή βλέπω οτι οι περισσότεροι απο εδώ μέσα έχετε router θα ήθελα να μου πείτε ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο και γιατί; Ψάχνω για wireless, over pstn μέχρι 120 euro.
Eυχαριστώ.
Εμφάνιση 1-15 από 30
-
20-03-06, 05:14 Η καλύτερη δυνατή επιλογή για router. #1
-
20-03-06, 09:32 #2
Εγώ έχω το usr9105 εδώ και 10 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος, βέβαια δεν ξέρω να μπορείς να το βρεις ακόμα στην αγορά, α και δεν είναι wireless......
Τώρα φαντάζομαι ότι το usr9108 είναι ένα καλό και αξιόπιστο router και θα μπορέσεις να κανείς άπταιστα την δουλεία σου....
-
20-03-06, 12:44 #3
Θα προτείνω LinkSys WAG54G v2 που είναι στα μέτρα που το θέλεις.
Τώρα από εκεί και πέρα, θα το προτείνω αφενός γιατί σε γενικές γραμμές το όνομα cisco τείνει να είναι εμπιστοσύνης και γιατί το λογισμικό που τρέχει φαίνεται να είναι μια χαρούλα σταθερό (*) και γιατί όσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν είχα προβλήματα εκτός από τα ... κλασσικά. Φυσικά η γνώμη μου είναι υποκειμενικότατη.
(*) Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μπορώ να μπώ στο inreface του από οποιονδήποτε άλλο brower εκτός από IE.
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
20-03-06, 12:55 #4
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΟΧΙ Linksys!!!!
USR, Zyxel ή οτιδήποτε.
Μην ξεχνάμε ότι το "v2" προέκυψε ως RMA του v1
Εγώ μετά τη νίλα του v1 δεν πρόκειται για ΠΟΛΥ καιρό να εμπιστευτώ τη φίρμα Linksys
btw... Πλέον το linksys δεν το έχω ούτε για AP... για κάποιο λόγο πρέπει να κάηκαν οι Ethernet.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
20-03-06, 14:04 #5
με λίγα παραπάνω λεφτά δες τα Vigor, ή και τα Zyxel.
Το απόλυτο αλλά με 500 ευρώπουλα είναι το CISCO 877 wireless
-
20-03-06, 14:10 #6
Zyxel οτιδήποτε.. ( κοίτα να έχει δικό του firewall ).
δες e-shop
-
20-03-06, 14:54 #7
Και εγώ θα πρότεινα Zyxel.
%DSL-3-UNKNOWN_STATE:[chars] layer1 state is [dec]
-
20-03-06, 15:23 #8
Από αυτά που θα βρεις σήμερα, άλλη μια ψήφος για Zyxel.
-
20-03-06, 15:30 #9
βρε μπελάααααα
Κάτι έχετε εσείς εδώ με τα μικρά χνουδωτά linksys....
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
-
20-03-06, 15:59 #10
Για μένα το καλύτερο ρούτερ, που το δίνει και το oteshop, στα 78 ευρώ είναι το speedtouch 585.
Καλύτερο απλά, δεν υπάρχει.
Ξεχνάς ότι έχεις ρούτερ, απίστευτη αξιοπιστία στο wireless.
άντε γερά.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
20-03-06, 16:38 #11
Wag54gs-eu ΤHE Best!!!!
ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
-
20-03-06, 18:37 #12
Nα σας πω την αλήθεια είχα ακούσει και εγω οτι τα linksys δεν είναι και τόσο καλά! Το speedtouch το είχα βάλει στο μάτι αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά! Θα το ψάξω με Zyxel και θα επανέλθω! Συνεχίστε εσεις να στέλνετε! Όλα τα προηγούμενα είναι εύκολα στο σετάρισμα ή θα μου βγούν τα μάτια στο να ψάχνω πως σετάρονται;
-
20-03-06, 18:43 #13
Αρχικό μήνυμα από BlindG
Εκτός πλάκας πάντως, το Wag54g είναι από τα χειρότερα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά EVER!
Και με την ανικανότητα της Linksys να τα υποστηρίξει έγιναν τρισχειρότερα.
btw: Ποτέ δεν ποδοσφαιροποιώ hardware υπολογιστών.... Αλλά επειδή ήμουν στα forum της whirlpool από τότε που κάποιοι λέγανε "αυτή βγάζει πλυντήρια" παρακολουθώ από πολύ κοντά τις εξελίξεις.
Και η Linksys ως νέα φίρμα, εξαγορασμένη από τη Cisco, απλά αυτοκτόνησε!Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
20-03-06, 19:52 #14
Δεν ξέρω για το πρώτο wag54g πάντως πραγματικά το 2ο δεν φαίνεται να έχει προβλήματα... Τι να πω. Επιπλέον, για να το πάρω, είχα συμβουλευτεί κάτι άτομα που είναι κλειδωμένα σε κάτι υπόγεια γιατί δεν έπρεπε να τα δεί το φως αφού θα άρχιζαν να φωτοσυνθέτουν... Και μάλιστα, δεν ρώτησα έναν... Αλλά αρκετούς που με "στέλνανε" πακέτο στο συγκεκριμένο (v2) και δεν μπορώ να πω οτι κάνανε κάτι άσχημο.
Τι προβλήματα είχε το πρώτο?
-
20-03-06, 19:56 #15
Λοιπόν γνώμες:
1) Zyxel Prestige 660HW
2) Zyxel Prestige 334WT
3) D-link DI-714P+
4)3Com Wireless Router 3CRWDR100A-72-ME
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιο hardware για καλύτερη δυνατή υποστήριξη
Από Gemalde στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 19:20 -
Βοήθεια για επιλογή router!
Από teris3 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-06, 11:00 -
p2p & surfing η καλυτερη επιλογη
Από thanos.k στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-06, 16:58 -
Λίγη βοηθεία για την επιλογή aDSL router για εταιρία...
Από daveb στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-05, 18:59 -
DSLAM και καλύτερη επιλογή ISP
Από BeholderX στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-04, 15:59
Bookmarks