Αρχικα ελπιζω να ειμαι στο σωστο μερος για αυτο που θελω να πω....
Πηρα λοιπον που λετε ενα RazrV3x και σε κατι λιγοτερο απο εβδομαδα δεν μπορουσα να μπω στον φακελο με τα Θεματα.
Καλα λεω,δεν πειραζει το φτιαχνω και αλλιως το φοντο και τον ηχο ....![]()
Μετα δεν μπορουσα να μπω στις εισερχομενες κλησεις!!!Και τελος ακολουθησαν και οι εξερχομενες!!
Κοινως μπορουσα μονο να σηκωσω τηλεφωνα!!Πατησα ολικη επαναφορα και μετα ολικη διαγραφη και ολα φανηκαν να ειναι σωστα για...10ωρες!Μετα απο αυτες παλι τα ιδια με τις κλησεις.(Ναι ξερω,μην τα θελω ολα δικα μου,τουλαχιστον εμπαινα στο φακελο με τα θεματα!)![]()
Και τωρα το εχω μετα απο αλλη μια διαγραφη χωρις καταλογο χωρις ουτε καν εναν δικο μου ηχο κλησης,περιμενοντας να ξαναφαει φρικη!![]()
Να σημειωσω τελος οτι τον καταλογο τον περναω(περασα τις προηγουμενες φορες) απο το pc.Λετε να φταει αυτο;;Ας με βοηθησει καποιος!![]()
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: Πρόβλημα με Moto RAZRV3x
-
22-03-06, 17:27 Προβλημα με Moto RAZRV3x #1The book of nature is written in maths...
-
22-03-06, 17:42 #2
Δε ξέρω να σου απαντήσω επι του θέματος , απλά θα σου συνιστούσα να το πάς στη μοτορόλα.
-
22-03-06, 17:57 #3
Μαλλον επεσες σε ελαττωματικο πηγαινε στο service της motorola και θα στο φτιαξουν ή θα στο αντικαταστησουν αναλογα τι εχει.
-
23-03-06, 01:15 #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δίαβασα πριν καμιά 10αριά μέρες στο Cnet ό,τι διέκοψαν τις πωλήσεις λόγω κάποιου bug που πάγωνε το τηλέφωνο.
Πήγαινε το στη Motorola για έλεγχο.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
23-03-06, 12:06 #5
Λοιπον παιδια μετα απο μια στατιστικη ερευνα στις αποψεις σας νομιζω οτι θα κανω το δικο μου αν και τις εξετασα σοβαρα:
Θα παω στη Motorola!!!!
Το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να κατεβω Αθηνα γιατι στη Σαμο δεν νομιζω να εχουν "υποκαταστημα"...Αν παει καποιος δικος μου με τα χαρτια κλπ.δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα ε;The book of nature is written in maths...
-
24-03-06, 00:21 #6
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Στο παρακάτω θα βρεις τα κέντρα επισκευής και το τηλέφωνο του Service.
http://direct.motorola.com/gre/repai...e_name=SUPPORT
Σημείωση,η σελίδα δεν άνοιγε με Firefox.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
Μεταβίβαση moto 50cc
Από sharkme στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-08, 16:36 -
Moto Lifan
Από babisaok στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-07, 22:11
Bookmarks